ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
vti-chris
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από vti-chris »

Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πρέπει να βρώ τόπο στο κυνήγι για εξασκηση της βασιλικής βολής που έμαθα σήμερα για τη φάσσα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ξέρω οτι κατι εγινικε στη Σαλαμιου ενιξερω τωρα με τις φωτιές( που να μεν ξημερωθουν εν τούρκοι που τες βάλλουν λαλεί η τηλεόραση) αν θα τις χτυπήσουν πάλι τζικατω τωρα για να πεις εννα παω τζικατω η οπουδήποτε αλλού πρέπει να παεις με έναν και να σου πει κάτσε δαμε και ρεσσουν που δαμε η αλλιώς εν δύσκολα τα πράματα
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

vti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
Κελοκεδαρα εχει πολλες
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

vti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
αμαν εχεται προβλημα εσεις στην Παφο εμεις που να παμε να σταθουμε ??? :lol: !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
vti-chris
Full Member

Eimai diakopes re...makari na e3era tous topous!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

sotiris!129 έγραψε:
αμαν εχεται προβλημα εσεις στην Παφο εμεις που να παμε να σταθουμε ??? :lol: !!!
φίλε Σωτήρη να διευκρινίσω απλός οτι εν είμαι παφιτης απλός κυνηγω δακατω εδώ και πολλά χρόνια :D
antonisp
Full Member

Δημοσίευση από antonisp »

Ε vti πιενε παστο σπιτι του ανθηπολοχαγου νατασα τσε να εβρισ σιουρα. πιαστον σαββατο τηλ. τσενασουβαλη καρεκλουαν τσε παγονιερα διπλα. αν δεν εση τσιαμε σημενι αποδιμησαν ολεσσ στη ιταληαν η πιο τση :D :D
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

re giatre vale tin PAMELA ANDERSON anti to miki maous na ''ftiaxtoume'' :mrgreen:

apo kinito
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
vti-chris
Full Member

antonisp έγραψε:Ε vti πιενε παστο σπιτι του ανθηπολοχαγου νατασα τσε να εβρισ σιουρα. πιαστον σαββατο τηλ. τσενασουβαλη καρεκλουαν τσε παγονιερα διπλα. αν δεν εση τσιαμε σημενι αποδιμησαν ολεσσ στη ιταληαν η πιο τση :D :D
Έπιασα τον...δεν πήγε φέτος...έδωσε ραντεβού μαζί τους για την 1η μέρα του ενδημικού!!!
Δεν πήγε καν για αναγνώριση.

ΑΝ γνωρίζει κανείς για Ευρέτου τι παίζει στη 2η Κυριακή ας μου στείλει κανένα PM να μεν πάω άδικα!!!
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”