Πάντοτε κλείνω αστεράκι 6 πτυχών φίλε Αντρέα78.andreas78 έγραψε:Δεν χριάζεται, θα κλεισεις αστερι ή στρογγυλο?
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Prestige 8
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Prestige 8
- Full Member
Ρε παίδια καμιά απάντηση για το μπαρουτι Α1 τώρα την καλοκαιρινή περίοδο θα σας είμαι ευγνώμων.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα σετ απ που θα στήσω για την Κυριακή είναι 1,55 Χ 31 686 gualandi super g 17mm, ατέ να δούμε περκι σηρουμε καμία γιατί προχτές ούτε ένα φυσίγγιο εν έσυρα

Τι συμπεριφορά έχει με τις ψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν?
Την D20, δοκίμασε την στα δυο σεταπ του Αντρέα 1,50/32-1,50/30 αφου θα κλείσεις αστέρι και διαμόρφωσε αυτο που θα σου αρέσει περισσότερο.Prestige 8 έγραψε:Πάντοτε κλείνω αστεράκι 6 πτυχών φίλε Αντρέα78.andreas78 έγραψε:Δεν χριάζεται, θα κλεισεις αστερι ή στρογγυλο?
Για την Α1, δεν την εχω δουλέψει ποτε, αλλα όλες οι πυρίτιδες κάνουν σε όλους του καιρούς, φτάνει να βρεθεί το ανάλογο σεταπ, βέβαια μιλούμε πάντα για λογικές καιρικές συνθήκες. Σαν μονοβασική που ειναι δεν της αρέσει η υγρασία, αλλα δεν νομίζω να εχει πρόβλημα με ψηλές θερμοκρασίες.
Δυο σεταπ που παίζονται πολυ και αναφέρονται και σε διάφορα φόρουμ ειναι το 1,60/32 και 1,70/33, βάλε μαλακά κυαθια και αν δεν έχεις πρόσθεσε μέσα φελλο 3χιλ., Χ 16χιλ., δούλεψε την με cx2000 και μην συμπιέζεις τα κυαθια περισσότερο απο 1-1,5 χιλ., τον Κυλίλη μόνο 0,5χιλ., το μάξιμουμ.
Σε γενικές γραμμές ότι και να σου πούμε εμείς ή ότι διαβάσεις δεν ειναι ποτε αρκετό, θα πρεπει να κανείς αρκετές δοκιμές σε πίνακες αφου τα θηράματα μας ειναι λιγοστά για να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.
- Prestige 8
- Full Member
Φιλε Αντρεα σε ευχαριστω για τις συμβουλες.andreas78 έγραψε:Την D20, δοκίμασε την στα δυο σεταπ του Αντρέα 1,50/32-1,50/30 αφου θα κλείσεις αστέρι και διαμόρφωσε αυτο που θα σου αρέσει περισσότερο.Prestige 8 έγραψε:Πάντοτε κλείνω αστεράκι 6 πτυχών φίλε Αντρέα78.andreas78 έγραψε:Δεν χριάζεται, θα κλεισεις αστερι ή στρογγυλο?
Για την Α1, δεν την εχω δουλέψει ποτε, αλλα όλες οι πυρίτιδες κάνουν σε όλους του καιρούς, φτάνει να βρεθεί το ανάλογο σεταπ, βέβαια μιλούμε πάντα για λογικές καιρικές συνθήκες. Σαν μονοβασική που ειναι δεν της αρέσει η υγρασία, αλλα δεν νομίζω να εχει πρόβλημα με ψηλές θερμοκρασίες.
Δυο σεταπ που παίζονται πολυ και αναφέρονται και σε διάφορα φόρουμ ειναι το 1,60/32 και 1,70/33, βάλε μαλακά κυαθια και αν δεν έχεις πρόσθεσε μέσα φελλο 3χιλ., Χ 16χιλ., δούλεψε την με cx2000 και μην συμπιέζεις τα κυαθια περισσότερο απο 1-1,5 χιλ., τον Κυλίλη μόνο 0,5χιλ., το μάξιμουμ.
Σε γενικές γραμμές ότι και να σου πούμε εμείς ή ότι διαβάσεις δεν ειναι ποτε αρκετό, θα πρεπει να κανείς αρκετές δοκιμές σε πίνακες αφου τα θηράματα μας ειναι λιγοστά για να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.
Εχω ετοιμασει μερικα φυσιγγια για την D20 που ειπαμε και αυριο παμε για βαλιστικη.

Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Ριξε απο τα 26-30 μετρα με τσοκ 4.
- Prestige 8
- Full Member
Θα τις βάλω για να ακούσω τις αναλύσεις σου φίλε Αντρέα.andreas78 έγραψε:Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Εσύ Αντρέα τί πυρήτιδες χρησιμοποιείς στα κυνήγια σου;
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ανδρέα τη πρόγραμα χρησιμοποιας για να βγάλεις τα ποσοστά ;andreas78 έγραψε:Αν θελεις βγαλε τους πινακες φωτο και βαλε τις εδω να σου βγαλω τα ποσοστά.
Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής
Δουλευω, 206S- D20SE- NOBEL 78- SOKOL BG.

- Prestige 8
- Full Member
Τις περισσότερες δεν τις έχω δουλέψει..andreas78 έγραψε:Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής![]()
Για τις δοκιμές αύριο θα δοκιμάσω με τσοκ 3 στα 30, μιας και με αυτό κινηγάω την φάσσα και οι πρώτες μου τουφεκιές είναι σε αυτές τις αποστάσεις. Τι λες Αντρεα;
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Αυτα ειναι και εγω το ίδιο κανω άμα εχω ώραandreas78 έγραψε:Αντρέα μου, φραπεδάκι στο pc, και αναλυση με απλο προγραμμα ζωγραφικής![]()