ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Beretta22
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Beretta22 »

πανικος έγραψε:γιατι να απαγορευεται ρε κοπελια ?μεν πειτε παλε οτι εν την εχει ο χαρτης.
ειναι οι μερες που ζευγαρωνουν η που εχουν περιοδο θα μας πουν οι αρμοδιοι αν το ψαξετε.
μην νεκατωνετε τα χωματα ,αν περασουν πουλια αυτες τις μερες ,ισως η καθολου τον φεβραρη θα τα ξαναδουμε οποτε ας τα κυνηγησουμε τωρα αν περασουν αφου δεν νομιζω να προκαλουμε καποια ζημια.
παντα φιλικα.
ισως να μην την εχουν στα επιτρεπομενα τωρα γιατι απλα δεν υπολογιζε κανενασ να υπαρχουν τζικλες ετσι εποχη.
εδω και 3-4 χρονια ομως τα πουλια παιρνουν πιο γρηγορα οπως και οι τραχηλες.

φίλε πανίκο συμφώνο απόλυτα με το θέμα... το ίδιο πράμα με την τρασχίλα είναι η τσίκλα τζε έπρεπε να επιτρέπεται... Ακόμα κάτι άλλο που θέλω να πω ότι είμαι 5 χρόνια κυνηγός, τώρα είμαι φοιτητής τζε φέτος για οικονομικούς λόγους κυρίως αλλά τζε για άλλους λόγους δεν εκατάφερα να εκδώσω την άδεια μου.. επάθεν τόσα η Κύπρος, έχουμε κρίση τζε πάλε κρίση τζε η άδεια όμως εν έππεσε.. πιέννω στην περιόχη που κατοικώ κάμνω το hobby μου, ούτε οργανομένα πάω κυνήγι, ούτε πάνω στα βουνά.. απλά κάμνω τζίνο που με γεμίζει τζε μου αρέσκει.. αλλά ούτε τούτο μας αφήνουν πιον να το κάμνουμε... Πέρσι σε μια συνάντηση που είχα με ενα θυροφύλακα του είπα " Πότε ενα μειώσεται λιο την άδεια; " και μου απάντησε " γιατί αν έχει πουλιά εν θα παίξεις 2 πακέτα χαρτούτσες;" Προσωπικά 1 με 2 φορές το χρόνο αν θα σήρεις έτσι χαρτούτσες.. Ευχαριστώ το Ταμείο Θήρας που με ανάγκαζει να σταματήσω να κάμνω τζίνο που μου αρέσκει τζε αγαπώ..
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Beretta22 έγραψε:

φίλε πανίκο συμφώνο απόλυτα με το θέμα... το ίδιο πράμα με την τρασχίλα είναι η τσίκλα τζε έπρεπε να επιτρέπεται... Ακόμα κάτι άλλο που θέλω να πω ότι είμαι 5 χρόνια κυνηγός, τώρα είμαι φοιτητής τζε φέτος για οικονομικούς λόγους κυρίως αλλά τζε για άλλους λόγους δεν εκατάφερα να εκδώσω την άδεια μου.. επάθεν τόσα η Κύπρος, έχουμε κρίση τζε πάλε κρίση τζε η άδεια όμως εν έππεσε.. πιέννω στην περιόχη που κατοικώ κάμνω το hobby μου, ούτε οργανομένα πάω κυνήγι, ούτε πάνω στα βουνά.. απλά κάμνω τζίνο που με γεμίζει τζε μου αρέσκει.. αλλά ούτε τούτο μας αφήνουν πιον να το κάμνουμε... Πέρσι σε μια συνάντηση που είχα με ενα θυροφύλακα του είπα " Πότε ενα μειώσεται λιο την άδεια; " και μου απάντησε " γιατί αν έχει πουλιά εν θα παίξεις 2 πακέτα χαρτούτσες;" Προσωπικά 1 με 2 φορές το χρόνο αν θα σήρεις έτσι χαρτούτσες.. Ευχαριστώ το Ταμείο Θήρας που με ανάγκαζει να σταματήσω να κάμνω τζίνο που μου αρέσκει τζε αγαπώ..
Φιλε μου δυστοχος αυτα ειναι τα αποτελεσματα της καταστασης που μας εφεραν μερικοι , μακαρι φιλουι μου να ειναι μονο την αδεια που θα αναγκαστουμε να κοψουμε και οχι τιποτε αλλο ποιο σοβαρο !
Θα ηθελα ομως δαμε να σου πω αν δεν κανω λαθος πως εχουμε την ποιο φτινη αδεια πανευροπαικα !
οσο αφορα τες ζικλες στα παραθαλασσια ... δεν βλεπω τον λογο , οχι γιατι να μην βαλουν την ζικλα τωρα στο χαρτι κυνηγιου , αλλα γιατι να υπαρχουν ακομα καθημερινες περιοχες κυνηγιου παραμονες της εναρξης !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Καθουμε κοππελια πας την βεραντα τρωω σουβλακια και ακουω τζικλες να περνουν.. :)
Beretta22
Full Member

Δημοσίευση από Beretta22 »

φιλέ Σωτήρη θα σταθώ σε μια κουβέντα σου... μακάρι να είναι μόνο η άδεια του κυνηγίου που θα κόψουμε και θα είμαστε μια χαρά.. Έρκουνται δύσκολοι καιροί... Μακάρι να είμαστε γεροί και υγειής τζε κάποτε ενα τα ξανακαταφέρουμε να πάμε τζε κυνήγι.!! :)
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Πολλα ωραια τα λες φετος μαζεψα λεφτα και εβγαλα για τον πατερα μου αδεια για να παω κυνηγι αλλιως δεν θα πηγαινα.. και η χαρτουτσιες απο τον ξαδελφο μου!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

φενετε να εν καλη τσικλοχρονια περκει βρεξει πεσει η θερμοκρασια τσιε μεινουν γιατι εφανικαν πολλα γλιορα φετοσ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ψές ήμουν μάρεμα η ώρα 12 το βράδυ στην Πάφο περίπου 1 ναυτικό μέσα παο το Λιμανάκι της Πάφου. ήταν να μας φάν οι τσίκλες για 5 συνεχόμενα λεπτά τσιπ τσιπ τσιπ τσιπ εσήκωνα την απόσχη πάνω πέρκει δόκει καμιά μέσα αλλά τίποτα μόνο καμιά 15 αρια΄θράψαλα :D :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

admin έγραψε:ψές ήμουν μάρεμα η ώρα 12 το βράδυ στην Πάφο περίπου 1 ναυτικό μέσα παο το Λιμανάκι της Πάφου. ήταν να μας φάν οι τσίκλες για 5 συνεχόμενα λεπτά τσιπ τσιπ τσιπ τσιπ εσήκωνα την απόσχη πάνω πέρκει δόκει καμιά μέσα αλλά τίποτα μόνο καμιά 15 αρια΄θράψαλα :D :lol:
Αριστε, τρωμεν τζ'εμεις τα θραψαλα 8-)
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φιλούι μου αν τα τρώεις να πιάσεις και το περιοδικό Το ψάρεμα και τα μυστικά του που σου δείχνει πώς να τα πιάνεις κιόλας να τρώεις πάντα . Ένας κινέζος είπε' Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε ένα φίλο σου για να σε θυμάται μια φορά δώσε του δώρο ένα ψάρι' αν θέλεις να σε θυμάται μια ζωή μάθε τον να ψαρεύει' σχλάνγκ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εφαμεν την!!! :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”