Ονομαστικές εορτές και γενέθλια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Ονομαστικές εορτές και γενέθλια

Δημοσίευση από πανικος »

χρονια πολλα στον baikal ασσο στην κρεατινη
φασσες να εχει βουρκα του που στο ψαχνο τους ριχνει :lol:

μεν με παρεξηγας εγιω σε αστειευκω
ετσι για να γελασουμε ...καφκα εν τζε γυρευκω :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Χρόνια πολλα BAIKAL φασσοφαγε!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

στον BAIKAL

Χρονια πολλα φιλουι μου
να ζεις ευτυχισμενα
και αναγκη μεσα στη ζωη
να μεν εχεις κανενα.

Να σ αξιωνει ο θεος
πας τα βουνα να φκενεις
τες φασσες που εν αρωστια σου
εσσο σου να τες φερνεις.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Χρόνια πολλα BAIKAL, ετο γιατι παίζεις πελλο για ποψε :lol:
Si vis pacem, para bellum
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Ευχαριστω πολλα λεβεντες μου...
για τις θερμες ευχες σας...
σας ευχομαι τζαι γω απο καρκιας...
''ππαρα'' μες στις καρκιες σας!

τζαι οσο για τον Πανικο μου...
πειτε τους πως καμνει λαθος...
33 χρονων γινισκουμε τζαι εν επειραξα ουτε καττο...
μοναχα ειμαι αρρωστος με τουντη σιερενια...
τζαι αμα την θωρο ομπρος, μου φευκει καθε εννοια!

(Πανικο τζαι φασσοτζινιε τουλαχιστο επροσπαθησα με τους στιχους...!! :lol: )

σας ευχαριστω ολους και σας ευχομαι και γω καθε χαρα και ευτυχια σε σας και τις οικογενειες σας!
BAIKAL 1980

marinos.a έγραψε:Χρόνια πολλα BAIKAL, ετο γιατι παίζεις πελλο για ποψε :lol:

..αχαχαχα..Μαρινο μου ειλικρινα εν μου ηρτε καν στο νου!!!!!απλα πρεπει να καμω babysitting ποψε :(

τιμη μου να σας γνωρισω και το ευχομαι στην επομενη σας συναντηση φιλε!!!

σευχαριστω και για τις ευχες σου!
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.
Η παρέα ρωτά αν θα μας κάμεις το τραπέζι μήπως δουν οι υπόλοιποι μπροστά τούς καμία φάσσα, καμία πάπια ή καμία φρανγκολινα!!!
BAIKAL 1980

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.
Η παρέα ρωτά αν θα μας κάμεις το τραπέζι μήπως δουν οι υπόλοιποι μπροστά τούς καμία φάσσα, καμία πάπια ή καμία φρανγκολινα!!!

....θεκκιου συντροφε...

τζαι να πιαεις τηλ τον αλλον τον ακατονομαστο...γιατι εχτες επιαε μου που τον θαλαμο 3 πρασινοτζιεφαλες 1 φραγκολινα τζαι 2-3 φασσες γιατι ειπε του η γυναικα πως ε να αρκεψει να τα πετασσει....εν εχασεν ευκαιρια τζαι ετυλιξε τες...ειπε ε να τις καμει την αλλη Πεμπτη...αλλα εχω τον αξιο να τες φαει μονος του οπως τα περτιτζια που μου εφαε την πρωτη Κυριακη περσυ....ε να τα βαλει ξυδαταα κομα!!! :lol:
PB687 Diamond Pigeon

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

BAIKAL 1980 έγραψε:
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.

....θεκκιου συντροφε...

τζαι να πιαεις τηλ τον αλλον τον ακατονομαστο...γιατι εχτες επιαε μου που τον θαλαμο 3 πρασινοτζιεφαλες 1 φραγκολινα τζαι 2-3 φασσες γιατι ειπε του η γυναικα πως ε να αρκεψει να τα πετασσει....εν εχασεν ευκαιρια τζαι ετυλιξε τες...ειπε ε να τις καμει την αλλη Πεμπτη...αλλα εχω τον αξιο να τες φαει μονος του οπως τα περτιτζια που μου εφαε την πρωτη Κυριακη περσυ....ε να τα βαλει ξυδαταα κομα!!! :lol:
Τα πουλιά ήδη χωνευτήκαν σύντροφε!! Ο φίλος μας δεν αφήνει έτσι ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Μόλις έμαθα την κουβέντα, έπιασα τον τηλέφωνο Τζια ρώτησα τον πως τις έκαμε. Γελούσε όπως την μαϊμού!!!
BAIKAL 1980

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

....θεκκιου συντροφε...

Τα πουλιά ήδη χωνευτήκαν σύντροφε!! Ο φίλος μας δεν αφήνει έτσι ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Μόλις έμαθα την κουβέντα, έπιασα τον τηλέφωνο Τζια ρώτησα τον πως τις έκαμε. Γελούσε όπως την μαϊμού!!!

.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ονομαστικές εορτές και γενέθλεια”