φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

sotiris!129 έγραψε:λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
:lol:
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

sotiris!129 έγραψε:λιο δυσκολο γιατι το κλουβι τους εν στον ιδιο τοπο που εν ο σκυλος και εμαθαν τον νομιζουν εν παρεουθκια!
ΕΕ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΡΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ . ΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ. ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΑ ΝΕΑ . ΕΝΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΠΕΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΧΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

KKILER έγραψε:
ΕΕ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΡΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ . ΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ. ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΑ ΝΕΑ . ΕΝΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΖΙΑΙ ΕΝΝΑ ΠΕΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΧΤΕΣ
:lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΤΖΙΗΚΛΑ πανω στην ελιά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ακόμα λείο εν να δούμε τσε λαό πανό στη ελιά, αν δεν είδαν ειδή κάποιοι…… :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

:lol: :lol: Μιαν ημερα κυνηγουσα σε μια περιοχη στο Μιτσερο τζαι ενα μεγαλο γερακι εβουτησε πανω σε κατι περδικες καμια 200 μετρα πιο μπροστα απο εκει που ήμουν επιασεν ενα και εφανηκε μου οτι τα περδικια εμπηκαν μεσα σε κατι ελιές τζαι εκρυψαν , εξεκινησα να πάω , εφτασα στις ελιες φακκω γυρω τιποτε , θωρω τον σιηλο μαλαή? Τιποτε , εμεινα όπως τον παλαβο , λαλω εστραβωθηκα μερα μεσημερι :shock: , Γυριζω να φυο τζαι καμνω να ρεξω που την ελια εσηκωστηκαν δυο περτιτζαι που πας την ελια, επαιξα το ενα επιασα το και παρατηρω πας την ελια ειχε ακομα ένα τζαι εκαθετουν , δεν εφυεν που τον πυροβολισμο, εσειρα του πετρα τζαι επιασα το τζαι τζιηνο τζαι εφυαν ακόμα 7 με 8 πουλια που μες τις υπόλοιπες ελιες. Το ίδιο σκηνικο ετυχε μου κατω που τον λατουρο , Σεμπτεβρη, εσειρναμε πέτρες πας τις Τερατσιες για κανένα τρυόνι τζαι εφευκαν περτιτζια :!: :!: :!:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Anthimos έγραψε::lol: :lol: Μιαν ημερα κυνηγουσα σε μια περιοχη στο Μιτσερο τζαι ενα μεγαλο γερακι εβουτησε πανω σε κατι περδικες καμια 200 μετρα πιο μπροστα απο εκει που ήμουν επιασεν ενα και εφανηκε μου οτι τα περδικια εμπηκαν μεσα σε κατι ελιές τζαι εκρυψαν , εξεκινησα να πάω , εφτασα στις ελιες φακκω γυρω τιποτε , θωρω τον σιηλο μαλαή? Τιποτε , εμεινα όπως τον παλαβο , λαλω εστραβωθηκα μερα μεσημερι :shock: , Γυριζω να φυο τζαι καμνω να ρεξω που την ελια εσηκωστηκαν δυο περτιτζαι που πας την ελια, επαιξα το ενα επιασα το και παρατηρω πας την ελια ειχε ακομα ένα τζαι εκαθετουν , δεν εφυεν που τον πυροβολισμο, εσειρα του πετρα τζαι επιασα το τζαι τζιηνο τζαι εφυαν ακόμα 7 με 8 πουλια που μες τις υπόλοιπες ελιες. Το ίδιο σκηνικο ετυχε μου κατω που τον λατουρο , Σεμπτεβρη, εσειρναμε πέτρες πας τις Τερατσιες για κανένα τρυόνι τζαι εφευκαν περτιτζια :!: :!: :!:
ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑΝ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΙΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΛΟΥΒΟΥΜΕΝ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

KKILER έγραψε:
Anthimos έγραψε::lol: :lol: Μιαν ημερα κυνηγουσα σε μια περιοχη στο Μιτσερο τζαι ενα μεγαλο γερακι εβουτησε πανω σε κατι περδικες καμια 200 μετρα πιο μπροστα απο εκει που ήμουν επιασεν ενα και εφανηκε μου οτι τα περδικια εμπηκαν μεσα σε κατι ελιές τζαι εκρυψαν , εξεκινησα να πάω , εφτασα στις ελιες φακκω γυρω τιποτε , θωρω τον σιηλο μαλαή? Τιποτε , εμεινα όπως τον παλαβο , λαλω εστραβωθηκα μερα μεσημερι :shock: , Γυριζω να φυο τζαι καμνω να ρεξω που την ελια εσηκωστηκαν δυο περτιτζαι που πας την ελια, επαιξα το ενα επιασα το και παρατηρω πας την ελια ειχε ακομα ένα τζαι εκαθετουν , δεν εφυεν που τον πυροβολισμο, εσειρα του πετρα τζαι επιασα το τζαι τζιηνο τζαι εφυαν ακόμα 7 με 8 πουλια που μες τις υπόλοιπες ελιες. Το ίδιο σκηνικο ετυχε μου κατω που τον λατουρο , Σεμπτεβρη, εσειρναμε πέτρες πας τις Τερατσιες για κανένα τρυόνι τζαι εφευκαν περτιτζια :!: :!: :!:
ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑΝ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΙΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΠΛΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΛΟΥΒΟΥΜΕΝ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”