Rais Team is getting bigger and bigger

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Rais Team is getting bigger and bigger

Δημοσίευση από Laurona »

ΝΑΣ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΠΟΘΕΙΤΕ :D

Παενε βαλε εναν ουζο, κοψε και λιον αγγουρακι -βαζανουιν , βαλε αλας και να πιουμε στην υγεια του :D

Ελπιζω να το σηκωνεις :D Γιατι αν μεθυσεις με το ουζο, εννα μεν με χωνευκεις :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε εσυ, μακρυα που το μωρο!
Να σε παρακαλα να τον παρεις βουρκατορα, να σπαζει το μωρο να παει τζινιν και να του λαλεις..........οχι, φοουμε για το ποστο μου :lol:

Ξερεις γιατι οι φασσες σου εν βρικολακες ρε? Και τρων τα σκαγια και πασιν καλλυτερα που πριν?
Επειδη εισαι μοναχοφαης και φοασε να μας πεις που τες ηβρες να παιξουμε και εμεις :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Ρε εσυ, μακρυα που το μωρο!
Να σε παρακαλα να τον παρεις βουρκατορα, να σπαζει το μωρο να παει τζινιν και να του λαλεις..........οχι, φοουμε για το ποστο μου :lol:

Ξερεις γιατι οι φασσες σου εν βρικολακες ρε? Και τρων τα σκαγια και πασιν καλλυτερα που πριν?
Επειδη εισαι μοναχοφαης και φοασε να μας πεις που τες ηβρες να παιξουμε και εμεις :lol:
η λαουθκια στο λαουι λαλει του...
μουσταζι μου μουσταζι σου...λαξια μου ζε λαξια σου!
ετσι ημαστε ζε με τον Rai , μιαν λαξιαν ο καθενας ζε καμουμε καλα , με το Raoui εν να τα χαλασουμε τωρα μακαρι ναν καλα ζε λαξιες πολλες :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Τελικά παιδιά είναι τόσο μεγάλο το πάθος μερικών απο εμάς για το κυνήγι,που προγραμματίζουμε τα πάντα στην ζωή μας ανεξαρτήτως σημασίας γύρω απο αυτό.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά απο τα βάθη της καρντιάς μου για τις ευχές σας και ιδιαίτερα τον κουμπάρο που είναι πάντα κοντά σε ότι χρειαστούμε και που είναι και αρκετά.
Η γέννηση ενός παιδιού είναι απο τα δυνατότερα συναισθήματα στην ζωή και το εύχομαι ολόψυχα σε όσους δέν το έχουν ακόμα χαρεί.
sotiris 129 να σε παρακαλέσω όπως σου έχει πεί και ο φίλος Χρύσανθος να μείνεις μακριά μας για λίγο διάστημα....Η πεθερά μου δέν θέλει να σε ξαναδεί μπροστά της.
Ήρτε ρε παιθκιά να με πιάσει να πάμεν φαρμακείο προχτές η ώρα 8 το βράδυ και έφερε με σπίτι η ώρα 3:30 τα ξυμερώματα..... :?
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Rai έγραψε: sotiris 129 να σε παρακαλέσω όπως σου έχει πεί και ο φίλος Χρύσανθος να μείνεις μακριά μας για λίγο διάστημα....Η πεθερά μου δέν θέλει να σε ξαναδεί μπροστά της.
Ήρτε ρε παιθκιά να με πιάσει να πάμεν φαρμακείο προχτές η ώρα 8 το βράδυ και έφερε με σπίτι η ώρα 3:30 τα ξυμερώματα..... :?
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ :lol: :lol:
εξηγησες της πως αμαν φερμαρεις πρεπει να μενεις ακινητος οση ωρα χρειαστει για να καρπωθεις το θηραμα? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

AAAAAA ζε ρε G μεν πεταχτεις και εσυ, εν φταιω εγω που εθελες να παμε ψαροτουφεκο :lol: οτι γινει να με βαλεται εμενα μπροστα να καλυψεται τες λαθκιες σας :roll: !!!
ατε καμε και εσυ ενα απογονο για να σου φερω ζε εσενα ενα εσκιμουι παραλαγης που να γραφει
"οταν μεγαλωσω θελω να γινω !130 σαν το ΘΕΙΟ.... !!!" :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

sotiris!129 έγραψε:"οταν μεγαλωσω θελω να γινω !130 -ΟΧΙ ΜΙΣΟΔΟΤΖΗ !129- σαν το ΘΕΙΟ.... !!!" :lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

:)
να σας ζησει
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Να σας ζησει φιλε μου :)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:AAAAAA ζε ρε G μεν πεταχτεις και εσυ, εν φταιω εγω που εθελες να παμε ψαροτουφεκο :lol: οτι γινει να με βαλεται εμενα μπροστα να καλυψεται τες λαθκιες σας :roll: !!!
ατε καμε και εσυ ενα απογονο για να σου φερω ζε εσενα ενα εσκιμουι παραλαγης που να γραφει
"οταν μεγαλωσω θελω να γινω !130 σαν το ΘΕΙΟ.... !!!" :lol:
ρε σκουλουτζιαρι επαρασυρες με παλε...καλα λαλει η γενεκα οτι εν θα βαλω νου ποττε... εγω δεχουμε αν καμω με το καλο Του Θεου απογονο και νυστεψεις 130 μερες να σου το δοκω να το βαφτισεις κρυφα... :lol:
μπαι δε γουει να σου ζησει Rai ο γιος....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”