Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

εν αφτουμενα 8-) :D[/quote]

...Προειδοποιω σε...ΠΕΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

θα καμουμε και μια αυτοψια σε 2 φυσιγγια....Rio long range 36gr και Olympia copper 32gr...περιμενω τα συμπερασματα σου!!!!
BAIKAL 1980

χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα.... :lol: ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...

Πραγματικα λεβεντης με τα ολα του!!!!!

Φιλε Χριστο χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα....και σου υποσχομαι πως θα τιμησω τα φυσιγγια δικης σου κατασκευης που μου εδωσες...με ενα ξοκαπνισμα της φασσας την πρωτη Κυριακη!!!!!

καλα κυνηγια φιλουι μου και σου ευχομαι καλο ξοκαπνισμα!! ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα.... :lol: ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...

Φιλε Χριστο χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα....και σου υποσχομαι πως θα τιμησω τα φυσιγγια δικης σου κατασκευης που μου εδωσες...με ενα ξοκαπνισμα της φασσας την πρωτη Κυριακη!!!!!

Τι ωραια πργματα μες τουντο φορουμ ρε παιδι μου....ενα νεο ιδυλλιο ξεκινα... :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
BAIKAL 1980

Anthimos έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα.... :lol: ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...

Τι ωραια πργματα μες τουντο φορουμ ρε παιδι μου....ενα νεο ιδυλλιο ξεκινα... :lol: :lol:

...χαχαχαχα!!! :lol: :lol:

Ανθιμε το να γνωριζεις καλους ανθρωπους τη σημερον ημερα ειναι πραμα σπανιο...και ανθρωπους μερακλιες σαν τον Χριστο ακομα πιο σπανιο!!!τζαι αμα φαεις που τη σιεφταλια του.....ε να με θυμηθεις!!!!! :D
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Anthimos έγραψε:

Ανθιμε το να γνωριζεις καλους ανθρωπους τη σημερον ημερα ειναι πραμα σπανιο...και αβθρωπους μερακλιες σαν τον Χριστο ακομα πιο σπανιο!!!τζαι αμα φαεις που τη σιεφταλια του.....ε να με θυμηθεις!!!!! :D

αρεσκουν μου πολλα τα σιεφταλια !!! Περαν της πλακας αυτο το φορουμ δημιουργησε ωραιες κυνηγετικες παρεες τα τελευταια 2 χρονια συμπεριλαμβανομενου και της δικης μου κυνηγοπαρεας.....Anthimos + marinos.a +kypros = hunting 4 evr :lol: :lol:
Περαν απο τα καταπληκτικα παιδια που γνωρισαμε και τις καλες φιλιες που εξαργυρωνουμε σε καθε ευκαιρια και κυνηγοσυναντηση ....ακομα μια ομορφια του κυνηγιου!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Anthimos έγραψε:

Ανθιμε το να γνωριζεις καλους ανθρωπους τη σημερον ημερα ειναι πραμα σπανιο...και αβθρωπους μερακλιες σαν τον Χριστο ακομα πιο σπανιο!!!τζαι αμα φαεις που τη σιεφταλια του.....ε να με θυμηθεις!!!!! :D

αμα φαεις που τη σιεφταλια του
αμάναμου ήταν που ακούω δαμέσα ... :o :shock: :roll: ;)
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BAIKAL 1980

αμα φαεις που τη σιεφταλια του
αμάναμου ήταν που ακούω δαμέσα ... :o :shock: :roll: ;)[/quote]

αμανα μου γιατρε μου!!!εβαλθηκες να μας φκαλεις το ονομα δαμεσα!!!!ειπα να κοψω το συντροφε...τζαι επιαες τη σιεφταλια τωρα!!!!! :lol: :lol: :lol: ...ευτυχως που εν ειπα τζαι για σπιθκιασιμα λουκανικα καλο!!!!! :D

@Ανθιμε...το κυνηγι ειναι 1)ελευθερια 2)μερακι 3)παρεα 4) οξυγονο για να συνεχισεις την καθημερινοτητα σου

+1000 σε οτι ειπες....και τα ωραια αυτα ειναι φιλε μου...φιλιες, αναμνησεις και καλα κυνηγια!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

BAIKAL 1980 έγραψε:δεν υπαρχει προβλημα με κανενα...και μετα το τελευταιο ποστ του ιστριανο που μου κινησε την περιεργια...ξαναδιαβασα το ποστ που εκανα στο Γιατρο το πρωι και καταλαβα πως ευκολα παρερμηνευεται σε ειρωνικο...καμμια προθεση τετοια δεν ειχα και εκανα αστειο πανω στο γεγονος πως εμεις που κυνηγαμε τη φασσα ολοχρονα περαν το πρωτων εξορμησεων τις βλεπουμε με τα κυαλια και πολυ δυσκολα χτυπαμε πουλια...(μπορει να σας το διαβεβαιωσει και ο woodpigeonhunter που ειναι απο τους ελαχιστους φασσοκυνηγους που γνωριζω)...και δεν εννοουσα τιποτα για τις πληροφοριες που εδωσε περι Ινδιανων...του απολογηθηκα και σε πμ και το κανω και τωρα δημοσια

@Γιωργο....αν θες να μαθεις 2 πραγματα για το κυνηγι της φασσας το χειμωνα...θα δεις πολλα κατα τη διαρκεια της σεζον...τωρα το θεμα με τα αστεια...γινονται εν αναμονη της εναρξης και δεν νομιζω να χαλανε το θρετ το συγκεκριμενο....μετα χαρας να σου πουμε διαφορα απο τις εμπειριες μας και θα δεις και μονος σου το ποσο δυσκολο ειναι να κυνηγας αυτο το πουλι περαν της πρωτης και της δευτερης εξορμησης...ειναι ενα κυνηγι που το υποτιμουν πολλοι...γιατι απλα δεν το γνωριζουν και δεν πιστευουν πως μπορει να γινει ολοχρονα...η απλα δεν εχουν την κραση που απαιτειται

+100000000 στον ΒΑΙΚΑΛ εγω μπαινω στο φορουμ για να διαβασω καμια ιστορια του για τη φασσα που εν ο ποιο αρρωστος δαμεσα.δεν νομιζω να προσβαλε κανενα με το να αστειευκει τον αλλο φασσα woodpigeonhunter ισα ισα που ομορφαινουν την πολυ δυσκολη αναμονη για την εναρξη.συνεχιστε παιδια και μην ακουετε παραμιλητα
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:δεν υπαρχει προβλημα με κανενα...και μετα το τελευταιο ποστ του ιστριανο που μου κινησε την περιεργια...ξαναδιαβασα το ποστ που εκανα στο Γιατρο το πρωι και καταλαβα πως ευκολα παρερμηνευεται σε ειρωνικο...καμμια προθεση τετοια δεν ειχα και εκανα αστειο πανω στο γεγονος πως εμεις που κυνηγαμε τη φασσα ολοχρονα περαν το πρωτων εξορμησεων τις βλεπουμε με τα κυαλια και πολυ δυσκολα χτυπαμε πουλια...(μπορει να σας το διαβεβαιωσει και ο woodpigeonhunter που ειναι απο τους ελαχιστους φασσοκυνηγους που γνωριζω)...και δεν εννοουσα τιποτα για τις πληροφοριες που εδωσε περι Ινδιανων...του απολογηθηκα και σε πμ και το κανω και τωρα δημοσια

@Γιωργο....αν θες να μαθεις 2 πραγματα για το κυνηγι της φασσας το χειμωνα...θα δεις πολλα κατα τη διαρκεια της σεζον...τωρα το θεμα με τα αστεια...γινονται εν αναμονη της εναρξης και δεν νομιζω να χαλανε το θρετ το συγκεκριμενο....μετα χαρας να σου πουμε διαφορα απο τις εμπειριες μας και θα δεις και μονος σου το ποσο δυσκολο ειναι να κυνηγας αυτο το πουλι περαν της πρωτης και της δευτερης εξορμησης...ειναι ενα κυνηγι που το υποτιμουν πολλοι...γιατι απλα δεν το γνωριζουν και δεν πιστευουν πως μπορει να γινει ολοχρονα...η απλα δεν εχουν την κραση που απαιτειται

+100000000 στον ΒΑΙΚΑΛ εγω μπαινω στο φορουμ για να διαβασω καμια ιστορια του για τη φασσα που εν ο ποιο αρρωστος δαμεσα.δεν νομιζω να προσβαλε κανενα με το να αστειευκει τον αλλο φασσα woodpigeonhunter ισα ισα που ομορφαινουν την πολυ δυσκολη αναμονη για την εναρξη.συνεχιστε παιδια και μην ακουετε παραμιλητα
Τα παραμηλιτα του καθενος μπενουν που το 1 και φκενουν που το αλλο :lol: :lol: :lol:
εμεις το βιολι μας!!!
ΜΠΑΜ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΩ.......... :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

πουντην ρε????παλε εβαλε μου ομπρος τους καλαμιονες...μεν φωναζεται...εν την εκαλλικωσα!!!!!!

παντως μεχρι στιγμης ειδα ονειρο καπου 2-3 χιλιαδες φασσες...εν εκαταφερα να παιξω μιαν!!!! :roll: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 01 Νοέμ 2013, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”