Saga

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Saga

Δημοσίευση από Sergios »

Καμια γνώμη για Saga για φασσες τώρα στην πρώτη Κυριακή?
nike powder
Full Member

Re: Saga

Δημοσίευση από nike powder »

Sergios έγραψε:Καμια γνώμη για Saga για φασσες τώρα στην πρώτη Κυριακή?

εν αναγκι σακα ρε παρεα . να σου πω μια κιπριακι να πεξεισ στεσ φασσεσ να μεινησ πολλα ευχαριστιμενοσ. η σειρα τησ ολυμπια η bik game 32gr tsie me nikel alla tsie copper
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Saga Heavy και Saga High Speed. Οταν εχει λιο βορκα η Heavy εν πολλο κοφκει , παιζε τη high speed.Κατα τ αλλα πολλα καλες.
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

nobel sport 35gr vectan μονο υγρασια
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ε οκ φίλε nike powder με το σκεπτικό σου εν ανάγκη να πεζεις saga με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να διερωτηθεί άλλος αν είναι ανάγκη να πεζεις olymbia! Ερωτησα αν εχει κανένα γνώστη αυτής της μάρκας γιατί επια στα ορτυκια και οι 24αρουες της saga ηταν μαχαίρι για να δοκιμάσω για το ενδημικό τώρα χαρτουτσιες κατ ακρίβεια τις σταθερές μου εν τις αλλάζω αλλά πάντα πειραματίζομαι με αλλα φυσίγγια ενα ατε δυο ειδη το πολλή! Αρέσκει μου να είμαι γνώστης παντός είδους φυσιγγιων δεν νομίζω να εχει κακά φυσίγγια που γνωστές εταιρίες απλός πρέπει να πετύχεις την ωρα τους και έχω πολλα τρανα παραδείγματα να σας πω
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

Sergios έγραψε:Ε οκ φίλε nike powder με το σκεπτικό σου εν ανάγκη να πεζεις saga με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να διερωτηθεί άλλος αν είναι ανάγκη να πεζεις olymbia! Ερωτησα αν εχει κανένα γνώστη αυτής της μάρκας γιατί επια στα ορτυκια και οι 24αρουες της saga ηταν μαχαίρι για να δοκιμάσω για το ενδημικό τώρα χαρτουτσιες κατ ακρίβεια τις σταθερές μου εν τις αλλάζω αλλά πάντα πειραματίζομαι με αλλα φυσίγγια ενα ατε δυο ειδη το πολλή! Αρέσκει μου να είμαι γνώστης παντός είδους φυσιγγιων δεν νομίζω να εχει κακά φυσίγγια που γνωστές εταιρίες απλός πρέπει να πετύχεις την ωρα τους και έχω πολλα τρανα παραδείγματα να σας πω
φίλε εγώ παίζω την Saga heavy 34gr το πρωί εν μαχαίρι.μετά που φκαίνει ο ήλιος παίζω άλλες.
δοκιμασμένες στην Πάφο τον Νιόβρη τζε Λευκωσία καλοκαίρι τζε χειμώνα.
Πολλά καλά αποτελέσματα μετά που φκαίνει ο ήλιος είχα με την Saga Export 28gr
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

ευχαριστώ φίλε SV10Perennia για την πληροφορία....εχτές που εγύριζα στα βουνά της Πάφου είδα πολλές Victory Λιλα 31γρ...
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

SAGA FIELD 32GR NO.5
ME 1000 FILE MOY AKOYME KATI KSERO
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

ALEXIS έγραψε:SAGA FIELD 32GR NO.5
ME 1000 FILE MOY AKOYME KATI KSERO
τυπος καιρου φιλε μου? πρωι μεσημερι νυκτα?
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΦΑΒΑΡΜ 24"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”