Πραγματι γινοταν το αδιαχωρητο και σε καποιες φασεις ηταν πολυ κουραστικο αφου μου ετυχε να περιμενω μεχρι και μιση ωρα για να ερθει η σειρα μου να παιξω.
Αλλα εν φταιω εγω ρε φιλε, εκακμαν το επιτειδες οι διοργανωτες για να χαλα η ψυχολογια μου και να μεν κουτσω

Λοιπον, μιλωντας παντα προσωπικα, ως ατομο που δεν πηγαινω πανω απο 2 φορες το χρονο σκοπευτηριο, θελω να πω οτι πραγματι ηταν πολυ ωραια, πολυς ο κοσμος και πολυ γελιο.
Δυστυχως δεν μπορεσα να συναντηθω με την παρεα γιατι γινοταν της π........αλλα εστω και για λιγο ειδα σχεδον ολους τους φιλους.Το σημαντικο ηταν που ηρθε ο κοσμος.
Γνωρισα και το μωρο του Γιαννη, τιν Φινα των 10 κιλων.Ηταν κλειστη με στο κλουβι κια εστεκου μου διπλα της και καθε τοσο ετσιακκαρισκα, μπας και φκει τιποτε εξω

Στο τελος κατσαμε και ειπιαμε και την μπυρα μας και μιλησαμε για τες κουφαες γενικα.Επιαμεν και φιλιες με το μωρο του, και ειπα της αμπα και εβρω την πας το βουνο χωρις τον Γιαννη ,γιατι αν δεν τα καμω πανω μου, θα τις γνωρισω την Δημητρα

Ο Γιαννης φανηκε οτι ειναι ενας πολυ καλος επαγγελματιας που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και αγαπα την δουλεια του.Και φανηκε απο την ανεση κια τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουσε στις ερωτησεις του κοσμου.Περαν τουτου σε προσωπικο επιπεδο φαινεται πολυ καλος ανθρωπος, χαμογελαστος, ευκολοσχετιστος και φιλοξενος.
Γιαννη σε ευχαριστω για την υπομονη σου να με πεισεις να μην σκοτωνω φινες

Εχω παραπονο που τον Πετρον ομως.ΗΡΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΟΥ ΔΩΚΕΝ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ