Παενε βαλε εναν ουζο, κοψε και λιον αγγουρακι -βαζανουιν , βαλε αλας και να πιουμε στην υγεια του

Ελπιζω να το σηκωνεις

η λαουθκια στο λαουι λαλει του...Laurona έγραψε:Ρε εσυ, μακρυα που το μωρο!
Να σε παρακαλα να τον παρεις βουρκατορα, να σπαζει το μωρο να παει τζινιν και να του λαλεις..........οχι, φοουμε για το ποστο μου![]()
Ξερεις γιατι οι φασσες σου εν βρικολακες ρε? Και τρων τα σκαγια και πασιν καλλυτερα που πριν?
Επειδη εισαι μοναχοφαης και φοασε να μας πεις που τες ηβρες να παιξουμε και εμεις
εξηγησες της πως αμαν φερμαρεις πρεπει να μενεις ακινητος οση ωρα χρειαστει για να καρπωθεις το θηραμα?Rai έγραψε: sotiris 129 να σε παρακαλέσω όπως σου έχει πεί και ο φίλος Χρύσανθος να μείνεις μακριά μας για λίγο διάστημα....Η πεθερά μου δέν θέλει να σε ξαναδεί μπροστά της.
Ήρτε ρε παιθκιά να με πιάσει να πάμεν φαρμακείο προχτές η ώρα 8 το βράδυ και έφερε με σπίτι η ώρα 3:30 τα ξυμερώματα.....![]()
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ![]()
sotiris!129 έγραψε:"οταν μεγαλωσω θελω να γινω !130 -ΟΧΙ ΜΙΣΟΔΟΤΖΗ !129- σαν το ΘΕΙΟ.... !!!"
ρε σκουλουτζιαρι επαρασυρες με παλε...καλα λαλει η γενεκα οτι εν θα βαλω νου ποττε... εγω δεχουμε αν καμω με το καλο Του Θεου απογονο και νυστεψεις 130 μερες να σου το δοκω να το βαφτισεις κρυφα...sotiris!129 έγραψε:AAAAAA ζε ρε G μεν πεταχτεις και εσυ, εν φταιω εγω που εθελες να παμε ψαροτουφεκοοτι γινει να με βαλεται εμενα μπροστα να καλυψεται τες λαθκιες σας
!!!
ατε καμε και εσυ ενα απογονο για να σου φερω ζε εσενα ενα εσκιμουι παραλαγης που να γραφει
"οταν μεγαλωσω θελω να γινω !130 σαν το ΘΕΙΟ.... !!!"