EPANIEL BRETON

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: EPANIEL BRETON

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος APOLLON_1 την 26 Ιουν 2013, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

UP
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

250 euro αλλα η προϋπόθεση είναι να είναι λάτρης τις φίλης epaniel και να κράτηση επαφή μαζί μου διότι θέλω να ξέρω το μέλλον του. 99455178 PETROS
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

καινούργιες φωτό από το πολύ υποσχόμενο epaniel μακάρι να είχα τόπο εδώ σπίτι μου και δεν τον έδινα με τίποτα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

up
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

APOLLON_1 έγραψε:πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια
Μακάρι φίλε μου! Πραγματικά είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να το αγαπά αυτός που το πήρε!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

SilverPigeonS έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια
Μακάρι φίλε μου! Πραγματικά είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να το αγαπά αυτός που το πήρε!
φιλε "πιστεψεμε" την ώρα που του τον έδινα μου "ερχετουν" να κλάψω :cry: :cry: :cry: υπό άλλες συνθήκες αν είχα τον τόπο και τον χρόνο να ασχοληθώ όσο θα ηθελα να ασχοληθώ μαζί του δεν τον "επουλουσα" ούτε με σφαίρες. αχ γιατι να μενω σε διαμερισμα
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

APOLLON_1 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
φιλε "πιστεψεμε" την ώρα που του τον έδινα μου "ερχετουν" να κλάψω :cry: :cry: :cry: υπό άλλες συνθήκες αν είχα τον τόπο και τον χρόνο να ασχοληθώ όσο θα ηθελα να ασχοληθώ μαζί του δεν τον "επουλουσα" ούτε με σφαίρες. αχ γιατι να μενω σε διαμερισμα
Καταλαβαίνω σε φίλε μου! Και εγώ τώρα το έχω καημό να πάρω ένα σκύλο φέρμας, breton η setter αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ. Όταν και μόνο θα είμαι έτοιμος θα πάρω! Την husky που έχω με παρακαλάνε να μου φέρουν σκύλο για να μείνει έγκυος αλλά δεν δέχομαι, πρώτο γιατί δεν θα αφήσω κανένα κουτάβι να φύγει από το σπίτι (αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό) και κατά δεύτερο αυτή η φυλή είναι καταδικασμένη να ζει στη Κύπρο λόγω κλίματος. Την δική μου την βρήκα έξω από το σπίτι μου, περιπλανιόταν για 2 εβδομάδες και μετά από έλεγχο όπου κανείς δεν την έψαξε την πήρα. Αγωνίζομαι πως και πως να την κρατώ δροσερή το καλοκαίρι!

Όταν θα το δει το σκυλί να του δουλεύει στο βουνό και να του φερμάρει το πρώτο πουλί θα καταλάβει την ομορφιά του!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ζητείται epaniel θηλυκό μικρό
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”