ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
ΚΑΛΗΜΕΡΑ 12 ΚΑΙ ΠΟΨΕ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- APOLLON_1
εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα
EPANIEL POWER
-
- Full Member
δηλαδη ρε πελε εκσπερματωσε ο χριστοδουλος?RODOSTHENIS έγραψε:ARRWSTOSFASSAS έγραψε:για το φασσο η για το μενεου?RODOSTHENIS έγραψε:Εβανθίε πόσες τζε πόψε?????![]()
Φιλου Καλημέρα,
Γιαα την φάσσα που λαλό άμαν ανι΄ξη η φάσσα θα ανηξει και το Μενέου.Επειρα το Χριστοδουλο εκτες περίπατο το πρωί μετα τους σχίλους να δουμε π κινείται καμιά αρωστή ,επέλλανεν....![]()
![]()

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- πανικος
αν ειναι ο παλιος δρομος αυγορου βρυσουλλες αμμοχωστου αριστερα ειναι νεκρα ζωνη φιλε μου πετρο εκει κοντα ειναι που γινονται οι σφαγες καθε χρονο απο τους αγνωστους παρανομουςAPOLLON_1 έγραψε:εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα

ακουσα οτι θα δωσεις ποστο σε ενα μιτσι που κρατα ποτουτα τα οπλα τα πλαστικα

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
6 ΚΑΙ ΠΟΨΕ ...................ΕΝ ΕΜΕΙΝΑΣΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΑΝΑΝ ΤΕΛΙΑ!!!
- sotiris!129
εν να παεις που το Σαββατο να πιασεις ποστο εσυ και μετρας 6?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
η αληθεια εν που την παρασκευη που εν να παω αλλα εν για σας που το εγραψαsotiris!129 έγραψε:εν να παεις που το Σαββατο να πιασεις ποστο εσυ και μετρας 6?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
6 ΚΑΙ ΠΟΨΕ ...................ΕΝ ΕΜΕΙΝΑΣΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΑΝΑΝ ΤΕΛΙΑ!!!![]()
![]()

- APOLLON_1
όπως πηγαίνω που το κύριο δρόμο και μπαίνω μέσα στον παλιό το σημείο που σου λέω είναι δεξιά μου έχει πολλά κυπαρισσια όσο για το πόστο ναι ένα του δοκό εν τοπουι πομπα αλλα αφιστον να δούμε ένα κουμαντάρειπανικος έγραψε:αν ειναι ο παλιος δρομος αυγορου βρυσουλλες αμμοχωστου αριστερα ειναι νεκρα ζωνη φιλε μου πετρο εκει κοντα ειναι που γινονται οι σφαγες καθε χρονο απο τους αγνωστους παρανομουςAPOLLON_1 έγραψε:εν περνούν οι μέρες ate μάνα μου ρε πανικό τώρα που θυμήθηκα έχει μια περιοχή "τσιαμε" στο αυγόρου νομίζω πρέπει να είναι απαγορευμένη σε κάτι κυπαρισσια πολύ η φάσσα ρε κουμπάρε "ερκουμε" κάθε μέρα διανομή κοκκινοχώρια παραλίμνι πρωταρα ag.νάπα τσε περνώ συνεχεια πάντως αν εν επιτρεπομενη ένα τες κάμουν μάτσα
ακουσα οτι θα δωσεις ποστο σε ενα μιτσι που κρατα ποτουτα τα οπλα τα πλαστικαβαλε τον σε ποστο που χτυπουν πουλια σε αποστασεις μεχρι 15 μετρα γιατι εν μαθημενος του λαγου

EPANIEL POWER
Μολις επεστρεψα απο ολοημερο αναγνωριστικο με τον Γιατρο, για τις σιδερενιες. Απο το πρωι μεχρι τις 6:30 το απογευμα και μπορω να πω οτι τα ευρηματα/μυνηματα ηταν ακρως ενθαρυντικα.
Να παρακαλεσω τον συναδελφο, (δεν λεω συντροφο για να μην εχουμε παρεξηγησεις
), να ανεβασει τις φωτο απο τα ποστα.
Να παρακαλεσω τον συναδελφο, (δεν λεω συντροφο για να μην εχουμε παρεξηγησεις

- Artemis G.
- Full Member
χθες 2 καλοι μου φιλοι πηγαν για αναγνωριση φασσας σε περιοχη στην επαρχια παφου....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ