Εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να διαβαζω σε καθε τευχος και για μια τεχνικη κυνηγιου του λαγου.π.χ. καβαλλα στα σκυλια,με καρτερι,με σκοπους κ.τ.λ. Θα ηταν πολυ ενδιαφερων νομιζω να μαθουμε πως κυνηγουν πιο αποτελεσματικα το λαγο στο καμπο, στο βουνο και οπουδιποτε μπορει να κυνηγουμε.
Επισης αυτο θα μου αρεσε να γινοταν για ολα τα θηραματα ,πως παγανιαζουμε την περδικα,πως κυνηγουμε την φραγκολινα,που περιμενουμε την φασσα και το τρυγονι,πως να καταλαβω πιο ποστο να παρω στην τζικλα κ.τ.λ..
Ακομα θα με ενδιεφερε να ακουσω τις εμπειριες καποιου για κατι που μπορει να μην ξερουμαι αλλα ειναι σημαντικο για το κυνηγι του οποιου διποτε θηραματος και αν κυνηγουμε.
Εαν σε καποια ποιο παλια τευχη εχουν δημοσιευτη καποια θεματα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δημοσιευτουν παρομοια αρθρα,στο κατο κατο οι εμπειριες καποιον δεν ειναι ποτε οι ιδιες.
Εγω σαν απλος κυνηγος μου αρεσει να διαβαζω για το κυνηγι,ουτος ωστε να μπορεσω γινω και καλυτερος σε αυτο που κανω,να διαβαζω για κυνηγετικες φυλες και πως να βελτιωσω το σκυλλο μου.
Ελπιζω να βοηθησα.
ΑΑ!! τζε 2-3 σελιδες για να καπαρτιζουμε με τους λαους τζε τους περτικους που επεξαμεν περσι