φασσες να εχει βουρκα του που στο ψαχνο τους ριχνει

μεν με παρεξηγας εγιω σε αστειευκω
ετσι για να γελασουμε ...καφκα εν τζε γυρευκω

marinos.a έγραψε:Χρόνια πολλα BAIKAL, ετο γιατι παίζεις πελλο για ποψε
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.
Η παρέα ρωτά αν θα μας κάμεις το τραπέζι μήπως δουν οι υπόλοιποι μπροστά τούς καμία φάσσα, καμία πάπια ή καμία φρανγκολινα!!!
Τα πουλιά ήδη χωνευτήκαν σύντροφε!! Ο φίλος μας δεν αφήνει έτσι ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Μόλις έμαθα την κουβέντα, έπιασα τον τηλέφωνο Τζια ρώτησα τον πως τις έκαμε. Γελούσε όπως την μαϊμού!!!BAIKAL 1980 έγραψε:PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.
Η παρέα ρωτά αν θα μας κάμεις το τραπέζι μήπως δουν οι υπόλοιποι μπροστά τούς καμία φάσσα, καμία πάπια ή καμία φρανγκολινα!!!
....θεκκιου συντροφε...
τζαι να πιαεις τηλ τον αλλον τον ακατονομαστο...γιατι εχτες επιαε μου που τον θαλαμο 3 πρασινοτζιεφαλες 1 φραγκολινα τζαι 2-3 φασσες γιατι ειπε του η γυναικα πως ε να αρκεψει να τα πετασσει....εν εχασεν ευκαιρια τζαι ετυλιξε τες...ειπε ε να τις καμει την αλλη Πεμπτη...αλλα εχω τον αξιο να τες φαει μονος του οπως τα περτιτζια που μου εφαε την πρωτη Κυριακη περσυ....ε να τα βαλει ξυδαταα κομα!!!
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Τα πουλιά ήδη χωνευτήκαν σύντροφε!! Ο φίλος μας δεν αφήνει έτσι ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Μόλις έμαθα την κουβέντα, έπιασα τον τηλέφωνο Τζια ρώτησα τον πως τις έκαμε. Γελούσε όπως την μαϊμού!!!BAIKAL 1980 έγραψε:PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Φίλε μου Παλιοβερκά, να ζήσεις για τα γενέθλια σου και από το Forum!! Να σε χαίρονται όλοι η οικογένεια και εμείς οι φίλοι σου.
....θεκκιου συντροφε...
τζαι να πιαεις τηλ τον αλλον τον ακατονομαστο...γιατι εχτες επιαε μου που τον θαλαμο 3 πρασινοτζιεφαλες 1 φραγκολινα τζαι 2-3 φασσες γιατι ειπε του η γυναικα πως ε να αρκεψει να τα πετασσει....εν εχασεν ευκαιρια τζαι ετυλιξε τες...ειπε ε να τις καμει την αλλη Πεμπτη...αλλα εχω τον αξιο να τες φαει μονος του οπως τα περτιτζια που μου εφαε την πρωτη Κυριακη περσυ....ε να τα βαλει ξυδαταα κομα!!!