ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Γιατρός
- Full Member
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Πρέπει να βρώ τόπο στο κυνήγι για εξασκηση της βασιλικής βολής που έμαθα σήμερα για τη φάσσα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Sergios
Ξέρω οτι κατι εγινικε στη Σαλαμιου ενιξερω τωρα με τις φωτιές( που να μεν ξημερωθουν εν τούρκοι που τες βάλλουν λαλεί η τηλεόραση) αν θα τις χτυπήσουν πάλι τζικατω τωρα για να πεις εννα παω τζικατω η οπουδήποτε αλλού πρέπει να παεις με έναν και να σου πει κάτσε δαμε και ρεσσουν που δαμε η αλλιώς εν δύσκολα τα πράματα
Κελοκεδαρα εχει πολλεςvti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
- sotiris!129
αμαν εχεται προβλημα εσεις στην Παφο εμεις που να παμε να σταθουμε ???vti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Eimai diakopes re...makari na e3era tous topous!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
- Sergios
φίλε Σωτήρη να διευκρινίσω απλός οτι εν είμαι παφιτης απλός κυνηγω δακατω εδώ και πολλά χρόνιαsotiris!129 έγραψε:αμαν εχεται προβλημα εσεις στην Παφο εμεις που να παμε να σταθουμε ???vti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.!!!

-
- Full Member
Ε vti πιενε παστο σπιτι του ανθηπολοχαγου νατασα τσε να εβρισ σιουρα. πιαστον σαββατο τηλ. τσενασουβαλη καρεκλουαν τσε παγονιερα διπλα. αν δεν εση τσιαμε σημενι αποδιμησαν ολεσσ στη ιταληαν η πιο τση

-
- Full Member
re giatre vale tin PAMELA ANDERSON anti to miki maous na ''ftiaxtoume''
apo kinito

apo kinito
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
Έπιασα τον...δεν πήγε φέτος...έδωσε ραντεβού μαζί τους για την 1η μέρα του ενδημικού!!!antonisp έγραψε:Ε vti πιενε παστο σπιτι του ανθηπολοχαγου νατασα τσε να εβρισ σιουρα. πιαστον σαββατο τηλ. τσενασουβαλη καρεκλουαν τσε παγονιερα διπλα. αν δεν εση τσιαμε σημενι αποδιμησαν ολεσσ στη ιταληαν η πιο τση![]()
Δεν πήγε καν για αναγνώριση.
ΑΝ γνωρίζει κανείς για Ευρέτου τι παίζει στη 2η Κυριακή ας μου στείλει κανένα PM να μεν πάω άδικα!!!