ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

πανικος έγραψε:δεν θυμαμαι αν ξαναγινε τετοια ερευνα
αν δεν εγινε να λυσουμε το μυστηριο του μηκουσ καννων 26" 28" 30" 32" σε θεμα ποιο οπλο κτυπα πιο μακρυα αναλογα με το μηκος καννων
να γινουν βολες σε καταλογους να δουμε πιο οπλο εχει την μεγαλυτερη διατριτικοτητα και κατανομη
βαζω το 32' οπλο αν θελετε
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΛΩΣΩ :D :D :D

ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28Μ,ΣΤΗΝ 7 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ευχαριστώ παιδιά πήραμε κάποιες καλές ιδέες θα έχει και `dvd ¬ to periodik;o
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να διαβαζω σε καθε τευχος και για μια τεχνικη κυνηγιου του λαγου.π.χ. καβαλλα στα σκυλια,με καρτερι,με σκοπους κ.τ.λ. Θα ηταν πολυ ενδιαφερων νομιζω να μαθουμε πως κυνηγουν πιο αποτελεσματικα το λαγο στο καμπο, στο βουνο και οπουδιποτε μπορει να κυνηγουμε.
Επισης αυτο θα μου αρεσε να γινοταν για ολα τα θηραματα ,πως παγανιαζουμε την περδικα,πως κυνηγουμε την φραγκολινα,που περιμενουμε την φασσα και το τρυγονι,πως να καταλαβω πιο ποστο να παρω στην τζικλα κ.τ.λ..
Ακομα θα με ενδιεφερε να ακουσω τις εμπειριες καποιου για κατι που μπορει να μην ξερουμαι αλλα ειναι σημαντικο για το κυνηγι του οποιου διποτε θηραματος και αν κυνηγουμε.
Εαν σε καποια ποιο παλια τευχη εχουν δημοσιευτη καποια θεματα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δημοσιευτουν παρομοια αρθρα,στο κατο κατο οι εμπειριες καποιον δεν ειναι ποτε οι ιδιες.
Εγω σαν απλος κυνηγος μου αρεσει να διαβαζω για το κυνηγι,ουτος ωστε να μπορεσω γινω και καλυτερος σε αυτο που κανω,να διαβαζω για κυνηγετικες φυλες και πως να βελτιωσω το σκυλλο μου.
Ελπιζω να βοηθησα.
ΑΑ!! τζε 2-3 σελιδες για να καπαρτιζουμε με τους λαους τζε τους περτικους που επεξαμεν περσι :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Άριστε το επόμενο τεύχος πρέπει να είναι τριπλό :D :D
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Παρουσιασεις νεων κυνηγετικων προιοντων.
Ιστοριες απο παλιους κυνηγους
Κυνηγετικες περιπετειες που συμβηκαν στον καθενα μας
Παρουσιασεις κυνηγετικων σκυλιων
Ιδεες για σωστη διαχειρηση των εξοδων μας για το κυνηγι για να μπορουμε να το απολαμβανουμε χωρις να μας περιοριζη η κριση
Συμβουλες για σωστη περιποιηση και εκπαιδευση των σκυλων μας
Προσωπικα στη σελιδα prosegugio.it ειδα καποια πολυ ωραια τευχη περιοδικων
Ιταλικων online. Καποιες ιδεες μπορει να παρουμε απο εκει
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ένα απο τα νέα θέματα είτε για το περιοδικό Αυγούστου είτε για το περιοδικό Οκτωβρίου θα είναι συνέντευξη με τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Θήρας Παντελή Χατζηγέρου

Ακούμε ερωτήσεις που θα θέλατε να θέσουμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

admin έγραψε:Ένα απο τα νέα θέματα είτε για το περιοδικό Αυγούστου είτε για το περιοδικό Οκτωβρίου θα είναι συνέντευξη με τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Θήρας Παντελή Χατζηγέρου

Ακούμε ερωτήσεις που θα θέλατε να θέσουμε
ποτε υπολογιζει να γινει η οριστικη απαγορευση του κυνηγιου?
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Αν θα ανοιξουν οι περιοχες στην επαρχια Παφο τους δασους?
Αν θα γινει ενα ελεος με τα τελια εφκαλα το ωμο μου το πρωι :evil: εβουρουν μες το μονοπατι πιανετε το ποδι μου μεσα στο τελι πεφτω χαμε :geek: και εφκηκεν ο ωμος μου ευτυχως εν ημουν μονος γιατι ακομα ηταν να ημουν τζιπανω εν ειχε ουε ληψη :|
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΥΝΗΓΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΠΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΣΟ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ???ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.............. ;)
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΑΡΙΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΧ ΓΑΛΛΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΡΠΟΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ (ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ,ΘΗΡΑΜΑ Κ.Α)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”