Μεγάλη γκάφα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Μεγάλη γκάφα

Δημοσίευση από admin »

Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Προσέχουμε...για να έχουμε
miky55

Re: Μεγάλη γκάφα

Δημοσίευση από miky55 »

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΕΒΚΑΛΑΜΕ ΒΗΡΑ-ΒΗΡΑ ΦΩΤΟΣ .ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ¨ΡΕ ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΦΙΛΜ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Αφήστε τον στο τσιάττισμα που του περνά :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Επερινενα πως κ πως να μαθω πως ηταν οι φωτογραφιες..εθυμηθηκα φασεις που σπουδαζα στο μαθημα φωτοφραφιας συνεχομενες ληψεις κοντινα στο σκυλλι για την εκφραση και ενας αγωνας απεναντι στα σκυλια τα πουλια τις θεσεις και τον ηλιο..πανω κατω μες τα χωραφια για μιαν καλη ληψη..συνεση πανω στο βουνο με ψηλη βλαστηση κ να ξεκινα ο αγωνας για μιαν καλη ληψη..
-(Αριστος)
Επιασες την φαση την συνεναιση και γω με χαρα να λεω ΝΑΙ
τελικα επιασα μαλλι... Κριμα ρε γμτ Πανικκο ανοιξε καμια να παει κατω το μαραζι
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Πανικος Setter έγραψε:δικαιολογημενοι :!: :!:
θερμοκρασία , υγρασία τζαι ο φωτογράφος ξενυχτά τελευταία :lol: :lol:

Εικόνα
ρε πανικό ate να έπινε να πω ate ο μιχάλης πίνει 2 τσε γίνετε "στρακοτο" τώρα να μας πει ο άριστος ήρτε μεθυσμένος? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πανικκο πιστεψε με αν ειμουν στρακωττο εμπορουσε να καταφερω να βγαλω φωτο χωρις μεμορυ καρτ..αμαν ειμαι στρακωτο κουτσιω καλα..
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

admin έγραψε:Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλοι πινουν τζ'αλλοι μεθκιουν,εδωκε σας η πυρα που πανω :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

admin έγραψε:Χθές με τον φίλο Ατσερκώτη πήγαμε για κινηματογράφηση σκύλων φέρμας, ο Μιχάλης στην φωτογραφική και εγώ στην βιντεοκάμερα. Για 3 ώρες τρέχαμε πίσω απο σκύλους setter kai pointer , φέρμες σε ορτύκια, πονταρίσματα η φωτογραφική του Μιχάλη δέν είχε σταματημό , έβγαζε έβγαζε και εγώ τον ρωτούσε πήρες την φάση , την φέρμα; Ναι ναι μου έλεγε με σιγουριά ο Μιχάλης. Πρέπει να έβγαλε 300-400 φωτογραφίες σε απίστευτες φάσης. Σήμερα το πρωί ήρθα γραφείο να δώ τις φωτογραφίες όταν διαπίστωσα πρ΄ςο μεγάλη μου απαγοήτευση ότι η φωτογραφική δέν είχε μέσα memory card και ο ΦΊΛςΟ Ο Μιχάλης έσυρνε αβολήδωτα . Γενικά επάθα με την :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχαχα το τοπ!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Α ρε φίλε τι εν τούτο που έπαθες!!?? :o
κρίμα!
Τζιε είπα σου σιηλιες φορές , πίν πιο λιο!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Περίεργο να βγάζει φωτογραφίες όταν δεν έχει μέσα κάρτα ;!;!;!
Πρέπει να δοκιμάσω και εγώ τον καινούργιο μου φακό αυτές τις μέρες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”