ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα
24 χαρτουτσιες, 3 χαμενες 10 κρεμασμενες και 1 λιμενη το ατομικο αποτελεσμα
εσκωτοσαμε ακομα 1 φινα τερας σημερα :?
κάνει ρε σωτήρη κάνει να χάρις και έτσι που μου λάλης για τις φίνες ένα μεν βγάλω τον σκύλο έξω
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

APOLLON_1 έγραψε:
κάνει ρε σωτήρη κάνει να χάρις και έτσι που μου λάλης για τις φίνες ένα μεν βγάλω τον σκύλο έξω
ηρτεν ενας παρεας του παπα μου τωρα να πιασει το αυτοκινητο του , ηταν σχεδον στην ιδια περιοχη με εμενα ,
επαιξεν ζε ζινος μιαν σημερα ειπεν μου!
ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:
ηρτεν ενας παρεας του παπα μου τωρα να πιασει το αυτοκινητο του , ηταν σχεδον στην ιδια περιοχη με εμενα ,
επαιξεν ζε ζινος μιαν σημερα ειπεν μου!
ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
έτσι θα κάνω και εγώ να βράσω και τους "περτικους" και τους λαούς όλους παρα να χάσω το σκύλο μου που φίνες η "ψιατσιες" καλύτερα να μεν βγαίνει έξω
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε: ο σκυλος θα βγενει με το κολανακι βολτα μεσα στα Λατσια για τους επομενους 5-6 μηνες!
ρε πελλε τι ενα καμουμε ? που να παμε να σταθουμε ? εντζιε ενα πρεπει να τους καπνιζουμε πριν και μετα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 30 Μάιος 2013, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Breda Pegaso έγραψε:Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε! :)
ρε μα εσυ εισαι φοβερο παιχτουι τελικα :D
ηβρα ενα ποστουι και επεια σημερα αλλα δεν ηξερα ποθεν εφκεναν τα πουλια για να φτασουν ζιαμε!
επεια με 3-2 chock και εφκεναν οι ζικλες στα 10-5 μετρα :lol: ηρταν καμια 20+πουλια ως τες 7:30 εκαταφερα επαιξα 9 χαρτουτσιες επαιξα 7 πουλια και εκαλικοσα και 1 με τες αλλες 2 χαρτουτσιες :lol: ! επαιξα ενα μαυρο στα 2 μετρα εξαφανισα τον εμεινε μονο η κελλε του :?
αυριο με βαρια καρδια θα βαλω 5-4 chock και θα ειμαι λιο ποιο ετοιμος για το ποθεν θα φκενουν ζε ο Θεος βοηθος!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις????? :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Breda Pegaso έγραψε:ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις????? :lol:
απλα εν τες πεζει ο χαχας...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:Τζιηκλαριδες που την πρωτη κυριακη του περτικου που εν να γινουμε! :)
ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ... 10' ΣΗΜΕΡΑ ....ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΜΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...ΜΠΡΑΒΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Breda Pegaso έγραψε:ε καλα ρε! εγω πεζω 5-4 παντα και καποτε οταν ειναι κοντα γινονται αχρηστες....εσυ με το 3-2 τι μεινισκει να φαεις????? :lol:
μονο 1 ελυσα ρε φιλε , και οταν λεω ελυσα μονο η κελλε εμεινε! τες αλλες ετες ζιαμε...εξαναδες το 3*** στα 10 μετρα ποσο ανοιγει? τουλαχιστο 30 και με τες skeet χαρτουτσιες Β&P σιουρα ανοιγεν τοσο αν οχι και παραπανω!
μια χαρα ζικλουες ενουν ! ζε καμεις και προπονηση!
αμα εισαι πανω στο πουλι δεν εχει chance ουτε κουτσοφτερο να το πιασεις ουτε να περασει που μεσα στα σκαγια! που με το 5chock εχεις πολλα πουτουτα γιατι η ζικλα εν πολλα μιτσια! σημερα δεν επειασα κουτσοφτερη ζικλα!
και επαιξα μετριμενες 24 χαρτουτσιες! ουλες με την πρωτη και εκαμα και 5 καλιζια που εφκεναν πολλα κοντα μου και αντελοσιαζουμουν :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 26 Φεβ 2013, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”