beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν![]()
...ε που εν τους εσφυρισα να κατεβουν!!!!

beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν![]()
Εν που ειδαν την φατσα σου τζαι επιασαν τα ουρανια!!!!BAIKAL 1980 έγραψε:beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν![]()
...ε που εν τους εσφυρισα να κατεβουν!!!!
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Εν που ειδαν την φατσα σου τζαι επιασαν τα ουρανια!!!!BAIKAL 1980 έγραψε:...ε που εν τους εσφυρισα να κατεβουν!!!!beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν![]()
![]()
Φιλε Beretta 686, ηταν πιο κοντα απο οτι δειχνουν τα pic που ανέβασε ο σύντροφος, απλα με μια απλη κάμερα δεν ειναι αντικείμενικη. Για φυσίγγια , τι γινετε, εν τζαι ο δικος σου περεττα ιδιοτροπος?
Μα εισαι πελλος???BAIKAL 1980 έγραψε: οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!!
mikros έγραψε:Μα εισαι πελλος???BAIKAL 1980 έγραψε: οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!!Διας το Baikal για ενα παλιο beretta???
Οσο για τις φωτογραφιες να εισαι προσεκτικος....ειδα τες και επειαν με η ταχυπαλμια...
Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!! BERETTA FOREVER ρε!!! Κρατατε lada samara je singrinete ta me ta ferrari!!!! Mouaxaxaxaxaxa!!!BAIKAL 1980 έγραψε:mikros έγραψε:Μα εισαι πελλος???BAIKAL 1980 έγραψε: οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!!Διας το Baikal για ενα παλιο beretta???
Οσο για τις φωτογραφιες να εισαι προσεκτικος....ειδα τες και επειαν με η ταχυπαλμια...
...σιγα μεν του δωκω τον baikal ρε αρφουι μου....εχω τζαι εναν laurona τζαι ε να του πω να μου δωκει τζαι που πανω!!!
Ειμαστε χιλιαδες και ειμαστε παντου !!!PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!!
BAIKAL 1980 έγραψε:Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!! BERETTA FOREVER ρε!!! Κρατατε lada samara je singrinete ta me ta ferrari!!!! Mouaxaxaxaxaxa!!!