Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΕΒΚΑΛΑΜΕ ΒΗΡΑ-ΒΗΡΑ ΦΩΤΟΣ .ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ¨ΡΕ ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΦΙΛΜ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.
Επερινενα πως κ πως να μαθω πως ηταν οι φωτογραφιες..εθυμηθηκα φασεις που σπουδαζα στο μαθημα φωτοφραφιας συνεχομενες ληψεις κοντινα στο σκυλλι για την εκφραση και ενας αγωνας απεναντι στα σκυλια τα πουλια τις θεσεις και τον ηλιο..πανω κατω μες τα χωραφια για μιαν καλη ληψη..συνεση πανω στο βουνο με ψηλη βλαστηση κ να ξεκινα ο αγωνας για μιαν καλη ληψη..
-(Αριστος)
Επιασες την φαση την συνεναιση και γω με χαρα να λεω ΝΑΙ
τελικα επιασα μαλλι... Κριμα ρε γμτ Πανικκο ανοιξε καμια να παει κατω το μαραζι
admin έγραψε:Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την
Αλλοι πινουν τζ'αλλοι μεθκιουν,εδωκε σας η πυρα που πανω
admin έγραψε:Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την