πανικος έγραψε:γιατι να απαγορευεται ρε κοπελια ?μεν πειτε παλε οτι εν την εχει ο χαρτης.
ειναι οι μερες που ζευγαρωνουν η που εχουν περιοδο θα μας πουν οι αρμοδιοι αν το ψαξετε.
μην νεκατωνετε τα χωματα ,αν περασουν πουλια αυτες τις μερες ,ισως η καθολου τον φεβραρη θα τα ξαναδουμε οποτε ας τα κυνηγησουμε τωρα αν περασουν αφου δεν νομιζω να προκαλουμε καποια ζημια.
παντα φιλικα.
ισως να μην την εχουν στα επιτρεπομενα τωρα γιατι απλα δεν υπολογιζε κανενασ να υπαρχουν τζικλες ετσι εποχη.
εδω και 3-4 χρονια ομως τα πουλια παιρνουν πιο γρηγορα οπως και οι τραχηλες.
φίλε πανίκο συμφώνο απόλυτα με το θέμα... το ίδιο πράμα με την τρασχίλα είναι η τσίκλα τζε έπρεπε να επιτρέπεται... Ακόμα κάτι άλλο που θέλω να πω ότι είμαι 5 χρόνια κυνηγός, τώρα είμαι φοιτητής τζε φέτος για οικονομικούς λόγους κυρίως αλλά τζε για άλλους λόγους δεν εκατάφερα να εκδώσω την άδεια μου.. επάθεν τόσα η Κύπρος, έχουμε κρίση τζε πάλε κρίση τζε η άδεια όμως εν έππεσε.. πιέννω στην περιόχη που κατοικώ κάμνω το hobby μου, ούτε οργανομένα πάω κυνήγι, ούτε πάνω στα βουνά.. απλά κάμνω τζίνο που με γεμίζει τζε μου αρέσκει.. αλλά ούτε τούτο μας αφήνουν πιον να το κάμνουμε... Πέρσι σε μια συνάντηση που είχα με ενα θυροφύλακα του είπα " Πότε ενα μειώσεται λιο την άδεια; " και μου απάντησε " γιατί αν έχει πουλιά εν θα παίξεις 2 πακέτα χαρτούτσες;" Προσωπικά 1 με 2 φορές το χρόνο αν θα σήρεις έτσι χαρτούτσες.. Ευχαριστώ το Ταμείο Θήρας που με ανάγκαζει να σταματήσω να κάμνω τζίνο που μου αρέσκει τζε αγαπώ..