ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ????

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ????

Δημοσίευση από Laurona »

Αριστε τα συγχαρητια μου φιλε για την απολυτη επιτυχια του αγωνα.

Πραγματι γινοταν το αδιαχωρητο και σε καποιες φασεις ηταν πολυ κουραστικο αφου μου ετυχε να περιμενω μεχρι και μιση ωρα για να ερθει η σειρα μου να παιξω.

Αλλα εν φταιω εγω ρε φιλε, εκακμαν το επιτειδες οι διοργανωτες για να χαλα η ψυχολογια μου και να μεν κουτσω :lol:

Λοιπον, μιλωντας παντα προσωπικα, ως ατομο που δεν πηγαινω πανω απο 2 φορες το χρονο σκοπευτηριο, θελω να πω οτι πραγματι ηταν πολυ ωραια, πολυς ο κοσμος και πολυ γελιο.

Δυστυχως δεν μπορεσα να συναντηθω με την παρεα γιατι γινοταν της π........αλλα εστω και για λιγο ειδα σχεδον ολους τους φιλους.Το σημαντικο ηταν που ηρθε ο κοσμος.

Γνωρισα και το μωρο του Γιαννη, τιν Φινα των 10 κιλων.Ηταν κλειστη με στο κλουβι κια εστεκου μου διπλα της και καθε τοσο ετσιακκαρισκα, μπας και φκει τιποτε εξω :lol:

Στο τελος κατσαμε και ειπιαμε και την μπυρα μας και μιλησαμε για τες κουφαες γενικα.Επιαμεν και φιλιες με το μωρο του, και ειπα της αμπα και εβρω την πας το βουνο χωρις τον Γιαννη ,γιατι αν δεν τα καμω πανω μου, θα τις γνωρισω την Δημητρα :lol:

Ο Γιαννης φανηκε οτι ειναι ενας πολυ καλος επαγγελματιας που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και αγαπα την δουλεια του.Και φανηκε απο την ανεση κια τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουσε στις ερωτησεις του κοσμου.Περαν τουτου σε προσωπικο επιπεδο φαινεται πολυ καλος ανθρωπος, χαμογελαστος, ευκολοσχετιστος και φιλοξενος.

Γιαννη σε ευχαριστω για την υπομονη σου να με πεισεις να μην σκοτωνω φινες :) Ελπιζω να μεν ξαναβρω μπροστα μου και εν θα ξανασκοτωσω μετα :)

Εχω παραπονο που τον Πετρον ομως.ΗΡΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΟΥ ΔΩΚΕΝ ΚΥΠΕΛΛΟ :lol:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ξεχασα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Χριστο - Dangerous που αν και τραυματιας και δεν ελαβε μερος, ηρθε μαζι μου και μου εδειξε τα γηπεδα κια τους κανονισμους γιατι ως εντελως ασχετος με τα σκοπευτηρια αν ειμουν μονος μου, με τον κοσμο που ειχε και το γεγονος οτι τα γηπεδα κια ο τοπος ηταν εντελως αγνωστος, απλα ηταν να κατσω στες μπυρες και εν θα εφκαλα καν τον σιεπεττο που την θηκη :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα σε ολους σας _μας_ κοπελια που με την συμετοχη σας στον πετυχεμενο αυτο φιλανθρωπικο αγωνα βοηθησατε στο σκοπο του .τα συγχαριτηρια μου στους διοργανωτες ,( και τωρα που εμαθετε τη στρατα στα ταραφκια μας να σας βλεπουμε πιο συχνα :) :) )
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

πραγματικα πολλα συγχαρητηρια στο περιοδικο για την οργανωση και την προσπαθεια μεσα που το α8λημα να βοηθηθουν καποιοι συνανθρωποι μας..ο κοσμος ηταν αρκετος με αποτελεσμα οπως ειπε κ ο φιλος Laurona να υπαρχουν φορες π περιμενες μιση ωρα μεχρι να ερθει η σειρα σ...το γελιο ηταν παρα πολυ και ξεχωριζες τους περτικαριες τους λααριες αλλα και τους παπαγαλους :lol: :lol: :lol: επισης μεγαλη παραληψη αν δεν ευχαριστησουμε τον ιδιοκτητη του σκοπευτηριου για την φιλοξενια,την δομη της καθε πιστας αλλα κ το καταπληκτικο φαγητο!!!το ομαδικο παιχνιδι αν κ στην αρχη προσωπικα ειμουν επιφυλαχτικος εντουτοις ηταν το πιο ωραιο στην τελικη!
ξανα συγχαρητηρια σε ολους!
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

παντοσ αποτει βλεπω απο τα σχλοληα πκηο πανο ηταν πολα ωρεα κριμασ εν εμπορεσα να ερτο ηταν τα γεναιθληα του παπα μου

συνχαρητιρια κε που εμενα πραβο για την καλη σας δουλια και παλυ συνχαρητιρια :!: :!: :) ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ξεχωριζες τους περτικαριες τους λααριες αλλα και τους παπαγαλους :lol: :lol: :lol:

Εγω ειπα τιποτε για σενα ρε φιλε και λαλεις για λλοου μου??? :lol: :lol: :lol:

Την επομενη φορα πρεπει να βαλουμε αυτοκολλητα με τα nicknames μας για να καταφερουμε να γνωριστουμε :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
yiannis angeli
Full Member

Δημοσίευση από yiannis angeli »

Παιδία θα ήθελα και εγώ να σας ευχαριστισω που δώσατε το παρών σας, είναι πολύ σημαντικό και για εμάς να έχουμε κόσμο που του αρέσει και εκτιμά αυτό που κάνουμε ούτος ώστε στο μέλλον θα κάνουμε ακόμη ποιο πολλά για τον κύπριο κυνηγό,
Και φίλε Χρύσανθε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια εγώ χαίρομαι όταν γνωρίζω άτομα που θέλουνε να ενημερώνονται για την πανίδα τις Κύπρου και δίνουνε σημασία σε αυτά που λεω.
Ps. Και σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι το σπίτι μου και με βοήθησες να ξεφορτώσω τα κλούβια και τα ζώα και ας φοβόσουνα το εκτιμώ αφάνταστα και χαίρουμε ιδιαίτερα όταν γνωρίζω άτομα από το φόρουμ τα οποία έχουνε καλή ψυχή και βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους σε δύσκολες στιγμές.
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Γειά σας και από μένα παιδιά,

Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν με πολλή όρεξη, ζήλο και αφιέρωσαν πολλές ώρες.

Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι τα λεφτά που έχουν μαζευτεί να βοηθήσουν αρκετά παιδάκια που έχουν προβλήματα.

Χαιρετώ,
pant
andreaskynigos
Full Member

Δημοσίευση από andreaskynigos »

Παιδιά Γειά σας,
Μράβο για τον αγώνα και τα χρήματα που μαζέψατε για τα παιδάκια με διατροφικές διαταραχές.. Ήμουν χθες στο σκοπευτηρίο και πραγματικα απόλαυσα τον αγώνα όσο και το καινούριο παιχνίδι..
Μαζί με την εγγραφή πήραμε και ένα διαφημιστικό για το πρωτάθλημα ΚΥΝΗΓΩΝ του σκοπευτηρίου και μετά που είδα πόσο ωραίο είναι το σκοπευτήριο και πόσο καλά παιχνίδια υπάρχουν σκέφτομαι σοβαρά να λαμβάνω μέρος στους αγώνες.. Επίσης είδα και κάποιες προσφορές στο φυλλάδιο που τις βρήκα πολύ ελκυστικές.
Θα ήθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες από φίλους του φόρουμ για το πως τους φαίνεται ένα πρωτάθλημα ΜΟΝΟ για κυνηγούς :o ... εγώ ενθουσιάστηκα!!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Συχαρητήρια και απο εμένα, αν και είμασταν λίγο βιαστικοί λόγο κιάλλων υποχρεώσεων εντούτις εκάμαμεν και μείς τους σκοπευτές :? Δυστηχός όμως δέν προλαμβαίναμε να κάτσουμε για φαί. Ξανά συχαρητήρια για την όλη διοργάνωση και περιμένουμε το επόμενο event του φόρουμ!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”