Φωτογραφίες Από Το Κυνήγι Και Τους Κυνηγότοπους

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: Φωτογραφίες Από Το Κυνήγι Και Τους Κυνηγότοπους

Δημοσίευση από Rai »

ΖΟΤΙΡΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ
Μεταξύ αυτού του λαγού και της γειτόνισσας μου της Άντρης .... προτιμώ την δέυτερη.
Ελπίζω εσυ να προτιμάς τον λαγό.
Πάντα φιλικά
ΥΓ:ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ SVETA.... 8-)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Rai έγραψε:ΖΟΤΙΡΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ
Μεταξύ αυτού του λαγού και της γειτόνισσας μου της Άντρης .... προτιμώ την δέυτερη.
Ελπίζω εσυ να προτιμάς τον λαγό.
Πάντα φιλικά
ΥΓ:ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ SVETA.... 8-)
οι οι ζεγω προτιμω την γειτονισσα σου την Αντρη :lol: :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

αυτα εγιναν στες 22/8/2010...
εν ζεν μακρια ο Αυγουστος 123 και αποψε 8-)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

ρε πελλε μου ευτηχως που εχεις τζιε τζινο το κορμι ουλλο και σωνεις τες... αν ειμουν εγω ηταν να γονατισω.... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:ρε πελλε μου ευτηχως που εχεις τζιε τζινο το κορμι ουλλο και σωνεις τες... αν ειμουν εγω ηταν να γονατισω.... :lol:
αν ησουν εσυ ηταν να τες εχεις μεσα στην τσεντουα σου αμπα και γαιματοσεις το γιλεκο σου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:ρε πελλε μου ευτηχως που εχεις τζιε τζινο το κορμι ουλλο και σωνεις τες... αν ειμουν εγω ηταν να γονατισω.... :lol:
αν ησουν εσυ ηταν να τες εχεις μεσα στην τσεντουα σου αμπα και γαιματοσεις το γιλεκο σου :lol: :lol: :lol:
ενομιζα οτι εν ηξερες τι εν το γιλεκο.... αφου ξερεις γιατι εν παεις να γορασεις τζιε φορεις τζινο το πατσιαουρι σαννα και εισαι 25 μηνων παλιος.... :?: :?: :?:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

ρε μα νομιζεις εν τιποτε του κουτουρου?
το πεκατσογιλεκο μου αλλα και ο περτικοδετις μου που μονο στες φωτογραφιες κρεμαζουνται τα πουλια πανω ειναι τυχερα!
αλλα που να καταλαβεις ρε μιτσι μονο να σαλαβατας καθε φορα που παμε πως ειμαι κολουι και ουλλα πανω μου! :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:ρε μα νομιζεις εν τιποτε του κουτουρου?
το πεκατσογιλεκο μου αλλα και ο περτικοδετις μου που μονο στες φωτογραφιες κρεμαζουνται τα πουλια πανω ειναι τυχερα!
αλλα που να καταλαβεις ρε μιτσι μονο να σαλαβατας καθε φορα που παμε πως ειμαι κολουι και ουλλα πανω μου! :lol:
ε αφου εισαι.... ρε εσου μες το ΓΣΠ να παεις σιουρα κατι ενα ερτει να πεξεις....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ρε μα νομιζεις εν τιποτε του κουτουρου?
ε αφου εισαι.... ρε εσου μες το ΓΣΠ να παεις σιουρα κατι ενα ερτει να πεξεις....
ειδες οτι ακομα εν εκαταλαβες, οι τπτ αλλο αλλα οσπου εν καταλαβεις εν θα παεις μπροστα ... ;)
Απλα εγω ζε μες το ΓΣΠ να παει κατι να χωστει εν να το εβρω ζε να παω ζιαμε να το παιξω ! (αν επιτρεπεται)
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

ΤΖΙΚΛΕΣ 2011
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”