Φίλε, οι ''αναβάσεις'' με σβηστά φώτα εντός επιτρέπονται!!!! Τωρά οι φίλοι που κάνουν ''αναβάσεις'' εκτός ας προσέχουν λίο που πάνε για να μην φαν καμιά αδέσποτη!!!!!APOLLON_1 έγραψε:ε φιλε και εγώ πάω αναβάσεις πρωινές ώρες κάποτε αλλα εντάξει ξημερώνει και μετά![]()
Αναβάσεις νύχτα... sorry κοπέλια μα ειναι σαν να τρίφετε την κκελέ σας πας την ματσούκα του βοσκού. Όταν δείς αθρώπους του νόμου και βουράς να φύγεις έτσι ώρες σε έτσι τόπους σημαίνει ή λαθροθηράς ή χασσικλις ή εγληματίας είσαι, κάτι παράνομο τελοσπάντωνHunting Maniac έγραψε:Φίλε, οι ''αναβάσεις'' με σβηστά φώτα εντός επιτρέπονται!!!! Τωρά οι φίλοι που κάνουν ''αναβάσεις'' εκτός ας προσέχουν λίο που πάνε για να μην φαν καμιά αδέσποτη!!!!!APOLLON_1 έγραψε:ε φιλε και εγώ πάω αναβάσεις πρωινές ώρες κάποτε αλλα εντάξει ξημερώνει και μετά![]()
Φίλε εδώ σε συγκεκριμένα καταστήματα υπάρχει εμπορία όλων των ειδών για την παρανομία αλλά κάποιοι παρέχουν ηψηλή προστασία! Πρόσφατα ένας κουμπάρος μου ήθελε να πάρει φλοπέρ για να το έχει στο εξοχικό του για ασφάλεια (δεν είναι καν κυνηγός). Πήρε τηλέφωνο γνωστό καταστηματάρχη στην Λευκωσία και αυτός χωρίς ΚΑΝ να τον γνωρίζει, τον ρώτησε αν το θέλει με σιγαστήρα!!!!!!!!!!!!!!! Τωρά υπάρχει αμφιβολία ότι ο τύπος νιώθει προστασία ή όχι???? Τόσο καιρό δεν ειδε κανένας το κενό που υπάρχει στη νομοθεσία για τα αεροβόλα με αποτέλεσμα συγκεκριμένοι ''έμποροι'' να πωλούν ημιαυτόματα τα οποία μπορεί να γίνει αντιληπτό τι ζημιά μπορούν να κάνουν!! Και όμως αυτοί οι κυριοι είναι στο απυρόβλητο επειδή έχουν προσβάσεις παντού. Και μετά μιλάμε για ''κράτος''!!!Phinix έγραψε:δεν έχει σωτηρια η κατάσταση
βασικά, σε κορυφαίο και πολύ γνωστό μαγαζί στην Κύπρο...
η συζήτηση ήταν για τες φάσσες - σε μια φάση λαλεί ο ένας,,, έστειλα το μιτση σπίτι να φέρει φάσσες, περίμενε να σου δώσω τζίε εσένα!!!!!!!!!!!!!!
μετά άλλο άτομο παλι να συζητά με τον τύπο τζιαμε και να σχολιάζει το όπλο του, που έχει ιμάντα να κρεμαζετε και να του λαλεί.....τούτο είναι για τους δισκούς της νύχτας, ξέρεις εσύ.....![]()
![]()
![]()
![]()
επεσαν τα μουτρα μου χαμε που το κακο μου και εφια...