Beretta

Απάντηση
isimerinos
Full Member

Beretta

Δημοσίευση από isimerinos »

Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Beretta

Δημοσίευση από virtualgreek »

isimerinos έγραψε:Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
Ψάξε κάτω από τις κάννες για να βρεις μια σφραγίδα η οποία είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μέσα στο τετράγωνο θα βρεις δύο λατινικούς χαρακτήρες. Γράψε μου εδώ τους δύο χαρακτήρες και θα ξεκινήσουμε από εκεί.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

virtualgreek έγραψε:
isimerinos έγραψε:Καλησπέρα φίλοι. Ξέρει κανένας να μου πει λίγες πληροφορίες για το beretta s687 κυνηγετικό, διπλοσκανδαλο, 28 αρι, περίπου 30 χρόνων.
Ψάξε κάτω από τις κάννες για να βρεις μια σφραγίδα η οποία είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μέσα στο τετράγωνο θα βρεις δύο λατινικούς χαρακτήρες. Γράψε μου εδώ τους δύο χαρακτήρες και θα ξεκινήσουμε από εκεί.

Σ.
Οκ, μόλις το δώ να σας το γράψω. Εν το εχω δαμε
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

EIMAI ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ, S687L ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1984, ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟ 28", ΠΟΛΥΤΣΟΚ ΜΕ EXCELSIOR ΚΑΝΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΒΑΡΟΣ 3100 ΓΡ, ΜΕ 6ΜΜ ΡΙΓΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ 2 ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”