ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Rai »

Sergios έγραψε:Εγω με τη σειρα μου ειχα ασχημη μερα λογω πυρετου ετσι ξαφνικα επιασα 3 φασσες και 1 αρκοπεζουνο εν επεξα ενα πουλι κοντα να το ευχαριστηθω και ολα μετα το μεσημερι

Ολοκλιρος παντζουργλισμος για το τιποτε κυριολεκτικα τιποτε εκει που στεκομουν την περασμενη κυριακη ειχε 4 διπλοκαμπινα παρκαρισμενα εφυγα πηγα στον εναλλακτικο τοπο ερχονταν και καθονταν στα 20 μετρα διπλα μου και πρωτη φορα ενηργησα ετσι που τα νευρα μου επεζα τενεκουθκια αφου εν ακουαν τα κελλετζισιμα τα γερουθκια και το χαζι αμαν ειδαν οτι ηταν μηδαμινα τα πουλια ι ωρα 8 εφυαν σαν να και ο σκοπος τους ητα να μου χαλασουν την μερα! Και παλι τα γαουρκα μες την απαγορευμενη επεζαν φασσες που εφενουνταν σαν τα μουγιουθκια και κανενας εν τους λαλει τιποτε και τη θηρα να πιασεις εν ερκετε τωρα πιοι εν οι τυποι εγω ενιξερω :evil: :evil: :evil:

Τις φασσες τις πηρα ολες με Ηλιονα Ζυπλας και το αρκοπεζουνο με την Σπορτιγκ Νικελ 36γρ τα αλλα ολα φυσιγγια μου εν ειχαν σκαγια μεσα!

Απορια....πως γινετε να παιζω την φασσα να ξικαπνιζει με την πρωτη να ξικαπνιζει με την δευτερη και να πιενει 100 μετρα να την θορω απορημενος να κλεινει τα φτερα της και να πεφτει το πουλι βαρυκτυπημενο....και να την πιανω και να ειναι ι κοιλια της σουσουναρι.... :o
Σέργιε με τι όπλο κυνηγάς ?

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Rai έγραψε:
Sergios έγραψε:Εγω με τη σειρα μου ειχα ασχημη μερα λογω πυρετου ετσι ξαφνικα επιασα 3 φασσες και 1 αρκοπεζουνο εν επεξα ενα πουλι κοντα να το ευχαριστηθω και ολα μετα το μεσημερι

Ολοκλιρος παντζουργλισμος για το τιποτε κυριολεκτικα τιποτε εκει που στεκομουν την περασμενη κυριακη ειχε 4 διπλοκαμπινα παρκαρισμενα εφυγα πηγα στον εναλλακτικο τοπο ερχονταν και καθονταν στα 20 μετρα διπλα μου και πρωτη φορα ενηργησα ετσι που τα νευρα μου επεζα τενεκουθκια αφου εν ακουαν τα κελλετζισιμα τα γερουθκια και το χαζι αμαν ειδαν οτι ηταν μηδαμινα τα πουλια ι ωρα 8 εφυαν σαν να και ο σκοπος τους ητα να μου χαλασουν την μερα! Και παλι τα γαουρκα μες την απαγορευμενη επεζαν φασσες που εφενουνταν σαν τα μουγιουθκια και κανενας εν τους λαλει τιποτε και τη θηρα να πιασεις εν ερκετε τωρα πιοι εν οι τυποι εγω ενιξερω :evil: :evil: :evil:

Τις φασσες τις πηρα ολες με Ηλιονα Ζυπλας και το αρκοπεζουνο με την Σπορτιγκ Νικελ 36γρ τα αλλα ολα φυσιγγια μου εν ειχαν σκαγια μεσα!

Απορια....πως γινετε να παιζω την φασσα να ξικαπνιζει με την πρωτη να ξικαπνιζει με την δευτερη και να πιενει 100 μετρα να την θορω απορημενος να κλεινει τα φτερα της και να πεφτει το πουλι βαρυκτυπημενο....και να την πιανω και να ειναι ι κοιλια της σουσουναρι.... :o
Σέργιε με τι όπλο κυνηγάς ?

Rai
Ατε ρε χορκανε αφησε τον ανθρωπο ησυχο :D
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

αισμέ να παίζω εγώ τις φάσσες και εσύ παίξε τις "μιτσιες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είχε πολλά πουλια σήμερα είδα τουλάχιστον 120 πουλια και αλλα δυστυχώς δεν πέρασαν από τα πόστα μας και κύριος ήταν ψιλές δεν πειράζει ευτυχώς καταφέραμε και παίξαμε λίγες[/quote]
ατε ρε πετρο εβαλες τον μιτσι μπροστα να του εβρεις το ετερο του ημιση και θολωσε ο νους του.εν ια αυτο τζε εν ειναι σε φορμα :lol: αλλη εξορμηση θα τον παρω μαζι μου να τον τυλιξω με τον ττορο να βρει τν φορμα του :lol:[/quote]
Η καλη μερα που το πρωι φαινεται..επηα στο ποστο που δουλευε καλυτερα την περασμενη φορα και τελικα ολες περνουσαν που κεινο που ειχα την πρωτη κυριακη..καπου στα 30 πουλια το ξημερωμα μονο..υγεια..!εγω απολαυσα καθαρο αερα τον Απολλων να συρνει κανονιες και σουβλακια με την συμπεθερα!ειδικα το τραπεζι Χρυσανθε μου ηταν ουλλα τα λεφτα..εκανονισαν μας τα τωρα εμειναν οι υπογραφες!!!κοπελλα που σπιτι!!!
Μονο μια διευκρινηση..το αχερκωτης δεν αλλαζει για κανενα κ καμιαν..καλεσμενοι ολοι στα χαρτωματα!!![/quote]

την γυναικα ηβραμεσουτιν ανάλαβε εσύ τώρα τι γυναικα σου ήβρα αλλα έχω και μια άλλη περίπτωση "εσκεφτικατιν" σαν ερχομουν λευκωσία με τον άλλο και εν καλή περίπτωση αλλα εν χωρισμένη με 1 μωρό αλλα βάστα ρε όσο για τον φίλο sergio τελικά άλλαξα και εγώ "χαρτουτσιες" για πρώτη φορα και τις έπαιξα όλες με "ιλιονα" όπως και εσύ και όχι μονο τις έπαιξε αλλα έπιασαν abs ενώ οι άλλοι 2 "αχερκοτις" και άλλος 4 "χαρτουτσιες" πάνω στο ίδιο πουλί να φεύγουν φτερά από παντού και το πουλί πάει ακόμη
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..... 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 2 ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ!!!

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ(FAIR)NA ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ :P

ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ:P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..... 1 ΤΡΥΓΟΝΙ ΚΑΙ 6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 2 ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ!!!

ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ(FAIR)NA ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ :P

Μπραβο φιλε παντα τετοια :D
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.....ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΙ Κ'ΑΒΛΑΒΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Φίλε Solon
'Αν εγώ ήμουν ο αντιπρόσωπος στην Κύπρο του όπλου που κυνηγάς , το όπλο θα σου το έκανα δώρο. :!:

Φιλικά
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kypros έγραψε:Ρε σωτηρη τζιντον κοραζινο στη τελευεται φωτο επεξες τον οξα ετττουμπαρε με κανενα λεωφοριο??!! :D
ετουμπαρε με το ** στα 35 μετρα
αφου πρωτα με το *** ειχε τουμπαρι η καρακαξα , ανοιξα το οπλο για να βαλω χαρτουτσια και ειδα τον κοραζινο που την εκανε απο λιγο ποιο περα στα 25 μετρα... κλεινω το οπλο γυριζω το σελεκτορ στην δευτερη κανη και τον παιζω πανω κατω στα 35 μετρα με royal 33 1/2 gr 6no ... εφαεν και το πιστονακι !!! τρομερη χαρτουτσια !!!
οπως και κατι κκολουμπια 32gr no5 που λυγιζουν σιδερα ;)
εχτος απο 1 καρακαξα που επαιξα στα 10 μετρα οι αλλες επεσαν στα 25+μετρα με victory sporting 28gr no8 κοκκινες !
και αυτες τρομερες χαρτουτσιες !
κυριες Σολονα αλαξε nick name καμετο φασσοπνιχτης !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:Γεια σας ρε στρινιαρηδες.... :lol: :lol:
Εγω σημερα επεστρεψα απο τις διακοπες μου...εν αντεξα και επια λιο το απογευμα αλλα τιποτε...
Υγεια ομως... ρε 129 στην δευτερη φωτο προς τα κατω τι εν τζινο το λαιμουι ? Εν τα ψιλα που λαλουμε ?
Φιλε Αρτεμη δεν καταλαβενω τι λες , βλεπεις παρεσθησεις !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Σημερα πηγαμε και εμεις στους ειδιους τοπους με την περασμενη Κυριακη,τα πουλια ηταν αισθητα ποιο λιγα,αλλα παλι ειχα τις ευκαιριες μου οταν απο το χαραμα ειχα χασει δκυο λοκουμια τελια που πανω μου και γυρω στις δεκα ακομα μια που νομιζω οτι ποψε εννα την δω ονειρο :D
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΘΩ

ΦΙΛΕ RAI ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ? :o

ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ :D
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΝΙCK NAME ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”