...Προειδοποιω σε...ΠΕΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα καμουμε και μια αυτοψια σε 2 φυσιγγια....Rio long range 36gr και Olympia copper 32gr...περιμενω τα συμπερασματα σου!!!!
BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα....ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...
Πραγματικα λεβεντης με τα ολα του!!!!!
Φιλε Χριστο χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα....και σου υποσχομαι πως θα τιμησω τα φυσιγγια δικης σου κατασκευης που μου εδωσες...με ενα ξοκαπνισμα της φασσας την πρωτη Κυριακη!!!!!
καλα κυνηγια φιλουι μου και σου ευχομαι καλο ξοκαπνισμα!!
Anthimos έγραψε:BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα....ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...
Φιλε Χριστο χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα....και σου υποσχομαι πως θα τιμησω τα φυσιγγια δικης σου κατασκευης που μου εδωσες...με ενα ξοκαπνισμα της φασσας την πρωτη Κυριακη!!!!!
Τι ωραια πργματα μες τουντο φορουμ ρε παιδι μου....ενα νεο ιδυλλιο ξεκινα...![]()
BAIKAL 1980 έγραψε:Anthimos έγραψε:BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα....ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...
Τι ωραια πργματα μες τουντο φορουμ ρε παιδι μου....ενα νεο ιδυλλιο ξεκινα...![]()
...χαχαχαχα!!!![]()
![]()
Ανθιμε το να γνωριζεις καλους ανθρωπους τη σημερον ημερα ειναι πραμα σπανιο...και αβθρωπους μερακλιες σαν τον Χριστο ακομα πιο σπανιο!!!τζαι αμα φαεις που τη σιεφταλια του.....ε να με θυμηθεις!!!!!
BAIKAL 1980 έγραψε:Anthimos έγραψε:BAIKAL 1980 έγραψε:χθες γνωριστηκαμε και απο κοντα με τον Χριστο (woodpigeonhunter)....Φαγαμε....ειπιαμε...ειδαμε τα φιλμακια με το αγαπημενο μας ειδος κυνηγιου....παρολιγο να δερτουμε γιατι εν επιανε λεφτα....ειπαμε τα αστεια μας...και ανταλλαξαμε ευχες για καλα κυνηγια και ειπαμε να ξανανταμωσουμε συντομα...
...χαχαχαχα!!!![]()
![]()
Ανθιμε το να γνωριζεις καλους ανθρωπους τη σημερον ημερα ειναι πραμα σπανιο...και αβθρωπους μερακλιες σαν τον Χριστο ακομα πιο σπανιο!!!τζαι αμα φαεις που τη σιεφταλια του.....ε να με θυμηθεις!!!!!
BAIKAL 1980 έγραψε:δεν υπαρχει προβλημα με κανενα...και μετα το τελευταιο ποστ του ιστριανο που μου κινησε την περιεργια...ξαναδιαβασα το ποστ που εκανα στο Γιατρο το πρωι και καταλαβα πως ευκολα παρερμηνευεται σε ειρωνικο...καμμια προθεση τετοια δεν ειχα και εκανα αστειο πανω στο γεγονος πως εμεις που κυνηγαμε τη φασσα ολοχρονα περαν το πρωτων εξορμησεων τις βλεπουμε με τα κυαλια και πολυ δυσκολα χτυπαμε πουλια...(μπορει να σας το διαβεβαιωσει και ο woodpigeonhunter που ειναι απο τους ελαχιστους φασσοκυνηγους που γνωριζω)...και δεν εννοουσα τιποτα για τις πληροφοριες που εδωσε περι Ινδιανων...του απολογηθηκα και σε πμ και το κανω και τωρα δημοσια
@Γιωργο....αν θες να μαθεις 2 πραγματα για το κυνηγι της φασσας το χειμωνα...θα δεις πολλα κατα τη διαρκεια της σεζον...τωρα το θεμα με τα αστεια...γινονται εν αναμονη της εναρξης και δεν νομιζω να χαλανε το θρετ το συγκεκριμενο....μετα χαρας να σου πουμε διαφορα απο τις εμπειριες μας και θα δεις και μονος σου το ποσο δυσκολο ειναι να κυνηγας αυτο το πουλι περαν της πρωτης και της δευτερης εξορμησης...ειναι ενα κυνηγι που το υποτιμουν πολλοι...γιατι απλα δεν το γνωριζουν και δεν πιστευουν πως μπορει να γινει ολοχρονα...η απλα δεν εχουν την κραση που απαιτειται
Τα παραμηλιτα του καθενος μπενουν που το 1 και φκενουν που το αλλοARRWSTOSFASSAS έγραψε:BAIKAL 1980 έγραψε:δεν υπαρχει προβλημα με κανενα...και μετα το τελευταιο ποστ του ιστριανο που μου κινησε την περιεργια...ξαναδιαβασα το ποστ που εκανα στο Γιατρο το πρωι και καταλαβα πως ευκολα παρερμηνευεται σε ειρωνικο...καμμια προθεση τετοια δεν ειχα και εκανα αστειο πανω στο γεγονος πως εμεις που κυνηγαμε τη φασσα ολοχρονα περαν το πρωτων εξορμησεων τις βλεπουμε με τα κυαλια και πολυ δυσκολα χτυπαμε πουλια...(μπορει να σας το διαβεβαιωσει και ο woodpigeonhunter που ειναι απο τους ελαχιστους φασσοκυνηγους που γνωριζω)...και δεν εννοουσα τιποτα για τις πληροφοριες που εδωσε περι Ινδιανων...του απολογηθηκα και σε πμ και το κανω και τωρα δημοσια
@Γιωργο....αν θες να μαθεις 2 πραγματα για το κυνηγι της φασσας το χειμωνα...θα δεις πολλα κατα τη διαρκεια της σεζον...τωρα το θεμα με τα αστεια...γινονται εν αναμονη της εναρξης και δεν νομιζω να χαλανε το θρετ το συγκεκριμενο....μετα χαρας να σου πουμε διαφορα απο τις εμπειριες μας και θα δεις και μονος σου το ποσο δυσκολο ειναι να κυνηγας αυτο το πουλι περαν της πρωτης και της δευτερης εξορμησης...ειναι ενα κυνηγι που το υποτιμουν πολλοι...γιατι απλα δεν το γνωριζουν και δεν πιστευουν πως μπορει να γινει ολοχρονα...η απλα δεν εχουν την κραση που απαιτειται
+100000000 στον ΒΑΙΚΑΛ εγω μπαινω στο φορουμ για να διαβασω καμια ιστορια του για τη φασσα που εν ο ποιο αρρωστος δαμεσα.δεν νομιζω να προσβαλε κανενα με το να αστειευκει τον αλλο φασσα woodpigeonhunter ισα ισα που ομορφαινουν την πολυ δυσκολη αναμονη για την εναρξη.συνεχιστε παιδια και μην ακουετε παραμιλητα