Browning Cynergy Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Browning Cynergy Sporting

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Sergios έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Sergios έγραψε:Είχα το κι εγώ φίλε μου....επούλησα το όμως σε καμιά περίπτωση δέν θυμίζει κλασσικό Browning (κλειδιά , ανυψωμένη ρίγα) εξαρτάται και για ποιό σκοπό το θέλεις εγώ δεν μπορούσα να συνιθήσω την ρίγα ούτε είμαι φίλος του αυλού 18.7.....μετά από δοκιμές που έκαμα....μήν επηρεαστείς όμως από μένα ο καθένας έχει προσωπική γνώμη...
Σέργιε μου χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιοδήποτε άλλο που δεν συμπαθεί τους διευρύμενους αυλούς.
Μιας και έκαμες δοκιμές και καταλέξεις με αποδείξεις σε αυτό το συμπέρασμα,
πες και σε μένα αν έχεις την καλοσύνη τα αποτελέσματα τον δοκιμών σου εδώ η σε προσωπικό μήνυμα .

Πάντα φιλικά Αθως .
Οτι πω φίλε Άθω είναι αποκλειστικά προσωπική άποψη μπορεί να είμαι και λάθος έκαμα και ένα διάλογο με τον φίλο Λεύκιο an θέλει να συμμετέχει και ο φίλος Σάββας.....Δοκίμασα απο περιέργια πρίν καμπόσο καιρό το ΜΚ70 vs Browning 625 Citori σε χαρτόνια το Browning με τσοκ 4* έκαμε μια όμορφη διασπορά για 15 μέτρα όμως πολύ ανοικτή ενώ το ΜΚ70 στην κυριολεξία άνοιξε τρύπα στη μέση με πιό στενή αλλά όμορφη διασπορά εξίσου....με την πρώτη ευκαιρία που θα ξανακάμω δοκιμή θα βάλω φότος

Και τώρα σαν πανούργος νούς που είμαι και όλα τα αμφισβητώ ελέω των παλιών προδιαγραφών περι όπλων κάμνω τον εξής διάλογο με τον εαυτό μου....

Η browning έκαμε τα όπλα της με διευριμένους αυλούς και είπε ότι μείωσε το λάκτισμα και έκαμε διασπορές χωρίς κενά....

Ερωτώ εγώ εκαρτέρα με εμένα ας πούμε η Browning τον ττοπουζοκυπραίο με 100 πόσα χρόνια ιστορία να κάμω εγώ τον έξυπνο? και λέω ότι ο καθένας βλέπει με τα γιαλιά που φορεί με ένα πείραμα καθαρά Φυσικής θα σας προβληματίσω λίγο...αν πιάσω ένα λάστιχο και ανοίξω το νερό θα τρέχει όπως τρέχει να θεωρήσω πώς είναι 18.7....αν κλείσω το λάστιχο και κάμω το 18.4 άρα το αποτέλεσμα στο νερό είναι οτι θα τρέχει πιό μακριά και το λάστιχο θα έχει την ανάλογη πίεση προς τα πίσω....

Σε ένα αντικείμενο όπως το όπλο ναί μεν η Browning μείωσε το κλώτσημα αλλά μείωσε και τη δύναμη της ντουφεκιάς μπορεί σε μικρές διαφορές αλλά αυτή η μικρή διαφορά είναι που θα μου σκοτώσει το πουλί...

Όσο για τη διασπορά του 18.7 στα 15 μέτρα που πάει ομοιόμορφη....στα 50 μέτρα αν κάμω όβερκιλλ πιστεύω θα μου αφήσει πιό πολλά κενά παρά ένα όπλο με αυλούς 18.4...

Συμπερασματικά όπως όλοι βλέπουν με έξυπνο τρόπο του πώς να πουλήσουν , όλες οι εταιρίες , βασίστηκαν στον σκοπευτή που θα παίξει ένα κοντέινερ φυσίγγια να μέν πονοκεφαλιάζει και στον δίσκο που θα σπάσει πολύ εύκολα με διασπορά που δέν αφήνει κενά που αλλάζει όπλα συνέχεια.... ενώ ο κυνηγός κρατά ένα όπλο για πόσα χρόνια και ρίχνει συγκεκριμένο αριθμό φυσιγγίων με ένα 18.4 πόοοοοσο να πονοκεφαλιάσει.....Η φάσσα, ο λαγός, ο πέρτικος στην απόσταση θέλουν ττοππουζιά να πέσουν θέλουν καρδιά....ένεν δίσκος που αν φάει ένα σκάι στη μέση εννα λίσει.....

Αυτά αποτελούν προσωπική άποψη για μένα.....δέν έχω κανένα συμφέρον να επηρεάσω κανέναν....όλοι έχουμε νοημοσύνη για να καταλάβουμε να περιεργαστούμε το κάθε αντικείμενο....

Πάντα με σεβασμό προς όλους......

Φίλε Σέργιε σε χαιρετώ , επειδή κατάλαβα ότι είσαι άνθρωπος του παζαριού δλδ σαν εμένα τζε τα χέρια σου πιάνουν , σε παρακαλώ αν δεν έχεις ένα απλό παχύμετρο σπίτι σου η στην δουλειά εβρε ένα και δες με τα ματιά σου πια είναι η διαφορά από 18,4 σε 18,7 .

Τα 0,3 του μιλιμετρου είναι ακριβώς 5 εσωτερικές σελίδες του αγαπημένου μας περιοδικού shoot&hunt,
εάν ήταν λάστιχο του νερού όπως ωραία το έθεσες εσύ νομίζεις ήταν να καταλάβεις τίποτε πάνω στην πίεση με την διαφορά του 0,3 ?

Κυνηγώ εδώ και 20 χρόνια με όπλα beretta με αυλούς 18,4 & 18,3 και τα τελευταία 2 χρόνια απέκτησα όπλο miroku με 18,7 αυλούς που το χρησιμοποιώ σχεδόν ανελλιπώς, η μόνη διάφορα που βρίσκω είναι αν τα παρομοίαζα με γυναίκες το miroku θα ήταν Εγγλέζα άνοστη ενώ το beretta μια όμορφη Λευκορωσίδα :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 12 Νοέμ 2013, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Αφιερωμένο με αυλούς 18 ,7 :D

Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Athos 1978 έγραψε:Αφιερωμένο με αυλούς 18 ,7 :D

Κλασσικη ευκαιρια για νταπολ Aθουλη μου. Next time try and be more carefull!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

valperik έγραψε:Γεια σας φίλοι μου,

Είναι το πρώτο μου post στο forum και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους δημιουργούς που μας δίνουν την ευκαιρία να εκφράζουμε τις απορίες μας για διάφορα θέματα και παράλληλα να ανταλλάζουμε ιδέες, απορίες, απόψεις και εμπειρίες για το αγαπημένο μας sport.

Τώρα στην ερώτησή μου! Υπάρχει κανένας κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου της Browning να μου πει την γνώμη του?
Ένα από τα καλύτερα σκοπευτικά μοντέλα της Browning και συνάμα το πιο αδικημένο όπλο των τελευταίων χρόνων. Το φουτουριστικό του σχέδιο έκανε τους λάτρεις των Browning να τραβήξουν πίσω. Μέγα λάθος εάν με ρωτάτε, διότι έβλεπαν σχέδιο και ομορφία παρά χρήση και στοιβαρότητα

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

kypros έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Αφιερωμένο με αυλούς 18 ,7 :D

Κλασσικη ευκαιρια για νταπολ Aθουλη μου. Next time try and be more carefull!!
Για καθιστός πας το καρεκλι εν τζε πολύ μου η 1 που έπιασα ρε Κύπρο μου :D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Είκαμα απλώς ένα συνηρμό σκέψεων....η γνώμη μου δέν αλλάζει...όπως είπα ο καθένας βλέπει με τα γυαλιά που φορεί.... :D σίγουρα στο μάτι η διαφορά δεν φαίνεται αλλά σκευτείτε οτι το μάγκνουμ όπλο και το μή μάγκνουμ έχουν 1/4 διαφορά στο πάχος και όμως παίζει πολύ ρόλο ούτε κάν το παχύμετρο δέν θα ανοίγει τόσο μιλούμε για πολύ λεπτά θέματα:) αν δεν είχε διαφορά τότε γιατί μπένουν στον κόπο να ανοίξουν τους αυλούς 0,3μμ και δεν τους αφήσαν όπως ήταν 18,4 18,5? Σημαίνει κάτι θέλουν να πετύχουν αλλά ότι αλλάξουν έν γίνεται να εν όλα καλά και να μέν έχει μειονέκτημα....και όλα τα πράγματα έχουν + και - ανάλογα ...το αυτοκίνητο ας πούμε εν γλίορο αλλά τρώει πεζίνα εν αργό αλλά φκάλει μου την ψυχή μου....ουδέν καλό αμιγές κακού.....αν εκαταλάβετε τί λαλω και προς Θεού εν λαλώ ότι ένεν καλά τούτα τα όπλα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του....και η κάθε άποψη σεβαστή..... :D
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Sergios έγραψε:Είκαμα απλώς ένα συνηρμό σκέψεων....η γνώμη μου δέν αλλάζει...όπως είπα ο καθένας βλέπει με τα γυαλιά που φορεί.... :D σίγουρα στο μάτι η διαφορά δεν φαίνεται αλλά σκευτείτε οτι το μάγκνουμ όπλο και το μή μάγκνουμ έχουν 1/4 διαφορά στο πάχος και όμως παίζει πολύ ρόλο ούτε κάν το παχύμετρο δέν θα ανοίγει τόσο μιλούμε για πολύ λεπτά θέματα:) αν δεν είχε διαφορά τότε γιατί μπένουν στον κόπο να ανοίξουν τους αυλούς 0,3μμ και δεν τους αφήσαν όπως ήταν 18,4 18,5? Σημαίνει κάτι θέλουν να πετύχουν αλλά ότι αλλάξουν έν γίνεται να εν όλα καλά και να μέν έχει μειονέκτημα....και όλα τα πράγματα έχουν + και - ανάλογα ...το αυτοκίνητο ας πούμε εν γλίορο αλλά τρώει πεζίνα εν αργό αλλά φκάλει μου την ψυχή μου....ουδέν καλό αμιγές κακού.....αν εκαταλάβετε τί λαλω και προς Θεού εν λαλώ ότι ένεν καλά τούτα τα όπλα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του....και η κάθε άποψη σεβαστή..... :D
Ρε φίλε Σέργιε δεν προσπαθεί κανένας να αλλάξει γνώμη κανενός απλά κάποια πράγματα να λέγονται και να κατανοούνται σωστά,
Τα όπλα μάγκνουμ έχουν 3 ιντζες και κάποτε 3 1/4 θαλάμη μάκρος όχι (πάχος) .

1/4 & 1/2 της ιντζας είναι αρκετή διαφορά και μετριέται ακόμη και με το μέτρο .
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

back boring
back_bored_illu.gif
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

titosblaser έγραψε:back boring
back_bored_illu.gif
Υπερβολη η πιο πανω φωτογραφια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καλημέρα,
Έχω και εγώ την εντύπωση πως, ποτέ ένα φυσίγγιο δεν ξερελιάζει πάνω στους κώνους προσαρμογής, αλλά πρίν από αυτούς. To παράδειγμα κατανομής δεν ευσταθεί στην πραγματικότητα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”