φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
-
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!

-
- Full Member
ΕΕ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΡΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ . ΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ. ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΑ ΝΕΑ . ΕΝΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΠΕΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣsotiris!129 έγραψε:λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΧΤΕΣ
- tracker686
- Full Member
KKILER έγραψε:ΕΕ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΡΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ . ΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ. ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΑ ΝΕΑ . ΕΝΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΠΕΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣsotiris!129 έγραψε:λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΧΤΕΣ

- Breda Pegaso
ΤΖΙΗΚΛΑ πανω στην ελιά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Ακόμα λείο εν να δούμε τσε λαό πανό στη ελιά, αν δεν είδαν ειδή κάποιοι……

- Anthimos
- Moderator

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑΝ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΙΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΛΟΥΒΟΥΜΕΝ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣAnthimos έγραψε:![]()
Μιαν ημερα κυνηγουσα σε μια περιοχη στο Μιτσερο τζαι ενα μεγαλο γερακι εβουτησε πανω σε κατι περδικες καμια 200 μετρα πιο μπροστα απο εκει που ήμουν επιασεν ενα και εφανηκε μου οτι τα περδικια εμπηκαν μεσα σε κατι ελιές τζαι εκρυψαν , εξεκινησα να πάω , εφτασα στις ελιες φακκω γυρω τιποτε , θωρω τον σιηλο μαλαή? Τιποτε , εμεινα όπως τον παλαβο , λαλω εστραβωθηκα μερα μεσημερι
, Γυριζω να φυο τζαι καμνω να ρεξω που την ελια εσηκωστηκαν δυο περτιτζαι που πας την ελια, επαιξα το ενα επιασα το και παρατηρω πας την ελια ειχε ακομα ένα τζαι εκαθετουν , δεν εφυεν που τον πυροβολισμο, εσειρα του πετρα τζαι επιασα το τζαι τζιηνο τζαι εφυαν ακόμα 7 με 8 πουλια που μες τις υπόλοιπες ελιες. Το ίδιο σκηνικο ετυχε μου κατω που τον λατουρο , Σεμπτεβρη, εσειρναμε πέτρες πας τις Τερατσιες για κανένα τρυόνι τζαι εφευκαν περτιτζια
![]()
![]()

- Anthimos
- Moderator
ΝαιKKILER έγραψε:ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑΝ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΙΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΛΟΥΒΟΥΜΕΝ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣAnthimos έγραψε:![]()
Μιαν ημερα κυνηγουσα σε μια περιοχη στο Μιτσερο τζαι ενα μεγαλο γερακι εβουτησε πανω σε κατι περδικες καμια 200 μετρα πιο μπροστα απο εκει που ήμουν επιασεν ενα και εφανηκε μου οτι τα περδικια εμπηκαν μεσα σε κατι ελιές τζαι εκρυψαν , εξεκινησα να πάω , εφτασα στις ελιες φακκω γυρω τιποτε , θωρω τον σιηλο μαλαή? Τιποτε , εμεινα όπως τον παλαβο , λαλω εστραβωθηκα μερα μεσημερι
, Γυριζω να φυο τζαι καμνω να ρεξω που την ελια εσηκωστηκαν δυο περτιτζαι που πας την ελια, επαιξα το ενα επιασα το και παρατηρω πας την ελια ειχε ακομα ένα τζαι εκαθετουν , δεν εφυεν που τον πυροβολισμο, εσειρα του πετρα τζαι επιασα το τζαι τζιηνο τζαι εφυαν ακόμα 7 με 8 πουλια που μες τις υπόλοιπες ελιες. Το ίδιο σκηνικο ετυχε μου κατω που τον λατουρο , Σεμπτεβρη, εσειρναμε πέτρες πας τις Τερατσιες για κανένα τρυόνι τζαι εφευκαν περτιτζια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!