Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν :) :lol:

...ε που εν τους εσφυρισα να κατεβουν!!!! ;)
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

BAIKAL 1980 έγραψε:
beretta686-special έγραψε:Πολλά ωραίο θέαμα! Αλλά σάννα τζε ψηλοπετούσιν :) :lol:

Εν που ειδαν την φατσα σου τζαι επιασαν τα ουρανια!!!! :D :lol: Φιλε Beretta 686, ηταν πιο κοντα απο οτι δειχνουν τα pic που ανέβασε ο σύντροφος, απλα με μια απλη κάμερα δεν ειναι αντικείμενικη. Για φυσίγγια , τι γινετε, εν τζαι ο δικος σου περεττα ιδιοτροπος?
BAIKAL 1980

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:
Εν που ειδαν την φατσα σου τζαι επιασαν τα ουρανια!!!! :D :lol: Φιλε Beretta 686, ηταν πιο κοντα απο οτι δειχνουν τα pic που ανέβασε ο σύντροφος, απλα με μια απλη κάμερα δεν ειναι αντικείμενικη. Για φυσίγγια , τι γινετε, εν τζαι ο δικος σου περεττα ιδιοτροπος?

...εσιεις τζαι προβλημα με τη φατσα μας τωρα???μεν σε βαλω στο φορουμ με την κουκκουλα τζαι το φαναρι της κκελες...!!! :lol:

οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!! :mrgreen:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

BAIKAL 1980 έγραψε: οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!! :mrgreen:
Μα εισαι πελλος??? :shock: Διας το Baikal για ενα παλιο beretta??? :lol:
Οσο για τις φωτογραφιες να εισαι προσεκτικος....ειδα τες και επειαν με η ταχυπαλμια...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
BAIKAL 1980

mikros έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε: οσο για το αν εν ιδιοτροπο το οπλο σου αν θελεις αλλασουμε!!!! :mrgreen:
Μα εισαι πελλος??? :shock: Διας το Baikal για ενα παλιο beretta??? :lol: Οσο για τις φωτογραφιες να εισαι προσεκτικος....ειδα τες και επειαν με η ταχυπαλμια...

...σιγα μεν του δωκω τον baikal ρε αρφουι μου....εχω τζαι εναν laurona τζαι ε να του πω να μου δωκει τζαι που πανω!!! :lol:
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:
mikros έγραψε:
Μα εισαι πελλος??? :shock: Διας το Baikal για ενα παλιο beretta??? :lol: Οσο για τις φωτογραφιες να εισαι προσεκτικος....ειδα τες και επειαν με η ταχυπαλμια...

...σιγα μεν του δωκω τον baikal ρε αρφουι μου....εχω τζαι εναν laurona τζαι ε να του πω να μου δωκει τζαι που πανω!!! :lol:
Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!! BERETTA FOREVER ρε!!! Κρατατε lada samara je singrinete ta me ta ferrari!!!! Mouaxaxaxaxaxa!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!!
Ειμαστε χιλιαδες και ειμαστε παντου !!! :D
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
BAIKAL 1980

Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!! BERETTA FOREVER ρε!!! Κρατατε lada samara je singrinete ta me ta ferrari!!!! Mouaxaxaxaxaxa!!![/quote]

...οκ ρε....δωσμου τον...να ξεχρεωσω το αυτοκινητο μου...τζαι τζινιο τζαι με τον baikal....εκτος αν θελεις να τους παιξουμε στοιχημα στις φασσες!!!! :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φίλε baikal δύο άρθα τα οποία ίσως σε ενδιαφέρουν

http://www.cyprushuntingmagazine.com/ar ... thiramatos

http://www.cyprushuntingmagazine.com/ar ... ekplikseis
Προσέχουμε...για να έχουμε
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:Θεέ μου, ηταν ένας τωρά έγιναν θκιο!! BERETTA FOREVER ρε!!! Κρατατε lada samara je singrinete ta me ta ferrari!!!! Mouaxaxaxaxaxa!!!

...οκ ρε....δωσμου τον...να ξεχρεωσω το αυτοκινητο μου...τζαι τζινιο τζαι με τον baikal....εκτος αν θελεις να τους παιξουμε

Να στοιχηματισουμε σύντροφε αλλά τι θα κερδίσω εγώ τζαι μεν μου πεις για το σκουπόξυλο σου!!!!

Οσον αφορά τις φωτογραφιες που λαλεις, ειμαι ενας ομορφος πρίγκιπας-φωτομοντέλο τζαι ειμαι beautiful everywhere!!!! 8-) 8-)

Ατε κοπελια κανει πελλαρες τζαι εν να παμε τζαι δουλειά αυριο!! Η αντιστροφη μετρηση συνεχίζεται! ! 21 τζαι ποψε!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”