ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ 12 ΚΑΙ ΠΟΨΕ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα
EPANIEL POWER
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

RODOSTHENIS έγραψε:
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
RODOSTHENIS έγραψε:Εβανθίε πόσες τζε πόψε????? :oops: :oops:
για το φασσο η για το μενεου? :lol:

Φιλου Καλημέρα,

Γιαα την φάσσα που λαλό άμαν ανι΄ξη η φάσσα θα ανηξει και το Μενέου.Επειρα το Χριστοδουλο εκτες περίπατο το πρωί μετα τους σχίλους να δουμε π κινείται καμιά αρωστή ,επέλλανεν.... :lol: :lol: :lol:
δηλαδη ρε πελε εκσπερματωσε ο χριστοδουλος? :shock: :shock: :shock:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα
αν ειναι ο παλιος δρομος αυγορου βρυσουλλες αμμοχωστου αριστερα ειναι νεκρα ζωνη φιλε μου πετρο εκει κοντα ειναι που γινονται οι σφαγες καθε χρονο απο τους αγνωστους παρανομους :roll:
ακουσα οτι θα δωσεις ποστο σε ενα μιτσι που κρατα ποτουτα τα οπλα τα πλαστικα :o βαλε τον σε ποστο που χτυπουν πουλια σε αποστασεις μεχρι 15 μετρα γιατι εν μαθημενος του λαγου :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
6 ΚΑΙ ΠΟΨΕ ...................ΕΝ ΕΜΕΙΝΑΣΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΑΝΑΝ ΤΕΛΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
εν να παεις που το Σαββατο να πιασεις ποστο εσυ και μετρας 6? :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

sotiris!129 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
εν να παεις που το Σαββατο να πιασεις ποστο εσυ και μετρας 6? :lol: :lol: :lol:
η αληθεια εν που την παρασκευη που εν να παω αλλα εν για σας που το εγραψα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πανικος έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα
αν ειναι ο παλιος δρομος αυγορου βρυσουλλες αμμοχωστου αριστερα ειναι νεκρα ζωνη φιλε μου πετρο εκει κοντα ειναι που γινονται οι σφαγες καθε χρονο απο τους αγνωστους παρανομους :roll:
ακουσα οτι θα δωσεις ποστο σε ενα μιτσι που κρατα ποτουτα τα οπλα τα πλαστικα :o βαλε τον σε ποστο που χτυπουν πουλια σε αποστασεις μεχρι 15 μετρα γιατι εν μαθημενος του λαγου :lol:
όπως πηγαίνω που το κύριο δρόμο και μπαίνω μέσα στον παλιό το σημείο που σου λέω είναι δεξιά μου έχει πολλά κυπαρισσια όσο για το πόστο ναι ένα του δοκό εν τοπουι πομπα αλλα αφιστον να δούμε ένα κουμαντάρει :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Μολις επεστρεψα απο ολοημερο αναγνωριστικο με τον Γιατρο, για τις σιδερενιες. Απο το πρωι μεχρι τις 6:30 το απογευμα και μπορω να πω οτι τα ευρηματα/μυνηματα ηταν ακρως ενθαρυντικα.
Να παρακαλεσω τον συναδελφο, (δεν λεω συντροφο για να μην εχουμε παρεξηγησεις ;) ), να ανεβασει τις φωτο απο τα ποστα.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

χθες 2 καλοι μου φιλοι πηγαν για αναγνωριση φασσας σε περιοχη στην επαρχια παφου....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”