Saga
-
- Full Member
Re: Saga
Sergios έγραψε:Καμια γνώμη για Saga για φασσες τώρα στην πρώτη Κυριακή?
εν αναγκι σακα ρε παρεα . να σου πω μια κιπριακι να πεξεισ στεσ φασσεσ να μεινησ πολλα ευχαριστιμενοσ. η σειρα τησ ολυμπια η bik game 32gr tsie me nikel alla tsie copper
-
- Full Member
- Sergios
Ε οκ φίλε nike powder με το σκεπτικό σου εν ανάγκη να πεζεις saga με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να διερωτηθεί άλλος αν είναι ανάγκη να πεζεις olymbia! Ερωτησα αν εχει κανένα γνώστη αυτής της μάρκας γιατί επια στα ορτυκια και οι 24αρουες της saga ηταν μαχαίρι για να δοκιμάσω για το ενδημικό τώρα χαρτουτσιες κατ ακρίβεια τις σταθερές μου εν τις αλλάζω αλλά πάντα πειραματίζομαι με αλλα φυσίγγια ενα ατε δυο ειδη το πολλή! Αρέσκει μου να είμαι γνώστης παντός είδους φυσιγγιων δεν νομίζω να εχει κακά φυσίγγια που γνωστές εταιρίες απλός πρέπει να πετύχεις την ωρα τους και έχω πολλα τρανα παραδείγματα να σας πω
- SV10Perennia
- Full Member
φίλε εγώ παίζω την Saga heavy 34gr το πρωί εν μαχαίρι.μετά που φκαίνει ο ήλιος παίζω άλλες.Sergios έγραψε:Ε οκ φίλε nike powder με το σκεπτικό σου εν ανάγκη να πεζεις saga με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να διερωτηθεί άλλος αν είναι ανάγκη να πεζεις olymbia! Ερωτησα αν εχει κανένα γνώστη αυτής της μάρκας γιατί επια στα ορτυκια και οι 24αρουες της saga ηταν μαχαίρι για να δοκιμάσω για το ενδημικό τώρα χαρτουτσιες κατ ακρίβεια τις σταθερές μου εν τις αλλάζω αλλά πάντα πειραματίζομαι με αλλα φυσίγγια ενα ατε δυο ειδη το πολλή! Αρέσκει μου να είμαι γνώστης παντός είδους φυσιγγιων δεν νομίζω να εχει κακά φυσίγγια που γνωστές εταιρίες απλός πρέπει να πετύχεις την ωρα τους και έχω πολλα τρανα παραδείγματα να σας πω
δοκιμασμένες στην Πάφο τον Νιόβρη τζε Λευκωσία καλοκαίρι τζε χειμώνα.
Πολλά καλά αποτελέσματα μετά που φκαίνει ο ήλιος είχα με την Saga Export 28gr
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..