Τί θέλεις να κάνεις φίλε για να δούμε πώς να βοηθήσουμε....Fanos έγραψε:Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.
Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
- Rai
- Full Member
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
Οταν κουνισω το οπλο κατι ακουγετε. Κατι πεζει, σαν κατι να χαλαρωσε. Το εχω παρατηρησει κατα τις τελευταιες εξορμησεις. Μια χαρα ειναι το οπλο, απλα αυτο με εκανε να ανυσηχω μπας και χαλαρωσε καμια βίδα η τιποτα και εχω προβλημα στο μελλον. Θελω καπιος που καταλαβει να μου πει τι ειναι και αν χρειαζεται να φτιαχτει να μου το φτιαξει. Ο λογος παραπανω που ανησυχω εν οτι επεζα και σχετικα ψηλα γραμμαρία.Rai έγραψε:Τί θέλεις να κάνεις φίλε για να δούμε πώς να βοηθήσουμε....Fanos έγραψε:Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.
Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
Το οπλο μου ειναι 3 χρονων και ειναι το browning b525 hunter light advance.
- LAGOS
- Full Member
Φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν είναι η σκανδάλη? δοκίμασε να την κολλήσεις με speedfix δες αν ακούετε ο ήχος πάλε. Μπορεί και να είναι καμιά βελόνα. .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Ενεν η σκανδαλη, εδοκιμασα το.LAGOS έγραψε:Φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν είναι η σκανδάλη? δοκίμασε να την κολλήσεις με speedfix δες αν ακούετε ο ήχος πάλε. Μπορεί και να είναι καμιά βελόνα. .
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
-
- Full Member
Ευχαριστώ φίλε, μακαρι να εν τουτο. Αλλα όπλα που τα κουνισα, να δω αν ακουτετε τπτ, εν ακουσα τπτ.mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
Εν χαρακτιριστικο του συγκεκριμένου μοντελου?
- virtualgreek
- Moderator
mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
+1000
Και εάν θυμάμαι καλά, εάν το όπλο είναι οπλισμένο (χωρίς φυσίγγια μέσα φυσικά) και με την ασφάλεια κάτω (δηλαδή ασφαλισμένο) ο ήχος πρέπει να σταματίσει.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Rai
- Full Member
Είδες Φάνο....γλύτωσες τα 50 eurovirtualgreek έγραψε:mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
+1000
Και εάν θυμάμαι καλά, εάν το όπλο είναι οπλισμένο (χωρίς φυσίγγια μέσα φυσικά) και με την ασφάλεια κάτω (δηλαδή ασφαλισμένο) ο ήχος πρέπει να σταματίσει.
Σ.

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ναι φίλε μου, είναι χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να σε ανησυχά. Αν κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Μακρής ο ήχος θα μειωθεί όταν κουνάς το όπλο πάνω/κάτω γιατί μειώνεται η διαδρομή του αντίβαρου αλλά στο δεξιά αριστερά παραμένει το ίδιο.
-
- Full Member
Πραγματι ρε φίλε, μα είδεςRai έγραψε:Είδες Φάνο....γλύτωσες τα 50 eurovirtualgreek έγραψε:mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
+1000
Σ.

Μολις πάω σπίτι να κοιτάξω αν μεν ακουετε τπτ αμα εν ασφαλισμενό. Ετσι εν να πνάσω τέλια