ωραιος...μετα της 9 παιξε αφοβα rocket, olympia special και στο ενδυμικο χρησημοποιω πολυ την Victory 35gr την ασπρη και την 36gr πρασινη(πιστονακι)...με αυτες εισαι μεσα κυριως για φασσα...τωρα σαν εναλλακτικες αν θελεις να δοκιμασεις παιζω και την caccia την 36γρ τη μπλετουα και την Jk6 36γρ αλλα εν ακριβη και εν αξιζει. (7 ευρω οι 10). στην υγρασια και κυριως πρωινες ωρες δοκιμασε starlight 32gr και κονκορτ 31γρ του ψημολοφιτη. σε αερα με χιλια rocket!!!!και σε γλυκο καιρο δοκιμασμενη ειναι η mirage 30gr και η europa 30gr η κοκκινουα.
για τσικλα τρασιηλα παιζω starlight 32gr πρωι και σε παλιοκαιρο, ολη μερα παιζεται η σαρκα 33γρ του κοκη και η skeet 32gr της victory η κιτρινη(εγγυηση η skeet)! επισης Mirage και rocket αν θελεις με κλειστα ματια στη τσικλα μολις φκει το ηλιουη!
τρυγονι παιζω χαραμα starlight 7-8 νουμερο και μετα τις 7 30 rocket 8
εγω φετος θα δοκιμασω και τα rio μετα απο προτροπη καποιου μελους στο φορουμ αλλα επειδει εν τα επαιξα εν μπορω να σου πω την αποψη μου...
εγραψα σου πολλες και ελπιζω να μεν σε συγχιζω...εσυ ε να καταληξεις σε 2-3 ειδη...εκαμα πολλες δοκιμες φιλε μου και επαθα πολλες κλαπες...και εκατεληξα σε αυτα τα φυσιγγια που σου εγραψα...εν τα παιρνω ολα μαζι μου...το πολυ 2-3 ειδη...αν θελεις δοκιμασε τα και θα βγαλεις συμπερασμα μονος σου....
ελπιζω να σε βοηθησα![/quote]
Με βοηθησες παρα πολυ μακαρι να εισαι καλα σε ευχαριστω κατι ακομα να σε ρωτισω εχεις ακριβος το ιδιο οπλο με εμενα ειπες mp-27em-1C?(μιλουμε για το καθαρο κυνηγετικο οπλο) μπορουμε να πεζουμε βαρετα γραμμαρια π.χ. 36 γρ. οπως μου ειπες αφοα?