Σέργιε με τι όπλο κυνηγάς ?Sergios έγραψε:Εγω με τη σειρα μου ειχα ασχημη μερα λογω πυρετου ετσι ξαφνικα επιασα 3 φασσες και 1 αρκοπεζουνο εν επεξα ενα πουλι κοντα να το ευχαριστηθω και ολα μετα το μεσημερι
Ολοκλιρος παντζουργλισμος για το τιποτε κυριολεκτικα τιποτε εκει που στεκομουν την περασμενη κυριακη ειχε 4 διπλοκαμπινα παρκαρισμενα εφυγα πηγα στον εναλλακτικο τοπο ερχονταν και καθονταν στα 20 μετρα διπλα μου και πρωτη φορα ενηργησα ετσι που τα νευρα μου επεζα τενεκουθκια αφου εν ακουαν τα κελλετζισιμα τα γερουθκια και το χαζι αμαν ειδαν οτι ηταν μηδαμινα τα πουλια ι ωρα 8 εφυαν σαν να και ο σκοπος τους ητα να μου χαλασουν την μερα! Και παλι τα γαουρκα μες την απαγορευμενη επεζαν φασσες που εφενουνταν σαν τα μουγιουθκια και κανενας εν τους λαλει τιποτε και τη θηρα να πιασεις εν ερκετε τωρα πιοι εν οι τυποι εγω ενιξερω![]()
![]()
![]()
Τις φασσες τις πηρα ολες με Ηλιονα Ζυπλας και το αρκοπεζουνο με την Σπορτιγκ Νικελ 36γρ τα αλλα ολα φυσιγγια μου εν ειχαν σκαγια μεσα!
Απορια....πως γινετε να παιζω την φασσα να ξικαπνιζει με την πρωτη να ξικαπνιζει με την δευτερη και να πιενει 100 μετρα να την θορω απορημενος να κλεινει τα φτερα της και να πεφτει το πουλι βαρυκτυπημενο....και να την πιανω και να ειναι ι κοιλια της σουσουναρι....
Rai