Μεταξύ αυτού του λαγού και της γειτόνισσας μου της Άντρης .... προτιμώ την δέυτερη.
Ελπίζω εσυ να προτιμάς τον λαγό.
Πάντα φιλικά
ΥΓ:ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ SVETA....

οι οι ζεγω προτιμω την γειτονισσα σου την ΑντρηRai έγραψε:ΖΟΤΙΡΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ
Μεταξύ αυτού του λαγού και της γειτόνισσας μου της Άντρης .... προτιμώ την δέυτερη.
Ελπίζω εσυ να προτιμάς τον λαγό.
Πάντα φιλικά
ΥΓ:ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ SVETA....
αν ησουν εσυ ηταν να τες εχεις μεσα στην τσεντουα σου αμπα και γαιματοσεις το γιλεκο σουArtemis G. έγραψε:ρε πελλε μου ευτηχως που εχεις τζιε τζινο το κορμι ουλλο και σωνεις τες... αν ειμουν εγω ηταν να γονατισω....
ενομιζα οτι εν ηξερες τι εν το γιλεκο.... αφου ξερεις γιατι εν παεις να γορασεις τζιε φορεις τζινο το πατσιαουρι σαννα και εισαι 25 μηνων παλιος....sotiris!129 έγραψε:αν ησουν εσυ ηταν να τες εχεις μεσα στην τσεντουα σου αμπα και γαιματοσεις το γιλεκο σουArtemis G. έγραψε:ρε πελλε μου ευτηχως που εχεις τζιε τζινο το κορμι ουλλο και σωνεις τες... αν ειμουν εγω ηταν να γονατισω....![]()
![]()
ε αφου εισαι.... ρε εσου μες το ΓΣΠ να παεις σιουρα κατι ενα ερτει να πεξεις....sotiris!129 έγραψε:ρε μα νομιζεις εν τιποτε του κουτουρου?
το πεκατσογιλεκο μου αλλα και ο περτικοδετις μου που μονο στες φωτογραφιες κρεμαζουνται τα πουλια πανω ειναι τυχερα!
αλλα που να καταλαβεις ρε μιτσι μονο να σαλαβατας καθε φορα που παμε πως ειμαι κολουι και ουλλα πανω μου!
ειδες οτι ακομα εν εκαταλαβες, οι τπτ αλλο αλλα οσπου εν καταλαβεις εν θα παεις μπροστα ...Artemis G. έγραψε:ε αφου εισαι.... ρε εσου μες το ΓΣΠ να παεις σιουρα κατι ενα ερτει να πεξεις....sotiris!129 έγραψε:ρε μα νομιζεις εν τιποτε του κουτουρου?
το πεκατσογιλεκο μου αλλα και ο περτικοδετις μου που μονο στες φωτογραφιες κρεμαζουνται τα πουλια πανω ειναι τυχερα!
αλλα που να καταλαβεις ρε μιτσι μονο να σαλαβατας καθε φορα που παμε πως ειμαι κολουι και ουλλα πανω μου!