Φίνες
Re: Φίνες
Την Κυριακη δεχτηκα ενα ασχημο τηλεφωνημα απο τον θειο μου να μου πει να μην βγαζω τα σκυλια εξω και παραξενευτηκα γιατι αυτη η αντιδραση..μετα απο λιγα δευτερολεπτα ληθηκε η απορια μου..σε εκπαιδευτικο καπου στο χωριο Κυβιδες δαγκωσε φινα το καλυτερο σκυλλι της παρεας αμεσως το δηλητηριο εδρασε και το σκυλλι ηταν σε κωμμα σε κλινικη αλλα με μηδαμινες ελπιδες επιβιωσης...
Φετος η παρουσια της φινας ειναι κατι παραπανω απο αισθητη και ειλικρινα οποτε σκεφτω να παω βουνο κατι νεο ακουω που το μετανοιωνω..
Προσοχη συναδελφοι ειδικα φετος
Φετος η παρουσια της φινας ειναι κατι παραπανω απο αισθητη και ειλικρινα οποτε σκεφτω να παω βουνο κατι νεο ακουω που το μετανοιωνω..
- GRIGORIS
- Full Member
axerkwtis έγραψε:Την Κυριακη δεχτηκα ενα ασχημο τηλεφωνημα απο τον θειο μου να μου πει να μην βγαζω τα σκυλια εξω και παραξενευτηκα γιατι αυτη η αντιδραση..μετα απο λιγα δευτερολεπτα ληθηκε η απορια μου..σε εκπαιδευτικο καπου στο χωριο Κυβιδες δαγκωσε φινα το καλυτερο σκυλλι της παρεας αμεσως το δηλητηριο εδρασε και το σκυλλι ηταν σε κωμμα σε κλινικη αλλα με μηδαμινες ελπιδες επιβιωσης...
Ειναι γεματοι οι τοποι 2 φινες σε 2 βδομαδες!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- APOLLON_1
σήμερα μετά το μεσημέρι έχω συνήθειο και παο με τον γιο μου και βγάζω τον σκύλο έξω διπλα από το σπίτι του πατέρα μου και επειδή έχει ένα χωράφι μεγάλο τον αφήνω μονο του και ξαφνικά βλέπω τον σκύλο "φερμαρισμενο" διπλα που κάτι χόρτα παο κοντά τον περνω πίσω διότι υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τι βλέπω 2 "θερκα" τέρατα να ζευγαρώνουν εδώ η φωτό
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- christy2000
- Full Member
Το καλο ειναι φιλε μου οτι οπου εχει θερκα και ειδικα μεγαλα δεν εχει φινες.Εισαι τυχερος που ειναι εκει!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- GRIGORIS
- Full Member
πως μπορουμενα βαλουμε φοτο?? μια λαλεις μας οι φςτογραφιες ειναι μεγαλες και μετα ότι το μηνυμα ειναι μικρο.... πωσ να βγαλο λογαρισαμο δαμε???
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
-
- Full Member
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
- spyrosspyrou851