Φίνες

Απάντηση
axerkwtis

Re: Φίνες

Δημοσίευση από axerkwtis »

Την Κυριακη δεχτηκα ενα ασχημο τηλεφωνημα απο τον θειο μου να μου πει να μην βγαζω τα σκυλια εξω και παραξενευτηκα γιατι αυτη η αντιδραση..μετα απο λιγα δευτερολεπτα ληθηκε η απορια μου..σε εκπαιδευτικο καπου στο χωριο Κυβιδες δαγκωσε φινα το καλυτερο σκυλλι της παρεας αμεσως το δηλητηριο εδρασε και το σκυλλι ηταν σε κωμμα σε κλινικη αλλα με μηδαμινες ελπιδες επιβιωσης...
Φετος η παρουσια της φινας ειναι κατι παραπανω απο αισθητη και ειλικρινα οποτε σκεφτω να παω βουνο κατι νεο ακουω που το μετανοιωνω..
Προσοχη συναδελφοι ειδικα φετος
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

axerkwtis έγραψε:Την Κυριακη δεχτηκα ενα ασχημο τηλεφωνημα απο τον θειο μου να μου πει να μην βγαζω τα σκυλια εξω και παραξενευτηκα γιατι αυτη η αντιδραση..μετα απο λιγα δευτερολεπτα ληθηκε η απορια μου..σε εκπαιδευτικο καπου στο χωριο Κυβιδες δαγκωσε φινα το καλυτερο σκυλλι της παρεας αμεσως το δηλητηριο εδρασε και το σκυλλι ηταν σε κωμμα σε κλινικη αλλα με μηδαμινες ελπιδες επιβιωσης...
Φετος η παρουσια της φινας ειναι κατι παραπανω απο αισθητη και ειλικρινα οποτε σκεφτω να παω βουνο κατι νεο ακουω που το μετανοιωνω..
Προσοχη συναδελφοι ειδικα φετος

Ειναι γεματοι οι τοποι 2 φινες σε 2 βδομαδες!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

σήμερα μετά το μεσημέρι έχω συνήθειο και παο με τον γιο μου και βγάζω τον σκύλο έξω διπλα από το σπίτι του πατέρα μου και επειδή έχει ένα χωράφι μεγάλο τον αφήνω μονο του και ξαφνικά βλέπω τον σκύλο "φερμαρισμενο" διπλα που κάτι χόρτα παο κοντά τον περνω πίσω διότι υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τι βλέπω 2 "θερκα" τέρατα να ζευγαρώνουν εδώ η φωτό
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Το καλο ειναι φιλε μου οτι οπου εχει θερκα και ειδικα μεγαλα δεν εχει φινες.Εισαι τυχερος που ειναι εκει!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ναι το ξερω αφου σκευτηκα να τους βαλω γαλα για να μηνουν εδω το κακκο ειναι οτι ειναι μεσα στιν πολη και εχει πολλα χρονια να δω εδω θερκα και φοβαμε οι επομενοι θα τα σκοτοσουν μολις τα δουν
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

πως μπορουμενα βαλουμε φοτο?? μια λαλεις μας οι φςτογραφιες ειναι μεγαλες και μετα ότι το μηνυμα ειναι μικρο.... πωσ να βγαλο λογαρισαμο δαμε???
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

οοοοοοοοοο ολε ολε ολε εκαταφερατα :lol: :lol: :lol:
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

2013-10-16 16.03.33.png
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Mαυροσκότεινες να μείνουν.
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

εδοκίμασε κανενας να φάει καμιάν???
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”