ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πάντως την μπηχτή δυνατά και "πισοκολι" "εβαλατιν" εγώ στο "περτικο" "σασε" την όρεξη σου πιε κανένα χαπουη και ένα σε πάρω στην "χανταρα" την κυριακή
EPANIEL POWER
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Μα πινεται τζιε χαππουδκια μπλε; :o :o :o
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Φανο μου τα μπλε εν ξεπερασμενα..εχει πολλα καλυτερα κ εγγυημενα..

Τωρα στα σημερινα...δεν μιλουμε ΠΟΤΕ την ωρα της παγανιας στο τηλ..ξεκινησα μονος μ αφου δεν ειχα παρεα επηα αργοπορημενα να ξεκινησω..7φτανω κ βλεπω μια παρεα με 6-7 σκυλλους να καμνουν το κομματι π ηθελα να καμω..καθομαι απολσμβανω καφε κ τσιγαρο να προχωροσουν κ να ξεκινησω πισω τους..7:30 ξεκινω την παγανια πιανω το κομματι κ βλεπω π τους σκυλλους να μ δειχνουν πως εχει σημαδια αφηνω τες ησυχα κ χτυπς το τηλ..ελα αγαπη μ παω δουλεια κλπ κλπ..οι σκυλλοι ερχονται κοντα μ αφου τα σημαδια εκει οδηγουσαν..εγω να συνεχιζω να μιλω..εκαμναν κυκλους μεσα σε ενα πυκνο μεχρι π η μικρη τρυπωνει..δειχνει πως κατι μυριζεται κ ερχεται π την π κατω πλευρα να ψαξει τοπο να μπει..βλεπω τα κλωνια να σουζουντε εντονα..φοηθηκς για κουφη κ λεω μισο λεπτο μωρο μ κατι συμβσινει να δω σιουρα πως δεν ειναι κουφη..οπως κοιταζα στο ενα χερι το τηλ στο αλλο το οπλο..μεσα στο πυκνο δεν φαινοταν τπτ γυριζε δεξια βλεπω το μουστατζι να μ σουζει νουρο αυκια κ να καμνει πανω..αποσταση ουτε 5 μετρα..βγαινει στον πανω παγκο κ γυριζει παραλληλα μ..μια απελπισμενη βολη στα χορτα π ταρασσαν αλλα τπτ..οι σκυλλοι καταλαβουν πως σηκωστηκε κ εφααν τους τοπους..ηθελα να φυω ολοισια..βαλω το τηλ στο αυτι..εχασα τον λαο..απαντηση..εν εγω π φταιω εν ναι..;αν ηταν φτηνο τηλ θα το εσπαζα...δεν βρικα ξεκαθαρα ιχνη κ προχωρισα..βρηκα ακομα εναν π εφευγε μπροστα αλλα μονος σ τι να καλυψεις;επηα στο αυτοκινητο ναρτω δπιτι αφου εκαψε μας κ ειπα να παω κ το απογευμα μηπως τα καταφερω..εμεινα στο κρεβατι..τι να πεις των σκυλλων μετα π ετσι μερα;ελα να ξαναπαμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Σήμερα 1 ώρα απογευματινό περπατιπα έπαιξα ένα περτικο τζε 2 τζικλες :D ομως η μια χαμενη :evil:
Μες ένα ποτάμο εφιεν μας η πικατσα :evil: εσικωστικε που μες τα βατα-καλαμια τζε έκαμε μες τους πλατανους
Εσυρα της μια μπικτη αλλά....
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

εν εγω π φταιω εν ναι..;αν ηταν φτηνο τηλ θα το εσπαζα...

Εφάν σε οι γενέτζες ρεεεεε! Άφηστες ρε τζαι συ μια κυριακή που την έσιεις... Οι ο κουμπάρος! Εεε τράβηννε τωρα φιλούι μ! Χαχαχαχα :lol:
Φιλικά,
Αναστάσης
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ηθελα να της σχισω την κκελε της..εστειλε μ μνμ το σπογευμα συγνωμη εχω τυψεις εκαταλαβε με ποσο ενευριασα..αλλη φορα hands free!!!γεναικα εν αφηνουμε κρυανισκει το πλευρο μ εν παιθκια μας πονουμεν τες κ δεν μπορουμε διχα τους...μεχρι να παντρευτουμε..:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Xθές λόγω δουλειά πήγα ένα περ΄πατο το απόγευμα για κανένα δύοωρο, σήκωσα δύο κοπάδια ένα των 4 δέν με έβαλαν κοντά και ένα των 10-15 σε απόσταση 25-30 μέτρα κατάφερα και πήρα ένα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Α ρε Μιαχαλούι!!! :lol: :lol:
Αμα δουλευκουν οι κορούες σου φιλε μου με τηλεφωνα να απαντάς με μηνυματα με τίποτε...
Έτσι ειναι φιλουι μου, τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα.... :!:
αμα παντρευτείς? τζιαμέ να δεις!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Η αποψη μου παντως ειναι οτι η χειροτερη επαρχια στο περδικι φετος ειναι η λευκωσια και δευτερη χειροτερη η παφος....η λαρνακα ( ειδικα η ορεινη) και η λεμεσος ειναι σε καλυτερη φαση. Τωρα εαν αυτο ειναι τυχεο η ειναι λογο σχεσης των επαρχιων με την νεκρη ζωνη απο οπου ηρθε η ασθενεια....αγνωστον
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πιστεύω είναι οι σκύλλοι που φταίνε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”