ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

fillandos έγραψε:χερετο την παρεα φιλε βαικαλ 1980 με εχεις βοιθησει αφανταστα σε ευχαριστω! Ηθελα να σου αναφερω οτι το rocket 29gr το εχω δοκιμασει και ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος οσον αφορα το olymbia special 34gr θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου εισαι ευχαριστημενος? :)

...φιλε μου το rocket δωσε του λιγη προσπαθεια ακομα...αμα εχει ζεστη η αμα εχει αερα μεν το φκαλεις...δωσε του λιες σιηπεθκιες!!!!με το Olympia ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο οτι ειδα δουλευει καλα αμα βρασει ο καιρος...την πρωτη Κυριακη στη φασσα απο τις 8 που κρεμασα οι 6 ηταν με το Olympia...φυσικα ειναι ολα σχετικα...νομιζω δουλευουν καλυτερα σε χαμηλα γραμμαρια αυτα τα οπλα...
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

φιλε BAIKAL 1980 να σε καλα και να εισαι σιγουρος οτι θα δοκιμασω το rocket ξανα! Αν υπαρχει καποια αλλη προτιμηση ευχαριστως :D
BAIKAL 1980

fillandos έγραψε:φιλε BAIKAL 1980 να σε καλα και να εισαι σιγουρος οτι θα δοκιμασω το rocket ξανα! Αν υπαρχει καποια αλλη προτιμηση ευχαριστως :D
..δεν κανει τιποτα φιλε μου....επεμενα πολυ σε αυτο το οπλο και εδω και 2 χρονια το δοκιμαζω σε ολα τα κυνηγια...πες μου απλα σε τι κυνηγια αναφερεσαι και σε τι καιρο...εγω κυνηγαω φασσες,παπιες,τσικλες,τρασιηλες,τρυγονια, αρκοπεζουνα,μπεκατσονια...οτιδηποτε αλλο θηραμα χτυπησω ειναι απλα τυχερο...
fillandos
Full Member

εγω κυνηγαω φασσες,περτικους,τσικλες,αρκοπεζουνα και οπως λες και εσυ οτιδηποτε αλλο τυχερο βρεθει μπροστα μου :) ο καιρος συνηθος ειναι ζεστος φιλε μου ειδικα μετα τις 9 η
απορια μου ειναι τι θα πεξω μετα της 9....δεν βρισκο ενα η δυο καταλληλα φυσιγγια..... :?:
BAIKAL 1980

fillandos έγραψε:εγω κυνηγαω φασσες,περτικους,τσικλες,αρκοπεζουνα και οπως λες και εσυ οτιδηποτε αλλο τυχερο βρεθει μπροστα μου :) ο καιρος συνηθος ειναι ζεστος φιλε μου ειδικα μετα τις 9 η
απορια μου ειναι τι θα πεξω μετα της 9....δεν βρισκο ενα η δυο καταλληλα φυσιγγια..... :?:

ωραιος...μετα της 9 παιξε αφοβα rocket, olympia special και στο ενδυμικο χρησημοποιω πολυ την Victory 35gr την ασπρη και την 36gr πρασινη(πιστονακι)...με αυτες εισαι μεσα κυριως για φασσα...τωρα σαν εναλλακτικες αν θελεις να δοκιμασεις παιζω και την caccia την 36γρ τη μπλετουα και την Jk6 36γρ αλλα εν ακριβη και εν αξιζει. (7 ευρω οι 10). στην υγρασια και κυριως πρωινες ωρες δοκιμασε starlight 32gr και κονκορτ 31γρ του ψημολοφιτη. σε αερα με χιλια rocket!!!!και σε γλυκο καιρο δοκιμασμενη ειναι η mirage 30gr και η europa 30gr η κοκκινουα.

για τσικλα τρασιηλα παιζω starlight 32gr πρωι και σε παλιοκαιρο, ολη μερα παιζεται η σαρκα 33γρ του κοκη και η skeet 32gr της victory η κιτρινη(εγγυηση η skeet)! επισης Mirage και rocket αν θελεις με κλειστα ματια στη τσικλα μολις φκει το ηλιουη!

τρυγονι παιζω χαραμα starlight 7-8 νουμερο και μετα τις 7 30 rocket 8

εγω φετος θα δοκιμασω και τα rio μετα απο προτροπη καποιου μελους στο φορουμ αλλα επειδει εν τα επαιξα εν μπορω να σου πω την αποψη μου...

εγραψα σου πολλες και ελπιζω να μεν σε συγχιζω...εσυ ε να καταληξεις σε 2-3 ειδη...εκαμα πολλες δοκιμες φιλε μου και επαθα πολλες κλαπες...και εκατεληξα σε αυτα τα φυσιγγια που σου εγραψα...εν τα παιρνω ολα μαζι μου...το πολυ 2-3 ειδη...αν θελεις δοκιμασε τα και θα βγαλεις συμπερασμα μονος σου....

ελπιζω να σε βοηθησα!
fillandos
Full Member

ωραιος...μετα της 9 παιξε αφοβα rocket, olympia special και στο ενδυμικο χρησημοποιω πολυ την Victory 35gr την ασπρη και την 36gr πρασινη(πιστονακι)...με αυτες εισαι μεσα κυριως για φασσα...τωρα σαν εναλλακτικες αν θελεις να δοκιμασεις παιζω και την caccia την 36γρ τη μπλετουα και την Jk6 36γρ αλλα εν ακριβη και εν αξιζει. (7 ευρω οι 10). στην υγρασια και κυριως πρωινες ωρες δοκιμασε starlight 32gr και κονκορτ 31γρ του ψημολοφιτη. σε αερα με χιλια rocket!!!!και σε γλυκο καιρο δοκιμασμενη ειναι η mirage 30gr και η europa 30gr η κοκκινουα.

για τσικλα τρασιηλα παιζω starlight 32gr πρωι και σε παλιοκαιρο, ολη μερα παιζεται η σαρκα 33γρ του κοκη και η skeet 32gr της victory η κιτρινη(εγγυηση η skeet)! επισης Mirage και rocket αν θελεις με κλειστα ματια στη τσικλα μολις φκει το ηλιουη!

τρυγονι παιζω χαραμα starlight 7-8 νουμερο και μετα τις 7 30 rocket 8

εγω φετος θα δοκιμασω και τα rio μετα απο προτροπη καποιου μελους στο φορουμ αλλα επειδει εν τα επαιξα εν μπορω να σου πω την αποψη μου...

εγραψα σου πολλες και ελπιζω να μεν σε συγχιζω...εσυ ε να καταληξεις σε 2-3 ειδη...εκαμα πολλες δοκιμες φιλε μου και επαθα πολλες κλαπες...και εκατεληξα σε αυτα τα φυσιγγια που σου εγραψα...εν τα παιρνω ολα μαζι μου...το πολυ 2-3 ειδη...αν θελεις δοκιμασε τα και θα βγαλεις συμπερασμα μονος σου....

ελπιζω να σε βοηθησα![/quote]
Με βοηθησες παρα πολυ μακαρι να εισαι καλα σε ευχαριστω κατι ακομα να σε ρωτισω εχεις ακριβος το ιδιο οπλο με εμενα ειπες mp-27em-1C?(μιλουμε για το καθαρο κυνηγετικο οπλο) μπορουμε να πεζουμε βαρετα γραμμαρια π.χ. 36 γρ. οπως μου ειπες αφοα? :?:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Για την τσικλα αρεσεν μου πολλα εμενα η σκηητ η κιτρινη η βικτορη...αλλα εν μου αρεσε καθολου η σπορτινκ η πρασινη 32γρ ...οσες επεξα ηταν κουτσοφτερες ,εν ξερω ηταν o καιρος εν η ιδια εν το οπλο παντος δεν μου εδωσε ενα νεκρο πουλι...
επισης η ολυμπια μινιμαξ εδωσε μου πολλα καλα αποτελεσματα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
BAIKAL 1980

Με βοηθησες παρα πολυ μακαρι να εισαι καλα σε ευχαριστω κατι ακομα να σε ρωτισω εχεις ακριβος το ιδιο οπλο με εμενα ειπες mp-27em-1C?(μιλουμε για το καθαρο κυνηγετικο οπλο) μπορουμε να πεζουμε βαρετα γραμμαρια π.χ. 36 γρ. οπως μου ειπες αφοα? :?:[/quote]

..φιλε οπως σου ειπα και στην αρχη των συζητησεων μας εχω το mp-27em-1c magnum(sporting)...με αυλους 18,4...αλλα μη φοβασαι για τα Baikal...ειναι δοκιμασμενα σε ψηλες πιεσεις...παλια κυνηγουσα και με ενα αλλο Baikal του πατερα μου 2πλοσκανδαλο 28αρη κυνηγετικο και τα ιδια φυσιγγια επαιζα...οπως και ο εξαδερφος μου που εχει ακριβως το ιδιο μοντελο με σενα τα ιδια παιζει...ισως εμενα να εχει ενα ελαφρως μειομενο λακτισμα αλλα σε γεννικες γραμμες ειναι πολλες οι ομοιοτητες τους σε θεμα φυσιγγιων...παιξε αφοβα οσα σου εγραψα και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα φιλε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 13 Σεπ 2013, 07:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fillandos
Full Member

ωραια να σε καλα σε ευχαριστω θα τα πουμε στην πορεια για τα αποτελεσματα φιλε μου :D
BAIKAL 1980

fillandos έγραψε:ωραια να σε καλα σε ευχαριστω θα τα πουμε στην πορεια για τα αποτελεσματα φιλε μου :D

ενη ταημ μαν!!!! :D ατε και καλες επυτιχιες!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”