EPANIEL BRETON
- APOLLON_1
Re: EPANIEL BRETON
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος APOLLON_1 την 26 Ιουν 2013, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
- APOLLON_1
250 euro αλλα η προϋπόθεση είναι να είναι λάτρης τις φίλης epaniel και να κράτηση επαφή μαζί μου διότι θέλω να ξέρω το μέλλον του. 99455178 PETROS
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
καινούργιες φωτό από το πολύ υποσχόμενο epaniel μακάρι να είχα τόπο εδώ σπίτι μου και δεν τον έδινα με τίποτα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
- APOLLON_1
πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια
EPANIEL POWER
- SilverPigeonS
Μακάρι φίλε μου! Πραγματικά είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να το αγαπά αυτός που το πήρε!APOLLON_1 έγραψε:πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- APOLLON_1
φιλε "πιστεψεμε" την ώρα που του τον έδινα μου "ερχετουν" να κλάψωSilverPigeonS έγραψε:Μακάρι φίλε μου! Πραγματικά είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να το αγαπά αυτός που το πήρε!APOLLON_1 έγραψε:πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια

EPANIEL POWER
- SilverPigeonS
Καταλαβαίνω σε φίλε μου! Και εγώ τώρα το έχω καημό να πάρω ένα σκύλο φέρμας, breton η setter αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ. Όταν και μόνο θα είμαι έτοιμος θα πάρω! Την husky που έχω με παρακαλάνε να μου φέρουν σκύλο για να μείνει έγκυος αλλά δεν δέχομαι, πρώτο γιατί δεν θα αφήσω κανένα κουτάβι να φύγει από το σπίτι (αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό) και κατά δεύτερο αυτή η φυλή είναι καταδικασμένη να ζει στη Κύπρο λόγω κλίματος. Την δική μου την βρήκα έξω από το σπίτι μου, περιπλανιόταν για 2 εβδομάδες και μετά από έλεγχο όπου κανείς δεν την έψαξε την πήρα. Αγωνίζομαι πως και πως να την κρατώ δροσερή το καλοκαίρι!APOLLON_1 έγραψε:φιλε "πιστεψεμε" την ώρα που του τον έδινα μου "ερχετουν" να κλάψωSilverPigeonS έγραψε:Μακάρι φίλε μου! Πραγματικά είναι πανέμορφο! Να το χαίρεται και να το αγαπά αυτός που το πήρε!APOLLON_1 έγραψε:πουλήθηκε το σκυλάκι ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πήγε σε καλά χερια![]()
![]()
υπό άλλες συνθήκες αν είχα τον τόπο και τον χρόνο να ασχοληθώ όσο θα ηθελα να ασχοληθώ μαζί του δεν τον "επουλουσα" ούτε με σφαίρες. αχ γιατι να μενω σε διαμερισμα
Όταν θα το δει το σκυλί να του δουλεύει στο βουνό και να του φερμάρει το πρώτο πουλί θα καταλάβει την ομορφιά του!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- APOLLON_1