Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
nature
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από nature »

Ναι συμφωνώ και έχεις δίκαιο σε όσα λες. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για την go pro πχ αν την θες μόνο για το κυνήγι όπως εγώ και όχι και για άλλες δραστηριότητες (ψαροτούφεκο, ποδήλατο, σκι κτλ).

Με το δικό σου βίντεο δεν μου άρεσε το γεγονός ότι το πουλί μόλις που διακρίνεται έστω και αν ήταν μακριά και ο θόρυβος. Τώρα για το κουμπί δεν με νοιάζει και πολύ αφού - έτσι όπως το φαντάζομαι- μόλις ξεκινά η ιχνηλασία θα ξεκινά συνεχόμενη εγγραφή. Σίγουρα η τιμή της δικής σου εν πολλά συμπαθητική αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει εμένα. Πόσες ώρες αντέχει η μπαταρία;

Λίγο που έψαξα τώρα στο google, ενδιαφέρον με καλά σχόλια και σε προσιτή τιμή (αν ισχύει η τιμή) είναι αυτή που έβαλε ο Πέτρος (REPLAY XD). Πέτρο αν μπορείς γράψε μας το κατάστημα ή στείλε μου με μήνυμα σε παρακαλώ.

Δυστυχώς για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάμερα σε κυνήγι λαγού με ιχνηλασία είναι ο χρόνος ζωής της μπαταρίας. Για να τραβήξεις μια ολοκληρωμένη ιχνηλασία εν να θέλεις τουλάχιστον 2 ώρες το πιο λίγο που δεν το προσφέρούν οι περισσότερες κάμερες όπως διαπιστώνω. Να την σταματάς και πάλι εν κρίμα γιατί εν να χάσεις την όλη διαδικασία εκτός του ότι θα σου αποσπά και την προσοχή.

Ατε να κανονίσουμε οργανωμένη παραγγελία να μας κάνουν και έκπτωση μόλις έβρουμε τη κατάλληλη κάμερα με βάση τις κυνηγετικές μας ανάγκες..... :D
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

nature έγραψε:Ναι συμφωνώ και έχεις δίκαιο σε όσα λες. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για την go pro πχ αν την θες μόνο για το κυνήγι όπως εγώ και όχι και για άλλες δραστηριότητες (ψαροτούφεκο, ποδήλατο, σκι κτλ).

Με το δικό σου βίντεο δεν μου άρεσε το γεγονός ότι το πουλί μόλις που διακρίνεται έστω και αν ήταν μακριά και ο θόρυβος. Τώρα για το κουμπί δεν με νοιάζει και πολύ αφού - έτσι όπως το φαντάζομαι- μόλις ξεκινά η ιχνηλασία θα ξεκινά συνεχόμενη εγγραφή. Σίγουρα η τιμή της δικής σου εν πολλά συμπαθητική αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει εμένα. Πόσες ώρες αντέχει η μπαταρία;

Λίγο που έψαξα τώρα στο google, ενδιαφέρον με καλά σχόλια και σε προσιτή τιμή (αν ισχύει η τιμή) είναι αυτή που έβαλε ο Πέτρος (REPLAY XD). Πέτρο αν μπορείς γράψε μας το κατάστημα ή στείλε μου με μήνυμα σε παρακαλώ.

Δυστυχώς για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάμερα σε κυνήγι λαγού με ιχνηλασία είναι ο χρόνος ζωής της μπαταρίας. Για να τραβήξεις μια ολοκληρωμένη ιχνηλασία εν να θέλεις τουλάχιστον 2 ώρες το πιο λίγο που δεν το προσφέρούν οι περισσότερες κάμερες όπως διαπιστώνω. Να την σταματάς και πάλι εν κρίμα γιατί εν να χάσεις την όλη διαδικασία εκτός του ότι θα σου αποσπά και την προσοχή.

Ατε να κανονίσουμε οργανωμένη παραγγελία να μας κάνουν και έκπτωση μόλις έβρουμε τη κατάλληλη κάμερα με βάση τις κυνηγετικές μας ανάγκες..... :D
μια μικρη παρεθεση στα γραφομενα σας...
αν η παραγκελια σας ειναι εκτος ΕΕ τοτε στα λεφτα που αναγραφονται κανετε + τα λεφτα του εκτελονισμου που παει με βαση την τιμη ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Καλώς τον καλικκά μας.... :D :D :D
Άτε ρε Σωτήρη είμαστε σε δικά σου χωράφια τωρά, εν να μας προτείνεις κανένα μοντέλο εσύ που είσαι πιο γνώστης με το θέμα.
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

φιλε τασο εγω εχω την contour roam 2 . πανω κατω εν οπως την γκοπρο αλλα η τιμη εν αρκετα πιο κατω και το σχημα της πιο βολικο. το θεμα ποτε εννα την χρησιμοποιησω γιατι παντα εχω την μαζι μου αλλα ποττε εν κιαρω να την βαλω πανω.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

nature έγραψε:Καλώς τον καλικκά μας.... :D :D :D
Άτε ρε Σωτήρη είμαστε σε δικά σου χωράφια τωρά, εν να μας προτείνεις κανένα μοντέλο εσύ που είσαι πιο γνώστης με το θέμα.
oτι ειπετε ειπετε ... camera με 2 ωρες μπαταρια λιο δυσκολο !
camera που να πιανει τον λαο σαν βουρα ... ζινο δεν εχει να καμει με την camera δαμε εφκαλαν videos τους λαους στα εκπαιδευτικα με το κινητο πρην 10 χρονια ζε να μεν τον πιανουν τα 720p + :lol: :lol: :lol:
ουλες πιανουντον εξαρτατε που την αποσταση, τον τοπο αλλα πανω απολα τον τροπο με τον οποιο φακα ο ηλιος ζινη την ωρα πανω στο θηραμα !
στην φωτογραφια αλλα και στην camera για μια καλη εικονα πανω απολα παιζει ρολο ο φωτισμος γιαυτο και εχουν ζινα ουλα τα φωτα που γυριζουν ταινιες και ζινους τους καρακιοζιες με τα ασημια δυσκουθκια που αντανακλα τον ηλιο !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εν να μου καμεις δωρο μιαν οπως την δικη σου...να φκαλω βιντεο γιατι οπως βλεπω εν εξεκινησα καλα την χρονια.... τουλαχιστον να εχω κατι να θυμουμε....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Αν εχει κανενας υποψην του καμερα που να εφαρμοζεται πανω στο σιηλλο, πεστε μας το. Εν να εχει 5-6 δαμεσα που ενδιαφερονται :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από Γιατρός »

istriano ® έγραψε:Αν εχει κανενας υποψην του καμερα που να εφαρμοζεται πανω στο σιηλλο, πεστε μας το. Εν να εχει 5-6 δαμεσα που ενδιαφερονται :D :D :D
Πρέπει να είναι μιας χρήσεως φαντάζομαι και αν έρτει πίσω καλώς
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

εν ξερω αν αναφερτηκεν ηδη, αλλα αν καποιον απασχολα πολλα το θεμα παταρια... εγω αν ειμουν μεταξη 2-3 καμερων που εχουν πανο κατο τα ιδια σπεκς, εννα επιαννα μιαν καμερα που φκεννει η παταρια της τζαι θα αγοραζα τζαι δευτερη.
τζια για τες gopro, σιγουρα υπαρχουν προηγουμενα μεταχηρησμενα μοντελλα στην αγορα που παλε γραφουν παρα πολλα καλης ποιοτητας βιτεο
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Ρε παιδιά έχει κανένας την Shotkam? Ξέρει κανένας αν διατίθεται κάπου στην Κύπρο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”