ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Prestige 8 »

andreas78 έγραψε:Δεν χριάζεται, θα κλεισεις αστερι ή στρογγυλο?
Πάντοτε κλείνω αστεράκι 6 πτυχών φίλε Αντρέα78.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα σετ απ που θα στήσω για την Κυριακή είναι 1,55 Χ 31 686 gualandi super g 17mm, ατέ να δούμε περκι σηρουμε καμία γιατί προχτές ούτε ένα φυσίγγιο εν έσυρα ;)
Ρε παίδια καμιά απάντηση για το μπαρουτι Α1 τώρα την καλοκαιρινή περίοδο θα σας είμαι ευγνώμων. :)
Τι συμπεριφορά έχει με τις ψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν?
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Prestige 8 έγραψε:
Την D20, δοκίμασε την στα δυο σεταπ του Αντρέα 1,50/32-1,50/30 αφου θα κλείσεις αστέρι και διαμόρφωσε αυτο που θα σου αρέσει περισσότερο.

Για την Α1, δεν την εχω δουλέψει ποτε, αλλα όλες οι πυρίτιδες κάνουν σε όλους του καιρούς, φτάνει να βρεθεί το ανάλογο σεταπ, βέβαια μιλούμε πάντα για λογικές καιρικές συνθήκες. Σαν μονοβασική που ειναι δεν της αρέσει η υγρασία, αλλα δεν νομίζω να εχει πρόβλημα με ψηλές θερμοκρασίες.
Δυο σεταπ που παίζονται πολυ και αναφέρονται και σε διάφορα φόρουμ ειναι το 1,60/32 και 1,70/33, βάλε μαλακά κυαθια και αν δεν έχεις πρόσθεσε μέσα φελλο 3χιλ., Χ 16χιλ., δούλεψε την με cx2000 και μην συμπιέζεις τα κυαθια περισσότερο απο 1-1,5 χιλ., τον Κυλίλη μόνο 0,5χιλ., το μάξιμουμ.
Σε γενικές γραμμές ότι και να σου πούμε εμείς ή ότι διαβάσεις δεν ειναι ποτε αρκετό, θα πρεπει να κανείς αρκετές δοκιμές σε πίνακες αφου τα θηράματα μας ειναι λιγοστά για να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

andreas78 έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
Την D20, δοκίμασε την στα δυο σεταπ του Αντρέα 1,50/32-1,50/30 αφου θα κλείσεις αστέρι και διαμόρφωσε αυτο που θα σου αρέσει περισσότερο.

Για την Α1, δεν την εχω δουλέψει ποτε, αλλα όλες οι πυρίτιδες κάνουν σε όλους του καιρούς, φτάνει να βρεθεί το ανάλογο σεταπ, βέβαια μιλούμε πάντα για λογικές καιρικές συνθήκες. Σαν μονοβασική που ειναι δεν της αρέσει η υγρασία, αλλα δεν νομίζω να εχει πρόβλημα με ψηλές θερμοκρασίες.
Δυο σεταπ που παίζονται πολυ και αναφέρονται και σε διάφορα φόρουμ ειναι το 1,60/32 και 1,70/33, βάλε μαλακά κυαθια και αν δεν έχεις πρόσθεσε μέσα φελλο 3χιλ., Χ 16χιλ., δούλεψε την με cx2000 και μην συμπιέζεις τα κυαθια περισσότερο απο 1-1,5 χιλ., τον Κυλίλη μόνο 0,5χιλ., το μάξιμουμ.
Σε γενικές γραμμές ότι και να σου πούμε εμείς ή ότι διαβάσεις δεν ειναι ποτε αρκετό, θα πρεπει να κανείς αρκετές δοκιμές σε πίνακες αφου τα θηράματα μας ειναι λιγοστά για να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.
Φιλε Αντρεα σε ευχαριστω για τις συμβουλες.
Εχω ετοιμασει μερικα φυσιγγια για την D20 που ειπαμε και αυριο παμε για βαλιστικη. :)
andreas78

Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Ριξε απο τα 26-30 μετρα με τσοκ 4.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

andreas78 έγραψε:Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Θα τις βάλω για να ακούσω τις αναλύσεις σου φίλε Αντρέα.
Εσύ Αντρέα τί πυρήτιδες χρησιμοποιείς στα κυνήγια σου;
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas78 έγραψε:Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Ανδρέα τη πρόγραμα χρησιμοποιας για να βγάλεις τα ποσοστά ;
andreas78

Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής :P

Δουλευω, 206S- D20SE- NOBEL 78- SOKOL BG.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

andreas78 έγραψε:Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής :P

Τις περισσότερες δεν τις έχω δουλέψει..
Για τις δοκιμές αύριο θα δοκιμάσω με τσοκ 3 στα 30, μιας και με αυτό κινηγάω την φάσσα και οι πρώτες μου τουφεκιές είναι σε αυτές τις αποστάσεις. Τι λες Αντρεα;
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas78 έγραψε:Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής :P

Αυτα ειναι και εγω το ίδιο κανω άμα εχω ώρα :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”