ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατρός έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Sergios έγραψε:Φίλε Ραι με μπερεττα 686E sporting 18.4 avloi να μου πεις εν το όπλο μου εν στέκει γιατί κατέβασα 2 μεσοουρανες τζαι τζινοι που είδαν τις σιεπεθκιες μου εσταυροκοπιουνταν εν εχο κανένα παράπονο που το όπλο φτεει τζαι τζινος που το κρατά κάποτε:) τζαι οι χαρτουτσιες τζαι ο καιρός σαν στην Πάφο δαπανω που ειμασταν άλλαζε κάθε 10 λεπτά ο αέρας
χτες κυνηγουσαμε με τον φιλο Rai και εναν γνωστο ηθοποιο
λιγο πρην το Τελος της εξωρμησης ακουω τον Rai να χειροκροτα και μια φασσα να φευγει σε τεραστεια αποσταση απο εμας ... ενα πυροβολισμο πισω απο αυτην και η φασσα σε τρομερη αποσταση απο τον Rai να πεφτει επιτοπου ! ακουγωντας τον Rai "ΣΩΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΑ BERETTA???"
Ηταν η ωρα που θα φευγαμε και ετσι κατεβικα και εγω μαζι του βρηκαμε το πουλι ζωντανο και αφου ο Rai το επνιξε το εβαλε στο γιλεκο και πηγαμε στο καφενειο του χωριου οπου και αφησε το γιλεκο στην πισω μαξιλαρα του αυτοκινητου μου!
Μετα απο κανενα 2ωρο ξαναμπενουμε στο αυτοκινητο για να φιγουμε και τοτε .... η φασσα ολοζωντανη αρχησε να χτυπα στα παραθιρα :lol: ο Rai να προσπαθα να την πιασει και ολοκληρος ο καφενες του χωριου να περνει ματι 2 μαλακες που παρολιγο να τους φυγει η φασσα που μεσα στο ψυγειο :lol: :lol: :lol: :lol:
Σωτήρη ήρθε πάλι στην Κύπρο ο Jack Nicolson?

Σωτήρη μετέφερε το σχόλιο σου στην κατηγορία ''ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..'' νομίζω κατέχει μακράν την πρωτιά!! :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

To νοημα της ιστορίας είναι οτι τα μπερεττα ενεν καλα??? Να σας πω τζαι γω μια ιστορία ερκετουν εχτές μια γαουρα ψηλουμενη φιου φιου εσφιρουσαν της ούλλοι αρκεψαν ταγκα ταγκα ταγκα εψηλωσεν τζι άλλο το πουλί οι πιο κάτω εμετανωσαν απόλυτη ησυχία έτσι ξαφνικά ακούστηκε ενα ΜΠΑΜΜΜ τζαι μια σφιρκα τζαι που τζιπανω αρκεψε τζι έπεφτε σεκκα μια φασσα που τις εσιραν 30 όπλα ύψος εν ξέρω πάω να την πιάσω λαλεί μου ο κουμπάρος μου (ο Παναγιώτης εν ζωντανός Κύπρο) Σερκατσε μου μα που παεις βουρητος? Λαλώ του παω να πιαω το πουλί λαλει μου μα εσυ είσαι τουτος ουλλος? Λαλω του ναι! Μασιαλλα σου πάντως εν καλο το μπερεττουι αααα??

Το νοημα κάποτε εν τζαι τζινος που εν πίσω που το παλιοσιδερικο να εν καλός στο σημάδι και ναμελετά και λιο τι του βάλει μέσα πάνω απ όλα

Έτσι μου εκαμναν τζαι άλλαξα 15 όπλα το ενα ξινιζει το αλλο βρωμει τζαι ξέρετε εκείνη την ωρα τι ειχα μες το νου? Ελα τζαι να σου την τραβησω που δακατω να σε σπάσω (ηταν το πρώτο μου πουλί η ώρα 2 το μεσημέρι μετά που τοσα νεύρα και ταλαίπωρια (Ήλιο Αμπαλατους κυνηγούς Αϋπνία 100 πουλιά λουκούμι που μου εγυρισαν)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

kypros έγραψε:Σημερα αλλαγη σημειου διοτι οπου την παιξεις ξεχαστην. Τα πουλια λιγοτερα σαφως αλλα επηρα τα χαπαρη οτι οπου ειχε ενα πικνερο μακρια απο κοσμο ηταν λουφαγμενες. Οποτε αν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο.....παει το βουνο και ασ ειναι λαλαρος!
Ευχαριστω οποιον μικρανε την εικονα μου! Ηταν απο κινητο και δεν μπορουσα να την μικρανω εχτες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SilverPigeonS έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Σωτήρη ήρθε πάλι στην Κύπρο ο Jack Nicolson?

Σωτήρη μετέφερε το σχόλιο σου στην κατηγορία ''ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..'' νομίζω κατέχει μακράν την πρωτιά!! :lol:
οκ μην πιστευεται !
το αυτοκινητο παντος θελει πλυμα που τα φτερα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..... 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 2 ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ!!!

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ(FAIR)NA ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ :P

ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ:P
Φαίνεται οτι το νέο οπλο Σολων σου Έκατσε για τα καλά. Ειναι το ποιό σημαντικό σημείο στη αγορά ενος νεου οπλου να μπορεί να προσφέρει τις ανάλογες επιτυχίες στο κυνηγι. Φαντάσου να μην ειχες τις αναμενόμενες επιτυχίες πόση απογοήτευση και αγχος θα είχες , αλλά και προκατάληψη για την συνέχεια. Χαίρομαι ιδιαίτερα για σενα φίλε που εκ του αποτελέσματος το οπλο σου ηρθε γάντι οπως λέμε, καλη συνέχεια ...με περισσότερες επιτυχίες.
Οσο αφορά την 2η μας εξόρμηση, επιλέξαμε να πάμε σε νερό, σε περιοχή της Λεμεσού πιστεύοντας οτι θα ήταν λίγοι οι κυνηγοί. Δυστυχώς ενώ οταν επήγαμε είχε μονο ενα ατομο στη συνέχεια μαζεύτηκαν γυρο στους 10 κυνηγούς ( το συγκεκριμένο νερο 4-5 ατομα μπορεί να τραβήσει). Φυσικά ολοι δικαιούνται να κυνηγήσουν, το θέμα ομως οι περισσότεροι απο αυτούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ. Ενω τα πουλιά επιχειρούσαν να κανουν κύκλο και να βουτησουν στο νερό απο τα 80-100 μετρα τα έπαιζαν με αποτέλεσμα να μην χαμηλώνουν. 5 μονο φασες που απελπισμένες λόγο δίψας προφανώς έκανα βύθιση καρπώθηκαν απο 3 κυνηγούς, απο τις οποίες 2 πηρε ο σύντροφος μου που βρισκόταν σε ποιο ψηλό σημείο απο εμένα. Εγώ κτύπησα μια φασα σε απόσταση στο κεφάλι , έκανε 2-3 γύρους του εαυτουτης και εκει που την περίμενα να πέση, βρήκε την ισορροπία της και απομακρύνθηκε. Βλέπετε ....το τυχερο σκαι που είπαμε προηγούμενα δεν κτύπησε τον εγκέφαλο αλλά τον έξυσε ετσι το χάσαμε.
Φαίνεται οτι για την πλειοψηφία των κυνηγών το κυνηγι αυτό εξελίσσεται σε κυνηγι μιας Κυριακής μετα απο την μεγάλη πιεση που δέχονται τα πουλια πρωι και απόγευμα...χάνονται.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SilverPigeonS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΘΩ

ΦΙΛΕ RAI ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ? :o

ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ :D
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΝΙCK NAME ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!
Σόλων μου έχουμε άλλο άρρωστο φάσσας με nick name! Τις παίζεις με fair αλλά το nickname σου σταθερό! !!! Πάντως φίλε συγχαρητήρια φαίνεται να έκανες πολύ καλή επιλογή στο όπλο από τις επιδόσεις σου! !
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΟΝΤΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ)ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΗ!!!
ΤΟ ΝΑ ΚΤΗΠΑΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ 18 ΠΟΥΛΙΑ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ)ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΟΥΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ,ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ NICK NAME TO ΠΟΛΛΗ-ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ ΙΙ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

sotiris!129 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Σωτήρη ήρθε πάλι στην Κύπρο ο Jack Nicolson?

οκ μην πιστευεται !
το αυτοκινητο παντος θελει πλυμα που τα φτερα !
Σώτο σε πιστεύω γιατί παρόμοιο περιστατικό είδα και εγώ με πέρδικα να παίρνει φτερό από το γυλέκο του κυνηγού. Ακόμα η φάσσα που κτύπησα την Κυριακή η οποία ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση βγήκαν εντελώς τα έντερα της και εγώ την έτρεχα για να την πιάσω. Δεν φτέει το beretta μου ααα!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΘΩ

ΦΙΛΕ RAI ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ? :o

ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ :D
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΝΙCK NAME ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!
Σόλων μου έχουμε άλλο άρρωστο φάσσας με nick name! Τις παίζεις με fair αλλά το nickname σου σταθερό! !!! Πάντως φίλε συγχαρητήρια φαίνεται να έκανες πολύ καλή επιλογή στο όπλο από τις επιδόσεις σου! !
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΟΝΤΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ)ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΗ!!!
ΤΟ ΝΑ ΚΤΗΠΑΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ 18 ΠΟΥΛΙΑ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ)ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΟΥΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ,ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ NICK NAME TO ΠΟΛΛΗ-ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ ΙΙ :D
Αυτό αποδεικνύει πως το όπλο είναι ραμμένο στα μέτρα σου φίλε και φυσικά ξέρεις να κυνηγάς σωστά το συγκεκριμένο θήραμα. Θα το χρησιμοποιήσεις και στο επιδημιτικό ή θα μαραζώσει το beretta; ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..... 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 2 ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ!!!

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ(FAIR)NA ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ :P

ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ:P
Φαίνεται οτι το νέο οπλο Σολων σου Έκατσε για τα καλά. Ειναι το ποιό σημαντικό σημείο στη αγορά ενος νεου οπλου να μπορεί να προσφέρει τις ανάλογες επιτυχίες στο κυνηγι. Φαντάσου να μην ειχες τις αναμενόμενες επιτυχίες πόση απογοήτευση και αγχος θα είχες , αλλά και προκατάληψη για την συνέχεια. Χαίρομαι ιδιαίτερα για σενα φίλε που εκ του αποτελέσματος το οπλο σου ηρθε γάντι οπως λέμε, καλη συνέχεια ...με περισσότερες επιτυχίες.
Οσο αφορά την 2η μας εξόρμηση, επιλέξαμε να πάμε σε νερό, σε περιοχή της Λεμεσού πιστεύοντας οτι θα ήταν λίγοι οι κυνηγοί. Δυστυχώς ενώ οταν επήγαμε είχε μονο ενα ατομο στη συνέχεια μαζεύτηκαν γυρο στους 10 κυνηγούς ( το συγκεκριμένο νερο 4-5 ατομα μπορεί να τραβήσει). Φυσικά ολοι δικαιούνται να κυνηγήσουν, το θέμα ομως οι περισσότεροι απο αυτούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ. Ενω τα πουλιά επιχειρούσαν να κανουν κύκλο και να βουτησουν στο νερό απο τα 80-100 μετρα τα έπαιζαν με αποτέλεσμα να μην χαμηλώνουν. 5 μονο φασες που απελπισμένες λόγο δίψας προφανώς έκανα βύθιση καρπώθηκαν απο 3 κυνηγούς, απο τις οποίες 2 πηρε ο σύντροφος μου που βρισκόταν σε ποιο ψηλό σημείο απο εμένα. Εγώ κτύπησα μια φασα σε απόσταση στο κεφάλι , έκανε 2-3 γύρους του εαυτουτης και εκει που την περίμενα να πέση, βρήκε την ισορροπία της και απομακρύνθηκε. Βλέπετε ....το τυχερο σκαι που είπαμε προηγούμενα δεν κτύπησε τον εγκέφαλο αλλά τον έξυσε ετσι το χάσαμε.
Φαίνεται οτι για την πλειοψηφία των κυνηγών το κυνηγι αυτό εξελίσσεται σε κυνηγι μιας Κυριακής μετα απο την μεγάλη πιεση που δέχονται τα πουλια πρωι και απόγευμα...χάνονται.
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΙΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ....
ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ BERETTA ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΟΠΛΟΠΟΛΗ...ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....

ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ BERETTA ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.....ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ, ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ....ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΑΡΙΕ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ(3.500),ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ,30" Κ.Λ.Π.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ΜΕ 2.800. ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ ΑΜΑ ΤΥΧΗ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”