LEFKIOS έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..... 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 2 ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ!!!
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
(FAIR)NA ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ
ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ:P
Φαίνεται οτι το νέο οπλο Σολων σου Έκατσε για τα καλά. Ειναι το ποιό σημαντικό σημείο στη αγορά ενος νεου οπλου να μπορεί να προσφέρει τις ανάλογες επιτυχίες στο κυνηγι. Φαντάσου να μην ειχες τις αναμενόμενες επιτυχίες πόση απογοήτευση και αγχος θα είχες , αλλά και προκατάληψη για την συνέχεια. Χαίρομαι ιδιαίτερα για σενα φίλε που εκ του αποτελέσματος το οπλο σου ηρθε γάντι οπως λέμε, καλη συνέχεια ...με περισσότερες επιτυχίες.
Οσο αφορά την 2η μας εξόρμηση, επιλέξαμε να πάμε σε νερό, σε περιοχή της Λεμεσού πιστεύοντας οτι θα ήταν λίγοι οι κυνηγοί. Δυστυχώς ενώ οταν επήγαμε είχε μονο ενα ατομο στη συνέχεια μαζεύτηκαν γυρο στους 10 κυνηγούς ( το συγκεκριμένο νερο 4-5 ατομα μπορεί να τραβήσει). Φυσικά ολοι δικαιούνται να κυνηγήσουν, το θέμα ομως οι περισσότεροι απο αυτούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ. Ενω τα πουλιά επιχειρούσαν να κανουν κύκλο και να βουτησουν στο νερό απο τα 80-100 μετρα τα έπαιζαν με αποτέλεσμα να μην χαμηλώνουν. 5 μονο φασες που απελπισμένες λόγο δίψας προφανώς έκανα βύθιση καρπώθηκαν απο 3 κυνηγούς, απο τις οποίες 2 πηρε ο σύντροφος μου που βρισκόταν σε ποιο ψηλό σημείο απο εμένα. Εγώ κτύπησα μια φασα σε απόσταση στο κεφάλι , έκανε 2-3 γύρους του εαυτουτης και εκει που την περίμενα να πέση, βρήκε την ισορροπία της και απομακρύνθηκε. Βλέπετε ....το τυχερο σκαι που είπαμε προηγούμενα δεν κτύπησε τον εγκέφαλο αλλά τον έξυσε ετσι το χάσαμε.
Φαίνεται οτι για την πλειοψηφία των κυνηγών το κυνηγι αυτό εξελίσσεται σε κυνηγι μιας Κυριακής μετα απο την μεγάλη πιεση που δέχονται τα πουλια πρωι και απόγευμα...χάνονται.
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΙΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ!!!
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ....
ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ BERETTA ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΟΠΛΟΠΟΛΗ...ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....
ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ BERETTA ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.....ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ, ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ....ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.