κάνει ρε σωτήρη κάνει να χάρις και έτσι που μου λάλης για τις φίνες ένα μεν βγάλω τον σκύλο έξωsotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα
24 χαρτουτσιες, 3 χαμενες 10 κρεμασμενες και 1 λιμενη το ατομικο αποτελεσμα
εσκωτοσαμε ακομα 1 φινα τερας σημερα
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
EPANIEL POWER
- sotiris!129
ηρτεν ενας παρεας του παπα μου τωρα να πιασει το αυτοκινητο του , ηταν σχεδον στην ιδια περιοχη με εμενα ,APOLLON_1 έγραψε:κάνει ρε σωτήρη κάνει να χάρις και έτσι που μου λάλης για τις φίνες ένα μεν βγάλω τον σκύλο έξωsotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα
επαιξεν ζε ζινος μιαν σημερα ειπεν μου!
ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- APOLLON_1
έτσι θα κάνω και εγώ να βράσω και τους "περτικους" και τους λαούς όλους παρα να χάσω το σκύλο μου που φίνες η "ψιατσιες" καλύτερα να μεν βγαίνει έξωsotiris!129 έγραψε:ηρτεν ενας παρεας του παπα μου τωρα να πιασει το αυτοκινητο του , ηταν σχεδον στην ιδια περιοχη με εμενα ,APOLLON_1 έγραψε:κάνει ρε σωτήρη κάνει να χάρις και έτσι που μου λάλης για τις φίνες ένα μεν βγάλω τον σκύλο έξωsotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα
επαιξεν ζε ζινος μιαν σημερα ειπεν μου!
ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
EPANIEL POWER
- Artemis G.
- Full Member
ρε πελλε τι ενα καμουμε ? που να παμε να σταθουμε ? εντζιε ενα πρεπει να τους καπνιζουμε πριν και μετα....sotiris!129 έγραψε: ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Breda Pegaso
Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 30 Μάιος 2013, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- sotiris!129
ρε μα εσυ εισαι φοβερο παιχτουι τελικαBreda Pegaso έγραψε:Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε!

ηβρα ενα ποστουι και επεια σημερα αλλα δεν ηξερα ποθεν εφκεναν τα πουλια για να φτασουν ζιαμε!
επεια με 3-2 chock και εφκεναν οι ζικλες στα 10-5 μετρα

αυριο με βαρια καρδια θα βαλω 5-4 chock και θα ειμαι λιο ποιο ετοιμος για το ποθεν θα φκενουν ζε ο Θεος βοηθος!
- Breda Pegaso
ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις????? 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Artemis G.
- Full Member
απλα εν τες πεζει ο χαχας...Breda Pegaso έγραψε:ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις?????
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ... 10' ΣΗΜΕΡΑ ....ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΜΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...ΜΠΡΑΒΟBreda Pegaso έγραψε:Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
μονο 1 ελυσα ρε φιλε , και οταν λεω ελυσα μονο η κελλε εμεινε! τες αλλες ετες ζιαμε...εξαναδες το 3*** στα 10 μετρα ποσο ανοιγει? τουλαχιστο 30 και με τες skeet χαρτουτσιες Β&P σιουρα ανοιγεν τοσο αν οχι και παραπανω!Breda Pegaso έγραψε:ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις?????
μια χαρα ζικλουες ενουν ! ζε καμεις και προπονηση!
αμα εισαι πανω στο πουλι δεν εχει chance ουτε κουτσοφτερο να το πιασεις ουτε να περασει που μεσα στα σκαγια! που με το 5chock εχεις πολλα πουτουτα γιατι η ζικλα εν πολλα μιτσια! σημερα δεν επειασα κουτσοφτερη ζικλα!
και επαιξα μετριμενες 24 χαρτουτσιες! ουλες με την πρωτη και εκαμα και 5 καλιζια που εφκεναν πολλα κοντα μου και αντελοσιαζουμουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 26 Φεβ 2013, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.