Με το δικό σου βίντεο δεν μου άρεσε το γεγονός ότι το πουλί μόλις που διακρίνεται έστω και αν ήταν μακριά και ο θόρυβος. Τώρα για το κουμπί δεν με νοιάζει και πολύ αφού - έτσι όπως το φαντάζομαι- μόλις ξεκινά η ιχνηλασία θα ξεκινά συνεχόμενη εγγραφή. Σίγουρα η τιμή της δικής σου εν πολλά συμπαθητική αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει εμένα. Πόσες ώρες αντέχει η μπαταρία;
Λίγο που έψαξα τώρα στο google, ενδιαφέρον με καλά σχόλια και σε προσιτή τιμή (αν ισχύει η τιμή) είναι αυτή που έβαλε ο Πέτρος (REPLAY XD). Πέτρο αν μπορείς γράψε μας το κατάστημα ή στείλε μου με μήνυμα σε παρακαλώ.
Δυστυχώς για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάμερα σε κυνήγι λαγού με ιχνηλασία είναι ο χρόνος ζωής της μπαταρίας. Για να τραβήξεις μια ολοκληρωμένη ιχνηλασία εν να θέλεις τουλάχιστον 2 ώρες το πιο λίγο που δεν το προσφέρούν οι περισσότερες κάμερες όπως διαπιστώνω. Να την σταματάς και πάλι εν κρίμα γιατί εν να χάσεις την όλη διαδικασία εκτός του ότι θα σου αποσπά και την προσοχή.
Ατε να κανονίσουμε οργανωμένη παραγγελία να μας κάνουν και έκπτωση μόλις έβρουμε τη κατάλληλη κάμερα με βάση τις κυνηγετικές μας ανάγκες.....