ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Δημοσίευση από Rai »

Fanos έγραψε:
Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.

Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
Τί θέλεις να κάνεις φίλε για να δούμε πώς να βοηθήσουμε....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Rai έγραψε:
Fanos έγραψε:
Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.

Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
Τί θέλεις να κάνεις φίλε για να δούμε πώς να βοηθήσουμε....
Οταν κουνισω το οπλο κατι ακουγετε. Κατι πεζει, σαν κατι να χαλαρωσε. Το εχω παρατηρησει κατα τις τελευταιες εξορμησεις. Μια χαρα ειναι το οπλο, απλα αυτο με εκανε να ανυσηχω μπας και χαλαρωσε καμια βίδα η τιποτα και εχω προβλημα στο μελλον. Θελω καπιος που καταλαβει να μου πει τι ειναι και αν χρειαζεται να φτιαχτει να μου το φτιαξει. Ο λογος παραπανω που ανησυχω εν οτι επεζα και σχετικα ψηλα γραμμαρία.
Το οπλο μου ειναι 3 χρονων και ειναι το browning b525 hunter light advance.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν είναι η σκανδάλη? δοκίμασε να την κολλήσεις με speedfix δες αν ακούετε ο ήχος πάλε. Μπορεί και να είναι καμιά βελόνα. .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

LAGOS έγραψε:Φίλε είσαι σίγουρος οτι δεν είναι η σκανδάλη? δοκίμασε να την κολλήσεις με speedfix δες αν ακούετε ο ήχος πάλε. Μπορεί και να είναι καμιά βελόνα. .
Ενεν η σκανδαλη, εδοκιμασα το.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.
Ευχαριστώ φίλε, μακαρι να εν τουτο. Αλλα όπλα που τα κουνισα, να δω αν ακουτετε τπτ, εν ακουσα τπτ.
Εν χαρακτιριστικο του συγκεκριμένου μοντελου?
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

mouzouris έγραψε:Φίλε μου μην ανησυχεις. Το εξάρτημα που ακούεις είτε κουνάς το όπλο σου πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά είναι το αντίβαρο του συστήματος αδράνειας.

+1000

Και εάν θυμάμαι καλά, εάν το όπλο είναι οπλισμένο (χωρίς φυσίγγια μέσα φυσικά) και με την ασφάλεια κάτω (δηλαδή ασφαλισμένο) ο ήχος πρέπει να σταματίσει.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

virtualgreek έγραψε:

+1000

Και εάν θυμάμαι καλά, εάν το όπλο είναι οπλισμένο (χωρίς φυσίγγια μέσα φυσικά) και με την ασφάλεια κάτω (δηλαδή ασφαλισμένο) ο ήχος πρέπει να σταματίσει.

Σ.
Είδες Φάνο....γλύτωσες τα 50 euro 8-)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Ναι φίλε μου, είναι χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να σε ανησυχά. Αν κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Μακρής ο ήχος θα μειωθεί όταν κουνάς το όπλο πάνω/κάτω γιατί μειώνεται η διαδρομή του αντίβαρου αλλά στο δεξιά αριστερά παραμένει το ίδιο.
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Rai έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

+1000

Σ.
Είδες Φάνο....γλύτωσες τα 50 euro 8-)
Πραγματι ρε φίλε, μα είδες :)
Μολις πάω σπίτι να κοιτάξω αν μεν ακουετε τπτ αμα εν ασφαλισμενό. Ετσι εν να πνάσω τέλια :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”