ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
- APOLLON_1
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
πάντως την μπηχτή δυνατά και "πισοκολι" "εβαλατιν" εγώ στο "περτικο" "σασε" την όρεξη σου πιε κανένα χαπουη και ένα σε πάρω στην "χανταρα" την κυριακή
EPANIEL POWER
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Φανο μου τα μπλε εν ξεπερασμενα..εχει πολλα καλυτερα κ εγγυημενα..
Τωρα στα σημερινα...δεν μιλουμε ΠΟΤΕ την ωρα της παγανιας στο τηλ..ξεκινησα μονος μ αφου δεν ειχα παρεα επηα αργοπορημενα να ξεκινησω..7φτανω κ βλεπω μια παρεα με 6-7 σκυλλους να καμνουν το κομματι π ηθελα να καμω..καθομαι απολσμβανω καφε κ τσιγαρο να προχωροσουν κ να ξεκινησω πισω τους..7:30 ξεκινω την παγανια πιανω το κομματι κ βλεπω π τους σκυλλους να μ δειχνουν πως εχει σημαδια αφηνω τες ησυχα κ χτυπς το τηλ..ελα αγαπη μ παω δουλεια κλπ κλπ..οι σκυλλοι ερχονται κοντα μ αφου τα σημαδια εκει οδηγουσαν..εγω να συνεχιζω να μιλω..εκαμναν κυκλους μεσα σε ενα πυκνο μεχρι π η μικρη τρυπωνει..δειχνει πως κατι μυριζεται κ ερχεται π την π κατω πλευρα να ψαξει τοπο να μπει..βλεπω τα κλωνια να σουζουντε εντονα..φοηθηκς για κουφη κ λεω μισο λεπτο μωρο μ κατι συμβσινει να δω σιουρα πως δεν ειναι κουφη..οπως κοιταζα στο ενα χερι το τηλ στο αλλο το οπλο..μεσα στο πυκνο δεν φαινοταν τπτ γυριζε δεξια βλεπω το μουστατζι να μ σουζει νουρο αυκια κ να καμνει πανω..αποσταση ουτε 5 μετρα..βγαινει στον πανω παγκο κ γυριζει παραλληλα μ..μια απελπισμενη βολη στα χορτα π ταρασσαν αλλα τπτ..οι σκυλλοι καταλαβουν πως σηκωστηκε κ εφααν τους τοπους..ηθελα να φυω ολοισια..βαλω το τηλ στο αυτι..εχασα τον λαο..απαντηση..εν εγω π φταιω εν ναι..;αν ηταν φτηνο τηλ θα το εσπαζα...δεν βρικα ξεκαθαρα ιχνη κ προχωρισα..βρηκα ακομα εναν π εφευγε μπροστα αλλα μονος σ τι να καλυψεις;επηα στο αυτοκινητο ναρτω δπιτι αφου εκαψε μας κ ειπα να παω κ το απογευμα μηπως τα καταφερω..εμεινα στο κρεβατι..τι να πεις των σκυλλων μετα π ετσι μερα;ελα να ξαναπαμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τωρα στα σημερινα...δεν μιλουμε ΠΟΤΕ την ωρα της παγανιας στο τηλ..ξεκινησα μονος μ αφου δεν ειχα παρεα επηα αργοπορημενα να ξεκινησω..7φτανω κ βλεπω μια παρεα με 6-7 σκυλλους να καμνουν το κομματι π ηθελα να καμω..καθομαι απολσμβανω καφε κ τσιγαρο να προχωροσουν κ να ξεκινησω πισω τους..7:30 ξεκινω την παγανια πιανω το κομματι κ βλεπω π τους σκυλλους να μ δειχνουν πως εχει σημαδια αφηνω τες ησυχα κ χτυπς το τηλ..ελα αγαπη μ παω δουλεια κλπ κλπ..οι σκυλλοι ερχονται κοντα μ αφου τα σημαδια εκει οδηγουσαν..εγω να συνεχιζω να μιλω..εκαμναν κυκλους μεσα σε ενα πυκνο μεχρι π η μικρη τρυπωνει..δειχνει πως κατι μυριζεται κ ερχεται π την π κατω πλευρα να ψαξει τοπο να μπει..βλεπω τα κλωνια να σουζουντε εντονα..φοηθηκς για κουφη κ λεω μισο λεπτο μωρο μ κατι συμβσινει να δω σιουρα πως δεν ειναι κουφη..οπως κοιταζα στο ενα χερι το τηλ στο αλλο το οπλο..μεσα στο πυκνο δεν φαινοταν τπτ γυριζε δεξια βλεπω το μουστατζι να μ σουζει νουρο αυκια κ να καμνει πανω..αποσταση ουτε 5 μετρα..βγαινει στον πανω παγκο κ γυριζει παραλληλα μ..μια απελπισμενη βολη στα χορτα π ταρασσαν αλλα τπτ..οι σκυλλοι καταλαβουν πως σηκωστηκε κ εφααν τους τοπους..ηθελα να φυω ολοισια..βαλω το τηλ στο αυτι..εχασα τον λαο..απαντηση..εν εγω π φταιω εν ναι..;αν ηταν φτηνο τηλ θα το εσπαζα...δεν βρικα ξεκαθαρα ιχνη κ προχωρισα..βρηκα ακομα εναν π εφευγε μπροστα αλλα μονος σ τι να καλυψεις;επηα στο αυτοκινητο ναρτω δπιτι αφου εκαψε μας κ ειπα να παω κ το απογευμα μηπως τα καταφερω..εμεινα στο κρεβατι..τι να πεις των σκυλλων μετα π ετσι μερα;ελα να ξαναπαμε;
-
- Full Member
Σήμερα 1 ώρα απογευματινό περπατιπα έπαιξα ένα περτικο τζε 2 τζικλες
ομως η μια χαμενη
Μες ένα ποτάμο εφιεν μας η πικατσα
εσικωστικε που μες τα βατα-καλαμια τζε έκαμε μες τους πλατανους
Εσυρα της μια μπικτη αλλά....

Μες ένα ποτάμο εφιεν μας η πικατσα

Εσυρα της μια μπικτη αλλά....
-
- Full Member
εν εγω π φταιω εν ναι..;αν ηταν φτηνο τηλ θα το εσπαζα...
Εφάν σε οι γενέτζες ρεεεεε! Άφηστες ρε τζαι συ μια κυριακή που την έσιεις... Οι ο κουμπάρος! Εεε τράβηννε τωρα φιλούι μ! Χαχαχαχα
Εφάν σε οι γενέτζες ρεεεεε! Άφηστες ρε τζαι συ μια κυριακή που την έσιεις... Οι ο κουμπάρος! Εεε τράβηννε τωρα φιλούι μ! Χαχαχαχα

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Ηθελα να της σχισω την κκελε της..εστειλε μ μνμ το σπογευμα συγνωμη εχω τυψεις εκαταλαβε με ποσο ενευριασα..αλλη φορα hands free!!!γεναικα εν αφηνουμε κρυανισκει το πλευρο μ εν παιθκια μας πονουμεν τες κ δεν μπορουμε διχα τους...μεχρι να παντρευτουμε..

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Xθές λόγω δουλειά πήγα ένα περ΄πατο το απόγευμα για κανένα δύοωρο, σήκωσα δύο κοπάδια ένα των 4 δέν με έβαλαν κοντά και ένα των 10-15 σε απόσταση 25-30 μέτρα κατάφερα και πήρα ένα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Nikos
Α ρε Μιαχαλούι!!!
Αμα δουλευκουν οι κορούες σου φιλε μου με τηλεφωνα να απαντάς με μηνυματα με τίποτε...
Έτσι ειναι φιλουι μου, τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα....
αμα παντρευτείς? τζιαμέ να δεις!!

Αμα δουλευκουν οι κορούες σου φιλε μου με τηλεφωνα να απαντάς με μηνυματα με τίποτε...
Έτσι ειναι φιλουι μου, τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα....

αμα παντρευτείς? τζιαμέ να δεις!!

- kypros
Η αποψη μου παντως ειναι οτι η χειροτερη επαρχια στο περδικι φετος ειναι η λευκωσια και δευτερη χειροτερη η παφος....η λαρνακα ( ειδικα η ορεινη) και η λεμεσος ειναι σε καλυτερη φαση. Τωρα εαν αυτο ειναι τυχεο η ειναι λογο σχεσης των επαρχιων με την νεκρη ζωνη απο οπου ηρθε η ασθενεια....αγνωστον
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Γιατρός
- Full Member