Beretta
-
- Full Member
Beretta
Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
- virtualgreek
- Moderator
Re: Beretta
Ψάξε κάτω από τις κάννες για να βρεις μια σφραγίδα η οποία είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μέσα στο τετράγωνο θα βρεις δύο λατινικούς χαρακτήρες. Γράψε μου εδώ τους δύο χαρακτήρες και θα ξεκινήσουμε από εκεί.isimerinos έγραψε:Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Οκ, μόλις το δώ να σας το γράψω. Εν το εχω δαμεvirtualgreek έγραψε:Ψάξε κάτω από τις κάννες για να βρεις μια σφραγίδα η οποία είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μέσα στο τετράγωνο θα βρεις δύο λατινικούς χαρακτήρες. Γράψε μου εδώ τους δύο χαρακτήρες και θα ξεκινήσουμε από εκεί.isimerinos έγραψε:Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
Σ.
-
- Full Member
EIMAI ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ, S687L ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1984, ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟ 28", ΠΟΛΥΤΣΟΚ ΜΕ EXCELSIOR ΚΑΝΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΒΑΡΟΣ 3100 ΓΡ, ΜΕ 6ΜΜ ΡΙΓΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ 2 ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ.isimerinos έγραψε:Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.